Sevdiğinden uzakta...

Sabredip isyan etmemen çok güzel canım.Ben de beterin beteri vardır diye isyan etmeden sabretmeye çalışıyorum.Aynen; ilerde inşallah kısmet olabilecek şeyleri düşünüp,onlara kavuşma adına daha sıkı sarılıyor hatta insan.Ben erkek arkadaşımda şunu görüyorum mesela,böyle uzaktan çok zor o da biliyor,yaşıyor,ben nasıl hasret çekiyorsam çekiyor tabii.Artık bir düzenimiz olsun,kavuşalım,hep beraber olabilelim diye canla başla çalışıyor,daha bir hırslı oluyor yani.

Güvensizlik olayında katılıyorum size,çok haklısınız;yıpratır ilişkiyi hatta zamanla saygı bile yitirilebilir kavgalardan dolayı filan.Siz hiç ayrı kalmadığınız için yani alışıksınız ya hep yanyana olmaya,anlamaya çalışıyorum,yapamazmışsınız gibi geliyor size.Allah ta göstermesin uzaklık,çok zor gerçekten yani bunu inkar edemem.Ama sevince insan işte,tabii karşısındaki erkeğin de sevgisinden emin olunca;tutacak el olmaması,dert dinleyecek biri olmaması sevgi uğruna göğüs gerilebilecek şeyler oluyor.Burada şu da önemli elbette,yüzyüze görüşmek gibi olmuyor tabii ama internet imkanı var,telefon var;yine destek olmaya çabalıyorsa iki taraf ta birbirine,bir nebze katlanılır oluyor işte.

aynen öyle canım benimki de aman dersi kalmasın geleceğimizden gitmesin diye çok hırsla çalıştı hiç aksatmadı okulunu falan öyle oluyor yani hayırlısı olsun inşallah öyle tabi daha beter durumda olanlar vardır ama her gün görenler ne kadar şükretse azdır

Aynen aynen,şükretsinler bence de hergün Allah sevdiğimize kavuştursun...

Bende uzaktan ilişki yürütenlerdenimmm

Ekimde 2 sene olacak ilişkimiz başladığından beri birbirimizden uzaktayız hemde baya bir uzak benim okulum yüzünden . Şuan da da askerde asker yolu bekliyorum inşallah bizde kavuşacağız birgün :)

Şimdi soruna cevap vereyim gerçi benim diyeceklerimi diyenler olmuş ama olsun :)

Anlayışlı olacaksın gereksiz birşeye kızdığında belli etme tatlı tatlı söyle, trip atma çok bunalıyorlar , biz erkek arkadaşımla birbirimize whatsaptan video atardık ses kaydı yapıp atardık bunlar çok eğlenceli oluyor , telefonda yatmadan 1-2 saat mutlaka konusuyoruz (tabi şuan askerde olmuyor öyle bir imkan) , onun dışında gün içerisinde mesajlaşırız her dk değil tabi ki , ve hep konuşacak birşeylerimiz oluyor hiç bitmiyor Buluşunca yapacağınız şeylerden bahsedin bunlar da çok heycanlı oluyor

Her zaman da böyle günlük gülüstanlık olmuyor tartıştığımız zamanlar da oluyor ama bir şekilde atlatıyoruz kesinlikle saygısız laflar kullanmıyoruz bunların sevgiyi bitirdiğini düşünüyorum . Bazen sen alttan alırsın bazen o alır :)

Yüzünü göremiyorum diye üzülürdüm çok fazla şimdi sesine hasretim birde gemide yapıyor yurt dışında yani şuan hep bir zorluk ama vazgeçmedik geçmeyeceğiz de.. Böyle işte

Son düzenleme:
Yürütülebilir, imkansız değil ama oldukça zor. Görüşmeler sık değilse, özellikle erkekler dayanamayıp, cinsel ihtiyaçlarını başka yerlerde tatmin edebiliyor ne yazık ki.

Yürütülebilir, imkansız değil ama oldukça zor. Görüşmeler sık değilse, özellikle erkekler dayanamayıp, cinsel ihtiyaçlarını başka yerlerde tatmin edebiliyor ne yazık ki.

