- 6 Kasım 2015
- 243
- 366
- 103
Kardeşim bu adamı seviyorum ben. Sizin dediğiniz gibi yapıp yaptığım şeyi kabullenip dik dursam onu kaybederim. Çok iyi tanıyorum onu. Şimdi onun güvenini nasıl kazanırım onun hakkında biraz fikir verseniz
Ben onu kaybetmek istemiyorm . Size göre basit birşey belki bu ama bende yaptığım HATAnın farkındayım. Nasıl güvenini kazanacam ben onun :-( ciddi düşünüyoruz . Ona da hak veriyorum çabuk kabullenecek birşey değil ki bu
Ben onu kaybetmek istemiyorm . Size göre basit birşey belki bu ama bende yaptığım HATAnın farkındayım. Nasıl güvenini kazanacam ben onun :-( ciddi düşünüyoruz . Ona da hak veriyorum çabuk kabullenecek birşey değil ki bu
Bu konularda mide bulandırdı artık.
O yaşa gelip de bir şeyler yaşamamış olmak acayip.
Gitsin kendi tarzında birini bulsun.
Nasıl kafalar bunlar ya!
Askerdeyken vur tekmeyi.
Emin ol o dönünce seni bırakır.
Pinoli dediydi dersin.
Valla hiiiiiç ugrasma guven kazanmaya falan. sen dort dortluk hatasiz olsan bile bi nedenini bulur guvenimi kazan der sana bosverrrrMerhaba arkadaşlar . Ben geçmişimde bur hata yaptım ve bunu sevdiğim insana 2 ay önce falan söyledim yaklaşık 1 buçuk yıldır çıkıyoruz . Ben onu çok seviyorum . Ama eski sevgilimle çıktığımız zaman aramızda bir takım şeyler geçti. Ben öyle şeyler yaptığım için çok pişmanım . Bu olayı ona anlattığımda çok sinirlendi ve bitti falan dedi ama sonra tekrar güzel bir şekilde konuşmaya da başladık . 1 hafta önce tekrar sana güvenemiyorum yaptıkların aklıma geliyo gözümün önünden gitmiyorsunuz dedi. Geçmişim yüzünden yargılanmak ya da i yaptığım hata yüzünden gelecegiMin hayatımın aşkının ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiyorum . Çok zor durumdayım ne olur akıl verin bana . Ne yapmam lazım? O şimdi askerde askerliğinin bitmesine 2 ay var. Onu da fazla sıkmak istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Yardımcı olun lütfen..
Geri kafalı adamları çok mu arıyorsunuz? Bırak gitsin.
Eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım, beraber olduk, sanırım 3. veya 4. buluşmamızda, 1.5 yıl sonra da evlendik. Bir kere olsun bana ondan önceki sevgililerimle yaşadığım cinsellik hakkında bir soru sormadı.
Hiçbir şekilde kazanamazsin ,bir şekilde adamı ikna edip evlensen bu defa daha çok aşağılar seni, beraber mı oldun oncekiyle o yüzden mi soyledinKardeşim bu adamı seviyorum ben. Sizin dediğiniz gibi yapıp yaptığım şeyi kabullenip dik dursam onu kaybederim. Çok iyi tanıyorum onu. Şimdi onun güvenini nasıl kazanırım onun hakkında biraz fikir verseniz
Merhaba arkadaşlar . Ben geçmişimde bur hata yaptım ve bunu sevdiğim insana 2 ay önce falan söyledim yaklaşık 1 buçuk yıldır çıkıyoruz . Ben onu çok seviyorum . Ama eski sevgilimle çıktığımız zaman aramızda bir takım şeyler geçti. Ben öyle şeyler yaptığım için çok pişmanım . Bu olayı ona anlattığımda çok sinirlendi ve bitti falan dedi ama sonra tekrar güzel bir şekilde konuşmaya da başladık . 1 hafta önce tekrar sana güvenemiyorum yaptıkların aklıma geliyo gözümün önünden gitmiyorsunuz dedi. Geçmişim yüzünden yargılanmak ya da i yaptığım hata yüzünden gelecegiMin hayatımın aşkının ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiyorum . Çok zor durumdayım ne olur akıl verin bana . Ne yapmam lazım? O şimdi askerde askerliğinin bitmesine 2 ay var. Onu da fazla sıkmak istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Yardımcı olun lütfen..
Huzur gizem diğer yol ne???ahh ahh anlatmamalıydın. hele ki geçmişteki o kişi karşımıza çıkar anlatır falan korkusu yoksa, geçmişindeki senin peşini çoktan bırakmışsa hiç anlatmamalıydın, o zaman öğrenebileceği bi yer de kalmazdı. ben de dürüstlükten yanayım ama karşıdaki de insan olmalı geri kafalı olmamalı. ahh ahh bu konuyla ilgili söylenecek çok şey var da yoruldum dillendirmekten.
madem seviyorum diyorsun ciddi ciddi konuş, ''ben böyle bişey yaptım ama neden bana güvenmiyosun ki sonuçta seni aldatmadım etmedim, senden önce olmuş bişeydi bu'' de. ne biliyim işte içinden geçen herşeyi söyle. tamam derse ne ala, yok kabul etmiyorum derse ayrıl biliyorum zor ama..
ya da sana bişey söylim mi aklıma bişey daha geliyor amaaa bilmiyorum ki bi denesen mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?