- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
-
benımde ıkı yıla yakın bır ılıskım var bızde farklı sehırlerdeyız maalsefAMA BU KIS EVLENME PLANIMIZ VAR INSALLAHH ALLAH KISMET EDERSE:::....cok zor ya uzaktaykennn bır ılıskıyı yurutmekk herseyı aşırı yasmaak zorunda kalıyorsun kıskançlığı da özlemıde kavgayıda ağlamayı da :) ama daha kıymetlı daha degerlı oluyor bu da bır gercekk....allah uzak olan herkesı kavustursunnn....
Hadi İnşallah canım hayırlısı olsun darısı bize diyeyim :) gerçekten çok zor yani kesinlikle öyle özlediğimde bazen onun burnundan getiriyorum hassas oluyorum ne bileyim :) kavuşma heyecanı felan güzel gerçekten, belki herkesin yapamadıgı bişeyi basarıyoruz ama inşallah sonumuzda güzel olur bunca çektiğimiz sıkıntının karşılığını alırız :)
ınsallah sonu güzel olsun canım bu cekılen sıkıntılara degsın :) HASSASIYETINI ANLIYORUM aynen bende sacmasapan seylere takıp aaglıyorum bıle Allahtan o toparlıyor benıı :) darısı basına ınsallah sızınde en kısa zamanda evlılık yoluna gırer
Ya ne güzel ya böyle kavuşanları görünce imreniyorum gerçekten Allah mutlulugununuzu daim etsin inşallah :) Bizde kavussak hayırlısıyla daha ne isterimki :) Bazen olmuyo gercekten ya ben hem aileden uzaktayım hem sevgiliden. Bartında okuyorum ailem Ankarada sevdigim İstanbulda uzaklık zor yani hani bende öyle sürekli aglayan bi insan degilim ama özleyince hassas oluyorum bazen çok özledigim zamanlar oluyo artık dayanamıyorum tutamıyorum kendimi direk aglıyorum. Ama bu bekleyislerimiz güzel olacak inşallah artık kıskanclıgım artmıs durumda herkes mutlu olsun tabiki ama böyle gezenleri tozanları görünce insanın içi gidiyo :/ :)Aglamasaniza niye agliyosunuz :) Ben iki bucuk sene ayri kaldim,ayri ulkelerde.Sonunda evlendik,basardik.Kendi kendinizi yonlendirmeyin,askli maskli sarkilar siirler kitaplar vs sakin ha diyorum.Komikli seylere bakin zaman gecsin :) Ilk 3 ay salya sumuk idim sonra uzaktayim demicem dedim,kolay gecti :)
cok zor Allah sabir versin görememek.. uzak olmak cok zor
nerdeyse 2 yillik süren iliskim bitti uzaklikldan ve yazismadan dogan sikinilardan dolayi..
Ben de sevdiğimden uzaktayım kızlar, canımın yarısını askere yolcu ettim 20 gün önce
Yaa Allah tez zamanda kavuştursun, bende bekledim 460 gün boyunca zor geldi ama bitince şunu anlıyosun ki askerlik gerçekten ikiniz içinde apayrı bi sınav sabret yeterki. Hepimiz hayırlısıyla kavusalım İNŞALLAH.
Katılıyorum ben de uzakta olmanın sınav olduğunu düşünüyorum,allah sevenleri kavuştursun,çok zor gün saymak,kaybetme korkusunu her an yaşamak ve özlemek
Bende sınav oldugu düşüncesimdeyim ve alnımızın akıyla başarılı olcaz inşallah bu sınavdan. Böyle sevgilileri gördükçe kıskançlık krizlerine giriyorumm insan ne kadar alışmış olsa da hep bi yanı eksik kalıyo işte.
İnşallah canım seven herkes geçer bu sınavı..Biz hep yanyanaydık,şimdi uzak olunca özleyince en kötü anlar bile çok kıymetli geliyor..Evlenene kadar yeniden aynı şehirde olmayı çok isterdim
Yaa Allah tez zamanda kavuştursun, bende bekledim 460 gün boyunca zor geldi ama bitince şunu anlıyosun ki askerlik gerçekten ikiniz içinde apayrı bi sınav sabret yeterki. Hepimiz hayırlısıyla kavusalım İNŞALLAH.
Doğru söylüyorsun canım, askerlik sınavların en büyüğüymüş 460 gün dile kolay, zor hem de çokk zor ama bitmeyecek bir şey değil dediğin gibi yeter ki sabredelim, bi şekilde sabrediyoruz...AMİİİNNN, ALLAH HEPİMİZİ SEVDİCEĞİNE BİR AN ÖNCE SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?