Sevdiğimin güvenini nasıl kazanırım??? Çok zor durumdayım

Insanin hayatinin aski boyle olmaz. Evlenince kan kusturur boylesi. Bitirmek icin bahane ariyor, bahanesini de bulmus. O bitirmeden siz bitirin.

Eski sevgilim 18 yaşında . Şu anki sevdiğim 21 yaşında askerliğinin bitmesine 2 ay var özel güvenlik diyebilirz. Ben pdr bölümü istiyorum

Eski sevgilim 18 yaşında . Şu anki sevdiğim 21 yaşında askerliğinin bitmesine 2 ay var özel güvenlik diyebilirz. Ben pdr bölümü istiyorum
Sen bu bit kadar yaşında ne yaşadın Allah aşkına? Sevgililer de piknik boymuş. Fikrim çabuk değişir diyorsun. O zaman ne yapıyoruz, elimize kolumuza belimize hakim oluyoruz, yeterli olgunluğa erişmeden sevişmiyoruz, ön sevişme yaşamıyoruz.
Cinsellik ablalar abiler içindir, yeni yetişenler için değil.
Sen bir süre bu erkek, aşk meşk olayına ara ver, okuluna bak. O bölümler öyle istemekle kazanılmıyor, çalışmakla kazanılıyor.

Yeterince çalışıyorum zaten . Hak ettiğimi de alacağımı düşünüyorm . Konu nereden nereye geldi yaa

Sen bu bit kadar yaşında ne yaşadın Allah aşkına? Sevgililer de piknik boymuş. Fikrim çabuk değişir diyorsun. O zaman ne yapıyoruz, elimize kolumuza belimize hakim oluyoruz, yeterli olgunluğa erişmeden sevişmiyoruz, ön sevişme yaşamıyoruz.
Cinsellik ablalar abiler içindir, yeni yetişenler için değil.
Sen bir süre bu erkek, aşk meşk olayına ara ver, okuluna bak. O bölümler öyle istemekle kazanılmıyor, çalışmakla kazanılıyor.
Sen kaç yaşındasın merak ettim

Kardeşim bu adamı seviyorum ben. Sizin dediğiniz gibi yapıp yaptığım şeyi kabullenip dik dursam onu kaybederim. Çok iyi tanıyorum onu. Şimdi onun güvenini nasıl kazanırım onun hakkında biraz fikir verseniz
konunun gerçekliğine pek inanmadım nedense; yazım tarzından olabilir, bilemiyorum..
şunu diyeceğim sadece, evet istemeyebilir bişeyler yaşamış olmanı da, bunun guvenle ne alakası var onu anlayamadım?? aldatmamışsın, o varken gizli iş çevirmemişsin, ne alaka 'guven'?

konunun gerçekliğine pek inanmadım nedense; yazım tarzından olabilir, bilemiyorum..
şunu diyeceğim sadece, evet istemeyebilir bişeyler yaşamış olmanı da, bunun guvenle ne alakası var onu anlayamadım?? aldatmamışsın, o varken gizli iş çevirmemişsin, ne alaka 'guven'?
İşte bende onu anlamıyorum

İşte bende onu anlamıyorum
yaptgından pişmansan Allah a samimi sekilde tövbe et, bidaha da tekrarlama.. erkek arkadaşına söylemişsin, hata olarak kabul de etmişsin, ama artık kendine pislik muamelesi yapıp agzına her lafı verme.. insanoğlu bu belli olmaz.. kimisi asla asaletini bozmaz, kimisi de en ufacık şeyi hançer gibi kullanır..

yaptgından pişmansan Allah a samimi sekilde tövbe et, bidaha da tekrarlama.. erkek arkadaşına söylemişsin, hata olarak kabul de etmişsin, ama artık kendine pislik muamelesi yapıp agzına her lafı verme.. insanoğlu bu belli olmaz.. kimisi asla asaletini bozmaz, kimisi de en ufacık şeyi hançer gibi kullanır..
Teşekürler önerilerin için

Merhaba arkadaşlar . Ben geçmişimde bur hata yaptım ve bunu sevdiğim insana 2 ay önce falan söyledim yaklaşık 1 buçuk yıldır çıkıyoruz . Ben onu çok seviyorum . Ama eski sevgilimle çıktığımız zaman aramızda bir takım şeyler geçti. Ben öyle şeyler yaptığım için çok pişmanım . Bu olayı ona anlattığımda çok sinirlendi ve bitti falan dedi ama sonra tekrar güzel bir şekilde konuşmaya da başladık . 1 hafta önce tekrar sana güvenemiyorum yaptıkların aklıma geliyo gözümün önünden gitmiyorsunuz dedi. Geçmişim yüzünden yargılanmak ya da i yaptığım hata yüzünden gelecegiMin hayatımın aşkının ellerimin arasından kayıp gitmesine izin vermiyorum . Çok zor durumdayım ne olur akıl verin bana . Ne yapmam lazım? O şimdi askerde askerliğinin bitmesine 2 ay var. Onu da fazla sıkmak istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum . Yardımcı olun lütfen..
Kendisi sütten çıkma ak kaşık ise amenna ... Her istediğini söylemeye hakkı var ama diğer türlü seni yargilayamaz .. Hicbiseyi yaşamamış kadın isteyen bir zahmet kendisi de bisey yaşamasın!! Namus sadece kadına özgü bisey değil erkeğin de namussuzu olunca kadından beter oluyor .. Seni olduğun gibi kabul edip sevemeyen insan zaten zamanla problem çıkarır başka şeylerden de .. Ne diyeyim bska Allah kolaylık versin

