Sevdiğinden uzakta...

Anlıyorum.Zaten fazla düşünüp böyle takıntılı,kuruntulu biri olmak istemiyorum.Kıskançlık olarak yansıyacak sonra,ortada birşey yokken olumsuz etkilenecek ilişki bu sefer.İşte arkadaşım böyle bir olay yaşayınca etkilendim ister istemez.

Ben kendim yasadim onceki ilişkimde depresyona girdim baya etkisonden cikamadim bu sevglmle tanismasaydm hala oyle kfyo yemis gezcektim allah razi olsun ondan beni kurtardi ole guven verdiki cok mutluym sayesinde :) insllah bosa cikmaz dua ediorm hep seytana uymasin die sende dua et elimizden baska bise gelmio malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmadım açıkçası yaa Akıl akıldan üstün işte,özledim vs... gibisinden çok belli ettim tabii ama foto,ses kaydı farklı etki yaratabilir

Aminn,inşallah...Elbette dua edelim.Yani etrafta da öyle hemcinslerimiz var ki...Kimseyi yargılamak,küçük görmek istemiyorum ama mesela arkadaşımın olayında şeytana taş çıkartacak şeylerle kanına girmiş adamın.Biz de kadınız sonuçta yani.Allah kötü niyetlilerden korusun.

Amin canim evet haklisn erkek bise yapmio bazen ama kadn ole selerle gelioki adam ne yapsin kapilio allah korusun ( allahim sen kimseye yasatma bole seyleri

Yok olmaz sanırım öyle deyinki canım nezaman müsait olduğunu bilemediğim için dakika başı yazmamaya dikkat ediyorum müsait olduğunda bana söylermisin aklım sende bunu bil falan derseniz düşünmez zaten o şekilde :)

Son düzenleme:
Cnm ben yatiorm allah rahatlik versin sonuclari bekliorm mutlaka yaz :))

Amin canim evet haklisn erkek bise yapmio bazen ama kadn ole selerle gelioki adam ne yapsin kapilio allah korusun ( allahim sen kimseye yasatma bole seyleri

Ben şöyle düşünüyorum ama kadınca bir düşünce belki.Yahu bir insan seviyorsa gerçekten,bunun kadını erkeği de yoktur.Seven insana sevdiğinden başkası ne bileyim yani,çekici gelmez,etkilemez vs...Yani kapılmaya meyilli gözle bakarsan zaten gönlünde bir sakatlık var demektir.Karakter sahibiyim,olgunum diye geçinen erkeklerin bu yüzden ben bazı şeylerin arkasına sığınarak,bahane göstererek haltlar karıştırmasını kabullenemiyorum.

Tamam,taktikleri aldım bu gece Teşekkür ederim.

Ben yazmayı çok severdim erkek arkadaşımada yazardım böyle pek iyi olmazdı ama anlayışlı olmaya başladım bu şekilde davrandım bana dedi mesela anlayışını beğendim hoşuma gitti falan yani mutlaka onunda gözüne girer bu durum :)

Evet ben de seviyorum,yani bana kalsa yazıcam hep Çünkü bazen o kadar zorlaşıyor ki,öyle özlüyor ki insan...Mesaja sarılıyor işte,bir şekilde iletişim kurmak yanyana olamamanın ağırlığını alacakmış gibi sanki.Abartınca da sorun olabiliyor tabii.

Aynen bide çok muhabbet tez ayrılık getirirler derler :)

Aynen bide çok muhabbet tez ayrılık getirirler derler :)

Nerdeeeeee....Öyle çok muhabbet edecek imkanımız olmadı ki zaten.Bir de erkek arkadaşım ağır,oturaklı bir yapıya sahip.Öyle hele dışarıda filan vıcık vıcık,sarmaş dolaş hiç sevmez.Yanyana olduğumuz bir dönem de olmuştu mesela iş icabı şehir değiştirmeden önce.Özelimizde sevgisini belli ederdi ama hani nasıl anlatsam,aşkitom,kelebeğim,böceğim vs... hoşlanmaz yani.

Benim sözlümde öyle mesela bebeym der bide bıldırcınm der o kadar şey demez zaten bende sevmem erkeğe yakışmaz bence ağır oturaklı olması bayan içinde erkek içinde her zaman daha iyi olur :)

Son düzenleme:
Benim sözlümde öyle mesela bebeym der bide bıldırcınm der o kadar şey demez zaten bende sevmem erkeğe yakışmaz bence ağır oturaklı olması bayan içinde erkek içinde her zaman daha iyi olur :)

Aynen,katılıyorum.Bir kelime etsin mesela ama şöyle ciğerinden kopup geldiğini anlayınca insan çok daha kıymetli oluyor.

Katılıyorum kesinlikle öyle

Sözlüymüşsün ne güzelllll....Bizde daha yüzük olayı olmadı.Ben ailesini tanıyorum,o da benim ailemi tanıyor ama bu uzaklık,maddi nedenler filan bir türlü o kısma gelemedik Bu yaz sonu birşeyler yapalım artık diye sinyal vermeye başladı ama üstüne gitmek te istemiyorum.Söz ya da nişan olunca değişiyor mu ilişkide birşeyler sence?

Valla canım benim şimdi açıkçası herşey o yüzükte falan değil önemli olan gönüllerin bir olması tabi sadece ciddiliğini daha bi göz önüne koymuş oluyosun biz zaten 2 buçuk senedir beraberdik benim için o yüzük olsada olur olmasada olur zaten birlikteliğimizi ailelerimiz biliyolardı pek bişey değişmedi bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…