Yapin yapin yarandirmaya calisin kendizi
Aman ha yaptiginiz seyin arkasinda durmayin
Oyle olmasi gerekti oyle oldu senden onceydi bu kimseyi ilgilendirmez
Kabul edeceksen boyle et demeyin sakin
Dusun adamin gozunde dusun dusun
Sen kendi yaşadığına sahip çıkıp HATA diyorsan oda kabullenmez tabi..Ben onu kaybetmek istemiyorm . Size göre basit birşey belki bu ama bende yaptığım HATAnın farkındayım. Nasıl güvenini kazanacam ben onun :-( ciddi düşünüyoruz . Ona da hak veriyorum çabuk kabullenecek birşey değil ki bu
Merhaba arkadaşlar . Ben geçmişimde bur hata yaptım ve bunu sevdiğim insana 2 ay önce falan söyledim yaklaşık 1 buçuk yıldır çıkıyoruz . Ben onu çok seviyorum . Ama eski sevgilimle çıktığımız zaman aramızda bir takım şeyler geçti. Ben öyle şeyler yaptığım için çok pişmanım . Bu olayı ona anlattığımda çok sinirlendi ve bitti falan dedi ama sonra tekrar güzel bir şekilde konuşmaya da başladık . 1 hafta önce tekrar sana güvenemiyorum yaptıkların aklıma geliyo gözümün önünden gitmiyorsunuz dedi. Geçmişim yüzünden yargılanmak ya da i yaptığım hata yüzünden gelecegiMin hayatımın aşkının ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiyorum . Çok zor durumdayım ne olur akıl verin bana . Ne yapmam lazım? O şimdi askerde askerliğinin bitmesine 2 ay var. Onu da fazla sıkmak istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Yardımcı olun lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?