Gerçekten çok güzel yazdın. Allah razı olsun senden. Zaten üniversite sınavına hazırlanıyorum . Dediklerinizi dikkate alacam :)
Eline mesleğini al kimsenin umurunda olmuyor o zaman o iş tecrübeyle sabit :KK14::KK66: hem de daha 18 yaşındasın ya git biraz hayatını yaşa bi gözün açılsın önce. Sonra kimseye eyvallahın olmaz arkadaşım ben buyum varsan varım yoksam yokum. Bana bi komşumuz kızım elinde mesleğin olunca sen seçilmek zorunda kalmazsın kimi istiyorsan kendin seçersin demişti ve çokta haklı çıktı

kendisi daha önce böyle bir şey yaşamasa da size karışma hakkı yok ilişkiler pin pon topu değil ki sen ne yaparsan o da yapsın yani sizinle tanışmadan önce ağaç kavuğunda yaşamıyordun elbette birileriyle yakınlaşman olacaktı ki eminim onun da olmuştur..

ancak tavrın çok yanlış sen baştan bunu hata olarak yansıtmışsın o yüzden sürekli kendini ezik gösteriyorsun. kendine gel. ben buyum geçmişimle geleceğimle böyleyim diyeceksin. bugün buna takılan yarın başka şeylere de takılır hayatı zindan eder.

aileler kız çocuklarına neden özgüven aşılamazlar anlamıyorum sonra biricik kızları böyle itin serserinin peşinden merhamet dileniyorlar..

Çok halkasınız galiba . Ama çok tuhaf hissediyorum om7 kaybetme korkusu. Üniversite için yeterli puan alacağıma inanıyorum. Okul 1. Siyim. İnşallah kazanacam . Dediklerinizi uygulamaya koyacam. Geçmişimi değiştiremem

Siz ona daha önce bir şey yaşamadığınızı söylediyseniz haksızsınız, ben de güvenmezdim. Ama böyle bir iddianız yoksa sizin bi suçunuz yok. Benim eşim de benden önce kim bilir kaç kişiyle olmuştur. Ben sormadım takıntı yaparım diye ama tahmin edebiliyorum. Bense ilk onla oldum. Ve biliyorum ben başkasıyla olmuş olsam beni kabul etmezdi. Bunu bilmek bile başlı başına bazen canımı sıkarken sizin durumunuzda olmak çok kötü ve bunun suçlusu siz değil karşı taraf.

Siz ona daha önce bir şey yaşamadığınızı söylediyseniz haksızsınız, ben de güvenmezdim. Ama böyle bir iddianız yoksa sizin bi suçunuz yok. Benim eşim de benden önce kim bilir kaç kişiyle olmuştur. Ben sormadım takıntı yaparım diye ama tahmin edebiliyorum. Bense ilk onla oldum. Ve biliyorum ben başkasıyla olmuş olsam beni kabul etmezdi. Bunu bilmek bile başlı başına bazen canımı sıkarken sizin durumunuzda olmak çok kötü ve bunun suçlusu siz değil karşı taraf.
Ben kendimi suçlamıyorum zaten. Ama başta da boyle bir ley söylemedim . Çözümü yokmu bu durumun. Ya onu geri kazanacam ya da yoluma devam edecem sence hangisini yapmalıyım

Ben kendimi suçlamıyorum zaten. Ama başta da boyle bir ley söylemedim . Çözümü yokmu bu durumun. Ya onu geri kazanacam ya da yoluma devam edecem sence hangisini yapmalıyım
Ben olsam güvenini kazanmaya çalışırdım ne yalan söylim. Ama doğru olan , asıl yapman gereken kendinden taviz vermeden yoluna dvam etmek.

Ben olsam güvenini kazanmaya çalışırdım ne yalan söylim. Ama doğru olan , asıl yapman gereken kendinden taviz vermeden yoluna dvam etmek.

Ben de 1. Yolu seçerdim ama . Onun güvenini kazanmak yani. Önümde uzun bir hayat var bazı şeylerin farkına vardım birkaç arkadaş sayesinde . Dik durmak daha çekici geliyor ama çok kararsızım

Back
X