Sevdiğimin güvenini nasıl kazanırım??? Çok zor durumdayım

Bb_sevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
21
3
1
29
Merhaba arkadaşlar . Ben geçmişimde bur hata yaptım ve bunu sevdiğim insana 2 ay önce falan söyledim yaklaşık 1 buçuk yıldır çıkıyoruz . Ben onu çok seviyorum . Ama eski sevgilimle çıktığımız zaman aramızda bir takım şeyler geçti. Ben öyle şeyler yaptığım için çok pişmanım . Bu olayı ona anlattığımda çok sinirlendi ve bitti falan dedi ama sonra tekrar güzel bir şekilde konuşmaya da başladık . 1 hafta önce tekrar sana güvenemiyorum yaptıkların aklıma geliyo gözümün önünden gitmiyorsunuz dedi. Geçmişim yüzünden yargılanmak ya da i yaptığım hata yüzünden gelecegiMin hayatımın aşkının ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiyorum . Çok zor durumdayım ne olur akıl verin bana . Ne yapmam lazım? O şimdi askerde askerliğinin bitmesine 2 ay var. Onu da fazla sıkmak istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Yardımcı olun lütfen..

Hiçbir şay yapma hayatım. Vücut senin vücudun. Yaşadıklarının hesabını kimsenin sormaya hakkı yok. Karşısında ezilip büzülme. Seni ilgilendirmez benim tercihimdi de. Hayatının aşkını kaçırdığıbı zannedip kendini suçluyorsun ama hayatının aşkı olsa seni sen olduğun için her halin ve tavrınla sevip kabullenen bir insan olurdu.

Hayatının aşkı mı??? Üzgünüm ama hayatının aşkı olsaydı seni sen olduğun için olduğun gibi kabul eder ve severdi. Zamanında yaşayıp mutlu olduğunuz şeylerin arkasında durun ve başınızı dik tutun. Ve durup dururken mi anlattınız merak ettim.

Yapin yapin yarandirmaya calisin kendizi
Aman ha yaptiginiz seyin arkasinda durmayin
Oyle olmasi gerekti oyle oldu senden onceydi bu kimseyi ilgilendirmez
Kabul edeceksen boyle et demeyin sakin
Dusun adamin gozunde dusun dusun

+10 vallahi.

azcık daha ezik göster kendini pişmanlığının dibine vur kendini iğrenç bi yaratık gibi falan gör

ya eğer yaptığınız şeyi savunamayacaksanız söylemeyin kardeşim. ne var yani yaşadıysan yaşadın, napıcan zamanı geri mi alıcan.

bakın ben de sevdiğim insanLARla bişeyler yaşadım. ama hiç birinden pişman değilim. yaşayıp yaşayıp pişman olma kafasını ben anlamıyorum.

sizin başınız dik olsa, gereksiz yere böyle eğmeseniz, karşınızdaki adam da size bu muameleyi gösteremez.

Bu konularda mide bulandırdı artık.
O yaşa gelip de bir şeyler yaşamamış olmak acayip.
Gitsin kendi tarzında birini bulsun.
Nasıl kafalar bunlar ya!
Askerdeyken vur tekmeyi.
Emin ol o dönünce seni bırakır.
Pinoli dediydi dersin.

Gitmiş o gitmiş el salla arkasından..
Gitmeyede dünden hazırmış zaten bahaneyi ellerinle vermişsin..
Gelsede hayır gelmez ondan artık sığ adam..

Ben onu kaybetmek istemiyorm . Size göre basit birşey belki bu ama bende yaptığım HATAnın farkındayım. Nasıl güvenini kazanacam ben onun :-( ciddi düşünüyoruz . Ona da hak veriyorum çabuk kabullenecek birşey değil ki bu

Sen kendi yaşadığına sahip çıkıp HATA diyorsan oda kabullenmez tabi..
Allah gönlüne göre versin ne diyeyim.

Kardeşim bu adamı seviyorum ben. Sizin dediğiniz gibi yapıp yaptığım şeyi kabullenip dik dursam onu kaybederim. Çok iyi tanıyorum onu. Şimdi onun güvenini nasıl kazanırım onun hakkında biraz fikir verseniz

bu tarz yaşanmışlıkların ilişkinin en başında söylenmesi taraftarıyım..
sonradan söyleyince biraz sahtekarlık gibi geliyor bana nasılsa seviyor önemsemez artık yada bana bağlandı gibi..

siz öyle düşünmemiş olabilirsiniz ama erkek arkadaşınız uzunca bir süre salak yerine konmuş gibi hissetmiştir eminim o yüzden sizinle sağlıklı devam edebileceğini sanmıyorum. güveninin bir daha kazanabilirmisiniz emin değilim..

ayrıca ilk başta dürüst olup belki anlatsaydınız daha sağlıklı devam ederdi.
bazı şeyleri gizlemek her zaman doğru değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…