- Konu Sahibi ElaMenevis
-
Ya kendin soluosun bak aldatildigni ogrenmis.. yani hic caktirmama gbi durum olamaz diorum ya er yada gec cikcak die.. sanki hic yapmazmis gbi guveneceksin ama heran da kazik yicekmis gbi de kndini hazirlikli ol.. bu seye benzior.. sonsuze dekk yasiyacakmis gbi bu dunyada calis, heran olecekmis gbide dier dunya icn calis die laf var buna benzio.. hic yapmicakmis gbi guven ama heran herseyi yapabilcekmis gbide hZirlikli ol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anlıyorum.Zaten fazla düşünüp böyle takıntılı,kuruntulu biri olmak istemiyorum.Kıskançlık olarak yansıyacak sonra,ortada birşey yokken olumsuz etkilenecek ilişki bu sefer.İşte arkadaşım böyle bir olay yaşayınca etkilendim ister istemez.
Yapmadiysan smdiye kdr hata etmissin :)) tmm bekliorm mutlaka yaz tabi hepsini bi gunde yapma iki uc gunde bir bi video kisa bole bikac sey sole baska gun bikac foto baska zaman ses kaydi ole iste :)
Yapmadım açıkçası yaaAkıl akıldan üstün işte,özledim vs... gibisinden çok belli ettim tabii ama foto,ses kaydı farklı etki yaratabilir
Ben kendim yasadim onceki ilişkimde depresyona girdim baya etkisonden cikamadim bu sevglmle tanismasaydm hala oyle kfyo yemis gezcektim allah razi olsun ondan beni kurtardi ole guven verdiki cok mutluym sayesinde :) insllah bosa cikmaz dua ediorm hep seytana uymasin die sende dua et elimizden baska bise gelmio malesef
Aminn,inşallah...Elbette dua edelim.Yani etrafta da öyle hemcinslerimiz var ki...Kimseyi yargılamak,küçük görmek istemiyorum ama mesela arkadaşımın olayında şeytana taş çıkartacak şeylerle kanına girmiş adamın.Biz de kadınız sonuçta yani.Allah kötü niyetlilerden korusun.
Ayy kusura bakmayın,yanlış anlamışım ben.Olsun ,ablanızdan dolayı bir fikir sahibi olmuşsunuzdur.Ben mesela işinin de yoğun olduğunu bildiğim için dediğiniz gibi sık sık mesaj yazmamaya,zırt pırt aramamaya çalışıyorum.Fakat bu sefer de acaba ilgisiz olduğumu,onu önemsemediğimi düşünür mü? diyorum.Ya da ohh ohhh nasılsa rahatım,risk yok diyip bir haltlar karıştırmaya meyleder mi?Açıkçası bu ara bu endişemin sebebi var.Çok yakın bir arkadaşım aldatıldıYediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir dostum yani,ilişkisine dair herşeyi de bilirdim.Hiç çaktırmadı adam,kız arkadaşımın ne halde olduğunu anlatmama gerek yok sanırım ama ben şok oldum resmen.
Amin canim evet haklisn erkek bise yapmio bazen ama kadn ole selerle gelioki adam ne yapsin kapilio allah korusun( allahim sen kimseye yasatma bole seyleri
Cnm ben yatiorm allah rahatlik versin sonuclari bekliorm mutlaka yaz :))
Yok olmaz sanırım öyle deyinki canım nezaman müsait olduğunu bilemediğim için dakika başı yazmamaya dikkat ediyorum müsait olduğunda bana söylermisin aklım sende bunu bil falan derseniz düşünmez zaten o şekilde :)
Tamam,taktikleri aldım bu geceTeşekkür ederim.
Ben yazmayı çok severdim erkek arkadaşımada yazardım böyle pek iyi olmazdı ama anlayışlı olmaya başladım bu şekilde davrandım bana dedi mesela anlayışını beğendim hoşuma gitti falan yani mutlaka onunda gözüne girer bu durum :)
Evet ben de seviyorum,yani bana kalsa yazıcam hepÇünkü bazen o kadar zorlaşıyor ki,öyle özlüyor ki insan...Mesaja sarılıyor işte,bir şekilde iletişim kurmak yanyana olamamanın ağırlığını alacakmış gibi sanki.Abartınca da sorun olabiliyor tabii.
Aynen bide çok muhabbet tez ayrılık getirirler derler :)
Nerdeeeeee....Öyle çok muhabbet edecek imkanımız olmadı ki zaten.Bir de erkek arkadaşım ağır,oturaklı bir yapıya sahip.Öyle hele dışarıda filan vıcık vıcık,sarmaş dolaş hiç sevmez.Yanyana olduğumuz bir dönem de olmuştu mesela iş icabı şehir değiştirmeden önce.Özelimizde sevgisini belli ederdi ama hani nasıl anlatsam,aşkitom,kelebeğim,böceğim vs... hoşlanmaz yani.
Benim sözlümde öyle mesela bebeym der bide bıldırcınm der o kadar şey demez zaten bende sevmem erkeğe yakışmaz bence ağır oturaklı olması bayan içinde erkek içinde her zaman daha iyi olur :)
Aynen,katılıyorum.Bir kelime etsin mesela ama şöyle ciğerinden kopup geldiğini anlayınca insan çok daha kıymetli oluyor.
Katılıyorum kesinlikle öyle
Sözlüymüşsün ne güzelllll....Bizde daha yüzük olayı olmadı.Ben ailesini tanıyorum,o da benim ailemi tanıyor ama bu uzaklık,maddi nedenler filan bir türlü o kısma gelemedikBu yaz sonu birşeyler yapalım artık diye sinyal vermeye başladı ama üstüne gitmek te istemiyorum.Söz ya da nişan olunca değişiyor mu ilişkide birşeyler sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?