sevdiğimi kırdım ya =(

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.780
14.375
773
Diğer
off çok kırdım sevdiğimi.. oysa nasıl sever nasıl ilgilenir herseyimle etrafımda pervane olur. ben ne yaptım onu kırdım hem de annemle kuzeninin yanında :sinifsinif: özel ders veriyorum ben cnm devam etme bu adamla baksana hiç vaktinde gelmiyo diye kısa bi yorum yaptı ben de son defa vericem cnm sonra başka bi öğrenciyle anlaşıcam dedim o da biraz akıl verir gibi konuştu geçen seni o kadar beklettikten sonra devam etmen hataydı falan dedi biraz uzattı lafı akıl verir gibi.. ben de cnm lütfen işimle ilgili konularda bana karışma dedim.. sesimi de yükselttim çok gergin bi şekilde söyledim azarlar gibi ve bunu kalabalık bi ortamda yaptım.. hiç bişi demedi tmm cnm sen bilirsin dedi ama çook bozuldu. sonra kuzeniyle kalktılar biz gidelim dediler.. giderken buz gibiydi. görüşürüz canım dedi öptü gitti.. normalde bi 5 dakika boyunca sımsıkı sarar defalarca sevdiğini söylerdi =(( gidince aradım cnm hayırdır problem nedir dedim bi düşün lütfen o ani çıkışını hakettim mi ben dedi.. sesi kötü geliyodu küsmüş aşkım bana =((mafoldumbenmafoldumben

e hakli ama.. topluluk onunde hem de ses yukseltme cok kotu birsey..

haklı bence annende olsa yanında biri varken toplulukta kırma ve sesini yükseltme düşünceni daha sonra başbaşa kaldığıızda belirtebilirdin.. güzel bir mesaj atman gerek, biraz üzgün biraz cilveli ve onun çok hoşlandığı kelimelerden oluşan bir mesaj hadi kafanı toparla ve al eline teli at mesajı..

attım canım attım hayatım yaptiğim resmen saygısızlıktı kendime hiç yakıstıramıyorum üzerimde günün gerginliği vardı ve sana patladım istemeyerek ama asla bu bahane olamaz haklısın bozulmakta ben bile kendime çok kızıyorum şuan çok özür dilerim sevgilim yazdım.. anladıysan sorun yok askım sadece üzüldüm ben senin iyiliğin için konustum o çıkışını haketmedim ama gergin bi gün geçirdin tamam o zaman hallettik dedi.. =))

ohh çok güzel ozamaan.. anlayışlı bir sevgilin varmış değerini bil ve buda ufak bir ders olsun tatlım.Mutluluklar...

düşünmeden çıktı o söz ağzımdan ve ses tonumu ayarlayamadım birden işime karışma falan dedim ama yüz ifadem bile sertleşti birden.. sanki karsımda beş yasında bi çocuk var da azarlmıyomusum gibi söyledim.. ayy kendimden gıcık aldım resmen.. çok saçma bi tepkiydi.. nasıl söyledim ben böyle bişeyi.. o ki benim herseyımle ilgilenir sevgilim sonucta benden çok o düşünür işimi gücümü karşiliğinda gördüğü tepkiye bakın..insan bazen ne dediğini bilemeyebiliyor.. ölçüyü kaçırmamak lazım ya.. herkese denir de o laf öyle bi adama denmez.. benden çok düşünür beni yaa... bi an gözleri doldu ben öyle bağirinca cnm benim yaa =((

ohh çok güzel ozamaan.. anlayışlı bir sevgilin varmış değerini bil ve buda ufak bir ders olsun tatlım.Mutluluklar...

çok teşekkür ederim canım.. evet çok anlayişlidir. kendime çok kızıyorum çok ayıp ettim diye tekrar msj attım beni rahatlatmak için ben bişey duymadım ki aşkım.. tamam kapandı dert etme seni çok seviyorum ben.. olur böyle şeyler diyor.. daha da kötü hssettim şimdi kendimi.. mafoldumben

neyse artık düşüme Mutluluğuna bak ve böyle adamın sevgilisi olduğun çin rahat bir uyku uyu bu gece tatlımm..

kusura bakma canım ama,hakkaten ben olsam hiç konuşmadan çeker giderdim.. bi an önce gönlünü al güzel bi şekilde.. gerçekten seven zor bulunuyo..bi daha da üzme çocuğu :oklava: :1hug:

En kötü şey birlikte olduğun kişiyi insan arasında rencide etmektir...
Bu sana ders olmuş belli, bir daha bunu tekrarlamıcana eminim.

sağ olun arkadaslar.. asla bir daha tekrarı olmayacak ağzımdan çıktığı anda pişman oldum.. zaten o da söylemeyeceğimi bildiği için hem şaşırdı hem de açıklama yapınca ve kendimi çok kötü hissettiğimi söyleyince hemen affetti.. insan bazen saçmalayabiliyor farkında olamayabiliyor ne dediğinin.. bi cümleyle sizin için bi çok emek vermiş sizi çok sevmiş birini incitebiliyoruz.. ve o bi cümle geri girmiyo ağzimizdan içeri.. bi kere çıktı mı çıkıyor ve saplanıyor gittiği yere..

haklısın canım..dilin kemiği yok,en kötü yara dilin yol açtığı gönül yarası.. dikkat etmek lazım.Allah mutluluğunuzu daim etsin inş. opuyorumnanaktan

kusura bakma canım ama,hakkaten ben olsam hiç konuşmadan çeker giderdim.. bi an önce gönlünü al güzel bi şekilde.. gerçekten seven zor bulunuyo..bi daha da üzme çocuğu :oklava: :1hug:

haklısın canım bu lafı o söylemiş olsa hem de annesinin yanında ben kalkıp gider ve günlerce uzatırdım... bir daha da işine hiç karısmaz benden fikir istediği zaman beni ilgilendirmiyor diye onu uzun bir süre protesto ederdim.. bu lafı o haketmiyordu çünkü her konuda bana yardımcı olan derslerimi benden çok düşünen sınav zamanı oturup yanlış yaptiğim soruları tek tek bana açıklayan işimle ilgili her türlü şikayetimi sabırla dinleyen biri o.. bir daha asla böyle bi nankörlük böyle bi saygısızlık yapar mıyım ben. cidden ayip ettim ama affedecek kadar büyüktür o.. içimde kötü bi niyet olmadiğina öyle demek istemediğime inanır..

haklısın canım..dilin kemiği yok,en kötü yara dilin yol açtığı gönül yarası.. dikkat etmek lazım.Allah mutluluğunuzu daim etsin inş. opuyorumnanaktan

aynen canım başka bişeye sinirlenip birden sevdiklerimize patlayabiliyoruz.. sonra da pişman oluyoruz.. aslında öyle demek istemiyoruz içimizden gelerek söylemiyoruz pat pat çıkıyo işte saçmasapan cümleler.. saol bu arada canım teşekkür ederim a.s.:1hug:

için rahat etmediyse herkesin içinde kırdığın gibi herkesin içinde gönlünü alırsın tamam olur canım :)

için rahat etmediyse herkesin içinde kırdığın gibi herkesin içinde gönlünü alırsın tamam olur canım :)

gönlünü aldım gibi görünüyo canım ama dediğin gibi de yaparım gerekirse =) o gittikten sonra anneme anlattım anne bana kırılmış dedim böyle dediğim için sen öyle mi dedin ben duymamışım o sıra ablamla bişey konusuyodu annem duymamış ama bi önemi yok duysa da duymasa da ikimiz tek olsak da öyle bi laf denmez.. işime karışma ymış =) şimdi söylerken bile o kadar ukalaca geliyo ki dedim ya kendimden gıcık aldım resmen böyle diyecek bi insan değilim. değil sevgilimi arkadaslarımı bile böyle bi laf söyleyip incitmiş insan değilim.. kendime şaştım resmen o yüzden sizlerle paylaşmak istedim insan kendiyle çelişir kendine böyle yakışmayan cümleler kurar mı yaa :olmaz:

cok kirici olmus..ama bir daha tekrar etmez gonlunu alirsan eminim seni affeder..

sadece kırıcı mı ? aynı zamanda çok saygısızca ve ukalaca bir laf bence.. bana yakışmadı yani.. tekrarı gelmeyecek.. bir an şımardım sanırım fazla sevgi,ilgi görünce.. şımarık bir kız çocuğu gibi konuştum hem de kalabalık ortamda :kedi:

Back
X