off çok kırdım sevdiğimi.. oysa nasıl sever nasıl ilgilenir herseyimle etrafımda pervane olur. ben ne yaptım onu kırdım hem de annemle kuzeninin yanında :sinifsinif: özel ders veriyorum ben cnm devam etme bu adamla baksana hiç vaktinde gelmiyo diye kısa bi yorum yaptı ben de son defa vericem cnm sonra başka bi öğrenciyle anlaşıcam dedim o da biraz akıl verir gibi konuştu geçen seni o kadar beklettikten sonra devam etmen hataydı falan dedi biraz uzattı lafı akıl verir gibi.. ben de cnm lütfen işimle ilgili konularda bana karışma dedim.. sesimi de yükselttim çok gergin bi şekilde söyledim azarlar gibi ve bunu kalabalık bi ortamda yaptım.. hiç bişi demedi tmm cnm sen bilirsin dedi ama çook bozuldu. sonra kuzeniyle kalktılar biz gidelim dediler.. giderken buz gibiydi. görüşürüz canım dedi öptü gitti.. normalde bi 5 dakika boyunca sımsıkı sarar defalarca sevdiğini söylerdi =(( gidince aradım cnm hayırdır problem nedir dedim bi düşün lütfen o ani çıkışını hakettim mi ben dedi.. sesi kötü geliyodu küsmüş aşkım bana =((mafoldumbenmafoldumben