İşte bizim durumumuzdaki bayanların endişe duyduğu,kafasına takılan nokta da bu oluyor zaten genelde.İnsan tanıyor erkek arkadaşını,ilişkide hiçbir güven problemi de yaşanmıyorsa böyle bir şeyi düşünmek istemiyor.Ama bir yandan da erkektir sonuçta fikri kafayı kurcalıyor.Şöyle de düşünüyorum,gerçi kendini avutmak mı oluyor bu tartışılır elbette ama.Ben örneklerini gördüm çevremden.Uzakta değiller,her hafta görüşüyorlar ama erkeğin karakteri bozuksa yine aldatıyor işte.Bırakın flört aşamasını,evli adam karısını aldatıyor.Yani bunları düşünürsek; erkeğin aldatmasının tek etkeninin uzaklık değil,karakteriyle alakalı birşey olduğunu düşünüyorum.Adamın içinde varsa afedersiniz şerefsizlik,yalancılık,namussuzluk her durumda,bir şekilde yapacağını yapar gibi geliyor.

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.Allah sana da sabır versin canım.Sürekli yanyana olma şansına sahip çiftler anlayamıyor işte bu nasıl zor bir durum...Özlem...Herkes sevdiği erkeğin özlemini duymuştur belki bir şekilde.Ama geçici bir dönem için,3-5 günlüğüne ayrı kalmıştır.Ya da en fazla askerlik döneminde hasretlik çekmiştir.Yıllara dayanan uzun soluklu bir ilişkiyi devamlı kilometreler arası yaşamak farklı işte.Hayırlı tezkereler olsun,Allah kavuştursun canım.

Cnm ben yatiorm allah rahatlik versin sonuclari bekliorm mutlaka yaz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ses kaydı yaptım Söz,şiir yazma olayı vardır biraz bende.Hem onun değerlerini anlatan,hem sevgimi anlatan bir şeyler yazdım önce ve ses kaydına aldım sonra.İlk kez böyle birşey yaptığım için çekindim de,bilemedim ne tepki alacağımı.Uyurken gönderdim o yüzden,uyanınca dinlesin istedim.Uyanır uyanmaz dinlemiş.Arka arkaya çok güzel olduğunu,çok beğendiğini,teşekkürlerini sıraladı.Hatta ben sesim kurbağa gibi çıkmış diye takıldım Hayır olur mu,harika çıkmış,çok güzel olmuş dedi.Bütün gün arada mesajlar attı,akşam tekrar aradı,çok tatlı konuştu benimle Hoşuna gitti sanırım

Sağol canım :)

Dediğin gibi yan yana olanlar anlamıyor anlamadığı gibide nasıl yürütüyosunuz nasıl güveniyosun erkeğe vs gibi laflar ediyorlar . Çok güzel de yürüyor canım çevremdeki bir çok kişiye göre mükemmel ilişkim var özeniyorlar. Artı ben birde şöyle birşey düşünüyorum Allah kısmet ederse evlenirsek herşey bizim için özel olacak hiç bişeyden sıkılmamış olucaz. Uzun süren ilişkilerde evlilik sıkıntılı oluyor diyorlar çünkü herşey yaşanmış oluyor ama bizde oyle olmayacak diye düşünüyorum

çok zor benım ıcın önemlı olan dostluktan,sevgılılıge geçtiğim ve suandada durumumun ne oldugunu bılmedıgım bırısı peteste yaşıyor.
görememek,dokunamamak,bırsey dedıgınde ne dedıgını anlayamadan yorum yapmak ınsanı mahvedıyor.
canın acıyor,özlüyorsun,üzülüyorsun ama o yok yanında orada onun canı acıyor ve sen yoksun.
evlenelım dıyorsunuz adam düzenimi bırakıp gelmem diyor,ee sende burayı bırakıp gıdemıyorsun ve hersey arapsaçı oluyor.uzak ilişki cok zor.

Canım,evet; nasıl güveniyorsun,erkek uzakta dayanmaz,aldatma ihtimali yüksek vs... diyenler oluyor.Ben kızamıyorum çünkü yani böyle bir gerçek te var,yaşamayan yok değil.Fakat güven,aldatma konularında neler görüyoruz çevremizden ya da okuyoruz.Aldatacak karakterde olan,gözü dışarıya meyilli olan adam yanıbaşındaki eşini de aldatıyor ya da uzaktaki sevgilisini de Uzun süreli ilişkilerde evlilik öncesi çok sıkı fıkı olup,devamlı yanyana olup birçok şey alışkanlık haline gelip tüketilmiş olduğundan sorun yaşayanları ben de duydum.İkisinin de sıkıntısı var işte.Uzun süre uzaktan evlenene kadar bir ilişkiyi sağlıklı yürütebilmek te kolay değil,çok içli dışlı olup aynı kalitede yürütebilmek te.

