Sevdiğin için isteklerinden ne kadar vazgeçebilirsin ki ?

Ne oldu !!!
12 KASIM 2010 tarihinde evlendik, ve nikah memurunun, nikah başlamadan önce kızlık soyismimi kullanıcağıma dair bi belge imzalattı.

İyiki de vazgeçmemişim, iyi ki diretmişim,
Bu konuda kararsız kalan bayan arkadaşlar, lütfen çevrenizin, eşinizin ve ailesinin baskısı altında kalmayın !!!
Kendi öz iradenizle bunu istiyorsanız arkasında durun...

NOT: BENİM FİKİRLERİME SAYGI DUYUP BENİ DESTEKLEYEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Son düzenleme:
bende kızlık soy ismimi kullanmak istiyorum ama erkek arkadaşım çok karşı
benim soyismim sevinç onunki taş
bana o zaman sevinç soyisimli birini bul diyor:44:

ne diyim kabul ettirmek inan benim içinde kolay olmadı.
Ayrılma geldik, ama nabza göre şerbet misali yavaş yavaş bu konuda ikna edebildim.
Umarım sende başarırsın

canım sevinç zaten kadın ismi sen kimse onun benim soyadım olduğunu anlamaz ki zaten ikinci ismim sanırlar diye kandır erkek arkadaşını :))

bana mantiksiz geldi acikcasi, sonucta evleniyorsun nasil bir yeni hayata basliyacaksan sevdigin adamla ayni o sekil onunda ismini almasi lagzim insan ... karar yinede senin tabiki

merve_uk canım konun çok eski ama bir şey soracağım.başka bi topicte kan sonucunun 1.20 çıktığını yazmışsın.o tahlili yaptırdığında hamile miymişsin yoksa sonraki aylarda mı hamile kaldın ben de 3 ay önce kürtaj oldum ve bebek düşünüyorum da onun için soruyorum.
Cevap için şimdiden saol.

Ben de ileride evlenirsem kendi soyadını yani bekarlık soyadımı da kullanmayı düşünüyorum. Bu arada kızlık soyadı demek bana kaba geliyor, bekarlık soyadı diye tabir ediyorum o yüzden. Bence bu bir insanın en doğal hakkı. Hatta şu anda kadın eşinin soyadını almayabiliyor. Sonuçta o adamdan önce de babam vardı. Ben eşin soyadının da alınmasından yanayım çünkü bir aile olunuyor ama bekarlık soyadına takılmak çok saçma. Önce benimki sonra seninki gelsin falan demek... Bu arada konu çok eski.

Herifteki ne egoymus arkadas.
Kendi soy ismimi ben de kullanicam. Evlendikten sonra soy adimi faln degistirmem ne munasebet. Bunun icin ayrilacak herif de ayrilsin gitsin zaten. Suncacik istegime saygi duymayip ego savasina cevirecek adamla mutlu olamam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…