Sevdiğimin güvenini nasıl kazanırım??? Çok zor durumdayım

Huzur gizem diğer yol ne???

ters köşe yapıp oyun oynıcaksın, ''ben senin sevgini test etmek amacıyla böyle bişey söylemiştim, öyle bişey yapmadım yaşamadım, sadece ne olursa olsun beni yarı yolda bırakıp bırakmayacağını görmek istedim ve gördüm'' de. yani bence hala bi şansın varken söylediğini geri al böylelikle. başına ömür boyu kakınç etmesin bunu hatta de ki ''biz arkadaşımla böyle çok sevmekten falan konuşuyorduk dedik böyle bişeyler desek tepkileri ne olur acaba diye düşündük, arkadaşımın sevgilisi 'geçmişte olan bişey için sevdiğim kızdan ayrılıp kendime kötülük edemem' falan demiş, ama sen beni yarı yolda bıraktın, daha da uzatıcaktım aslında bunu ama ben anlayacağımı anladım'' falan de.

bence denemeye değer. çünkü benim bi arkadaş gerçekten de böyle bi yalan söyleyerek sevgilisini test etmişti bırakır mı diye. bi dene derim o senden özür dilesin.

yavrum senin anan baban yok mu?
şimdi 18 yaşındasın, eski sevgilinle o işleri yaparken daha da küçüktün, daha da cahildin, peki bütün bunlar olup biterken senin anan baban nerdeydi?

Öyle birşey mümkün değil inanmaz

Konuda akıl veren doğru gibi görünen şeyler yazanların bile yazdıklarından buram buram erkek egemen düşünceler fışkırıyor. Böyle kabul etsin, baştan anlatmaliydin falan filan ne allah aşkına?

1. Kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil. İlişkilerde insanlar birbirlerini kabul etmez, birlikte yanyana bir yaşam kurar.

2. Kimse kimseye yaşadıklarını ne en başta ne en sonda anlatmak zorunda değil. Yaşanan yaşanmıştır ve sadece yaşayan kişiyi bağlar.

Konu sahibi sana gelince böyle davrandığın sürece daha beter şeyler yaşamaya mahkumsun. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Her zaman ezik, erkeklerin peşinden koşan, kendini birilerine kabul ettirmeye çalışan, defolu olarak görülen bir kadın olarak kalacaksın.

böyle işlerle uğraşacağına git güzel bir üniversite oku, hayatını kurtar, böyle adamlara mecbur kalma.
askerden döndüğünde evlenseniz ne olacak?
bu çocuğun işi gücü var mı? o da muhtemelen daha 20-21 yaşlarında. bu yaşta ne ciddi düşünmesi?
allahım bir de ne güzel taktik veriyorlar bu kızcağıza, yok şöyle yap kesin döner, yok böyle yap kesin güvenir...
ben mi tuhafım acaba?

Gerçekten çok güzel yazdın. Allah razı olsun senden. Zaten üniversite sınavına hazırlanıyorum . Dediklerinizi dikkate alacam :)

insan sevgilisine neden başka biriyle seviştiğini anlatırki hiç mi özeliniz yok

sevgilimin güvenini nasıl kazanırım diyosunuz
bence kafa yorup kendinizi daha fazla ezdirmeyin sevgilinize

bunun muhabbeti yapılıp sizinle kavga mı ediyor ?

ne kadar utanç verici ya

Doğru mu anladım?
Sen eski sevgilinle, geçmişte bir noktada, şimdiki sevgiline henüz tanışmamışken seviştin ve şimdiki sevgilinin güvenini bu sebeple kaybettin.
Şimdi de güvenini nasıl kazanırım diyorsun.
Sana bir ipucu vereyim: KAZANAMAZSIN.
Bu kafadaki bir adamın güvenini kazanamazsın, kazanma da zaten.
Yaptığın senin kararındı. Kirlenmedin, Eskimedin, Değerin Düşmedi.
Bu adam seni öyle ya da böyle terk edecek, terk etmezse de hayatın boyunca sana eziyet edecek. Üstelik sen kendini böyle ezikledikçe daha da çok eziyet edecek.
Dimdik durmayı öğren.
Yaptığının ihanet etmekle alakası bile yok. O onun kendi öz güvensizliğinden kaynaklanıyor, senden değil.

Sen tüm samimiyetinle, dürüstçe anlatmışsın yaşadıklarını (Ayrıntılara girmedin umuyorum)
Bundan sonrası onun kararı, çok seven adam her şartta kabul eder, başının tacı yapar.
Senden çok kendini düşünen adam da, böylesi şeyleri kafasına takar.

Sakın kendine "Ben ona layık değilim" cümlesini söyleme. Çünkü bekaret bir kadın için kalite kıstası olamaz,
gerçek bekaret bacak arasında aranmaz...

Bunu içinden çıkılmaz bir konuymuş gibi problem yapan adamın sana ne kadar layık olduğu tartışılır.

Üzme tatlı canını.

Çok saolun yaa . Söyledikleriniz aklımı başıma getirdi. Gerçekten dediklerinizi ıygulayacam. Söylemekle hata falan yapmadım . Ki zaten geçmişimi değiştiremem.

Yaşın daha 18! Eski sevgilinle birşeyler yaşadın ondan ayrildin simdiki sevgilini buldun askere gitti 2 ay sonra da dönecek, kac yaşında başladın yavrum sen bu sevgili islerine hem de ileriye gidecek şekilde? Sana akıl verecek annen ablan vs.yokmuydu ?valla kusura bakma okuyacam falan yazmissin da sen bu kafayla okuyamazsin, bu yaşta kendini senin degerini bilmeyen birine kabul ettirmeye calisiyorsun.okuyacak insan böyle şeyleri düşünmez önüne bakar sadece

Dik dur demeleri . Ve geçmişim oldu bitti bunun için suçluluk duymak istemiyorm artık
Eeee bütün bunları hepi topu 60 mesajla mı kavradın? Sahte üye misin, yoksa çocuk musun? 2 mesaj önce HATA diye büyük harflerle yazıyordun yaptığını, ne çabuk fark ettin, geçmişinin geçip gittiğini.
Eğer fake isen burası daha geniş çaplı trolleyen fakeler gördü, sınıfta kalırsın
Eğer gerçeksen, lütfen bu aşk meşk işlerini bırak, senin boyuna büyük bu işler. Sen okuluna, eğitimine bak. Erkeklere de önümüzdeki 10 yıl için tövbe et. Ancak büyürsün.

Her insan yaşayabilir boyle şeyleri . Evet okuyacam ben gayet de başarılıyım .

Fake falan değilim. Yaşadıklarım gerçek . Be fikirlerim çok çabuk değişebiliyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…