Ayrıntılı yazmadığınız için tam bilemiyorum ilişkinizin durumunu,elbette en iyi yaşayan olarak siz bilirsiniz.Ne kadar zamandır birliktesiniz mesela,uzaktan yürütüyor olsanız dahi yani.Eğer çok yeni bir birliktelikse evlilik fikri çok erken gelmiş olabilir erkek arkadaşınıza.Zaman içersinde uzaktan da olsa acı tatlı paylaşımlar,atlatılan zorluklar çifti birbirine daha çok yaklaştırıyor çünkü.Yanyana olma şansına sahip birlikteliklerde bile ilk aylarda birşeylerin oturması zorken,uzaktan yaşananda daha zor oluyor elbette.Zamanla birbirini tanıdıkça benimsiyor insan,içine sindiriyor,bağlılık gelişiyor,güven duygusu oturuyor.

Ay cok guzel cok sevindim demekki ise yaramis :)) bunu herzaman yapma bole haftada bir yap. Mesela haftaya suslen cicili bicili giyn bikac foto cek at senin icin de kalp koy cok hosuna gider :))) surekli yaparsan aliskanlik olur sasirmz bazen 2 hafta hicbisey yapma surpriz olarak 2. Haftann sonunda yap beklemedigi anlar olmasi acisindan diorum hadi kolay gelsin cok sevdndm gercekten :))))

___dega___

uzaktan ilişkiyi yürütmek çok zorrr. bnm uzaktan iki ilişkim oldu yürümedi ilkiyle çok nadir bir araya geliyoduk ihanetini öğrendim bitti. 8 aylık bir birliktelikti.

2.si ise oldukça uzundu evlenecek gözüyle bakıoduk ansızın beni bıraktı bizde netten konusuyoduk ve ayda bir-iki kez görüştüğümüzde oluodu buraya gelip birkaç gün kaldığı da oluodu 3 yıl çıktık sonradan öğrendim gözü dışardaymış başkası varmış.

3 yıllık ilişkim bittikten snra yakınımdakine bırak uzağımdakine hiç güvenenmezdm çok büyük yıkımdı bnm için.
çok zor oldu ama unuttum ondan snra yanıbasmdakini de tanısam bir türlü dikişi tutturamadım taa ki eşimi tanıyana kadar eşimle aynı sehirdeydik.

uzaktan zor olsa da sonu güzel olanlar da örnek verirsem kuzenim.
esiyle yalovadan çankırıya 6 yıla yakın birliktelik yasadılar zor oldu ama oldu. Haziranın sonunda evleneli bir yıl dolcak. Dğünlerimz arasnda 1.5 ay var kuzenmle.

herkesin derdi ayrı, her derdin çaresi farklı malesef, mesafeler uzaklık öle bişey ki, içini kemiriyor insanın, helede araya bi soğukluk girdiyse. bn 6 ay görmemiştim onu, şimdi de bidaha ne zmn göreceğim belli deil, ne o gelebiliyor ne ben gidebiliyorum, anılar fotoğraflar bi yere kadar, onu çok özlüyorum
DİLerim tüm sevenler bigün, tüm mesafelere rağmen kavuşur, uzakta da olsa sevdiğinizin kıymetini bilin

Anladım,anladım Sağol canım,sen vesile oldun.

Ben biraz da şunu anlayabilmek adına arkadaşların yorumlarını almak istedim buradan;uzaktan yaşanan ilişkilerde yürümeme sebebi daha çok mesafelere dayanamamak,sabredememek ya da kavga etmek filan mı yoksa aldatma mı?Çoğunlukta etken olan ne acaba?

Amin canım.Uzaktan ilişki yürüten ve öyle ayda bir filan görüşemeyen biri olarak çok iyi anlıyorum seni.Soğukluk,anılar,fotoğraflar demişsin;ayrıntılı yazmadığın için bir yorum yapamadım.Telefonla ya da netten görüşme imkanınız yok mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…