- Konu Sahibi ElaMenevis
-
Valla canım benim şimdi açıkçası herşey o yüzükte falan değil önemli olan gönüllerin bir olması tabi sadece ciddiliğini daha bi göz önüne koymuş oluyosun biz zaten 2 buçuk senedir beraberdik benim için o yüzük olsada olur olmasada olur zaten birlikteliğimizi ailelerimiz biliyolardı pek bişey değişmedi bizde :)
Bizim birlikteliği de biliyor ailelerimiz.2 sene oldu bizim tam olarak.Mesela o arar arada ailemle konuşur,ben aynı şekilde arar sorarım.Anneler arasında ufak bir hediyeleşme durumu da olmuştu.Telefondan konuştu anneler de bir kere.Annesi benimle çok iyi konuşur,babamı arasa erkek arkadaşım onlar da iyi konuşurlar.Ama işte aileler arası devamlı bir iletişim yok işte.Söz,nişan durumu da olmadığından henüz belki.Annesi istiyor bir nişan olsun,biliyorum bunu.İki senemiz hep maddi,ailevi,sağlık sorunları filan zor geçti işte.Ben de heves ediyorum artık,hani adı konsun denir ya.Ama zorlamak ta istemiyorum,kendileri adım atsın istiyorum.
Acele etme canım zamanı gelince oda olur sevmese seni aten 2 senesini geçirmezdi o zamanı ayırmazdı oda sana verdiği değeri gösterir kendi aranızda zamanı gelince takarsınız bi yüzük aile arasında sizde :)
İnşallah :) Çok teşekkür ederim sohbet için.Görüşürüz yine,iyi sabahlar
3. yılımıza az kaldı hep uzaktan yürütmek durumunda kaldık ilişkimizi artık hasret bitiyor inşallah ama gerçekten inanılmaz zor bir şeyher istediğinde görememek özlediğinde yanında olamamak çok koyuyor insana , ama kavuşmanın heyecanı da başka oluyo
özlemin aşkı güçlendirdiğini düşünüyorum sabırla özlemle buluşacağınız günü beklemek çok güzeltabiki arada baya tartışmalar oluyor ama yanına gidince unutuluyo herşey yapacak ve konuşacak o kadar çok şey oluyor ki
bende baya doluymuşum bu konuda
:44::44::44::44::44::44::44::44:
3. yılımıza az kaldı hep uzaktan yürütmek durumunda kaldık ilişkimizi artık hasret bitiyor inşallah ama gerçekten inanılmaz zor bir şeyher istediğinde görememek özlediğinde yanında olamamak çok koyuyor insana , ama kavuşmanın heyecanı da başka oluyo
özlemin aşkı güçlendirdiğini düşünüyorum sabırla özlemle buluşacağınız günü beklemek çok güzeltabiki arada baya tartışmalar oluyor ama yanına gidince unutuluyo herşey yapacak ve konuşacak o kadar çok şey oluyor ki
uzaktan ilişki yürütmüş biri olarak engin tecrübelerimi yazdım kız ne var
sende yaz o zaman tecrübelerini
uzaktan ilişki yürütmedin hiç.Kocam bile şu anda arka sokağımda çalışıyor
eneee daha niye biri beni mi çağırdı dedin :26:
annem sen uyuyon dahaa:26:.
Özlem demiş durmussun
Çoook mu özledin beni
uzaktan ilişki yürütmedin hiç.Kocam bile şu anda arka sokağımda çalışıyor
Ne güzel,şanslısınız.Bana göre öyle yani,bizler devamlı kilometreler arası olunca bırakın hani yakın muhiti,aynı şehirde olmak bile şans bence.
Yani ama öyle oluyor,devamlı uzaktan ilişki yürütmek zorunda kalanlar ,doluluk olayını anlıyorum yani.Bizim de iki sene oldu.Bunun bir senesinde doğru dürüst yüzyüze gelemedik ama.Hani normal çiftler gibi istediğin zaman gör,çık dışarı dolaş filan toplasak 5,6 ay ancak eder.Benim çevremde bir hafta görüşemese olay haline getirenler var,bir de dert yanıyorlar,küfür gibi geliyor yahuSiz 3 yılı hep uzaktan yürütmek durumunda kalmışsınız anladığım kadarıyla.İlişkiyi canlı tutmak için ya da hani monoton olmasın diye neler yapıyorsunuz?
aynen canım hani derler ya göz görmeyince gönül katlanır diye. Bu durumda asla ve asla olmaz. Yanımda olacak sevdiğim...İyi günümde kötü günümde.. Ben üzülürken bana omuz veremeyecekse,benim kahkahalarıma ortak olamayacaksa ne anladım ki o aştan
Şimdi bir yandan hak verdiğim yanları var yorumunuza.Ama bir yandan da nasıl anlatsam...Bu uzak olma olayı keyfe keder,gönüllü bir şey değil ki bizim durumumuzdaki çoğu çiflerde.Yani kim ister elele,göz göze olmak varken hasret çekmeyi.Elbette sevinçte de,kederde de birlikte olunmalı,elbette iyisi ve kötüsüyle herşey paylaşılmalı.Ama düşünün şimdi; iki insanın yolları kesişmiş birgün,tanışmışlar ve gerçekten sevmişler birbirlerini.Fakat ilişkilerini mecburi nedenlerden dolayı ayrı şehirlerde sürdürmek durumundalar.Evlilik te düşünüyorlar ilerisi için,ciddi bir ilişki yani.Ne olacak,yani asla ve asla olmaz demişsiniz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?