benimki plotonık bir şeydi 16 yasımda bir iki defa gördüm konuşmuslugumuz yok sadece bir bakışma.. ama haberleri geliyordu bana birisiyle çıkıyormu...sonrasında nısanlandıgını duydum derken duyun davetiyesi geldi....
suan 30 yaşındayım evli ikide çoçugum var 14 sene oldu ..hala aklımda o var:skeske diyorum ona olan yogun hislerim eşime karsı olsaydı:S
benimki plotonık bir şeydi 16 yasımda bir iki defa gördüm konuşmuslugumuz yok sadece bir bakışma.. ama haberleri geliyordu bana birisiyle çıkıyormu...sonrasında nısanlandıgını duydum derken duyun davetiyesi geldi....
suan 30 yaşındayım evli ikide çoçugum var 14 sene oldu ..hala aklımda o var:skeske diyorum ona olan yogun hislerim eşime karsı olsaydı:S
Selam Kizlar,
benim gibi sevdigine kavusamayan varmi aranizda??
Sevdiginin özlemini ceken, olmayacagini bildigi halde
Ben de o kavuşamayanlardanim. Geberiyorum derler ya aynen öyle. Son bir saatim aglamakla gecti. Bir sene oldu, tam unuttum derken onu gördüm. Sonuc; son uc gündür her anım aglayarak geciyor. Olmayacağını bile bile kendime eziyet çektiriyorum, bağımlı oldum sanki surekli onu düşünüp onu hatırlıyorum. Boyle olmaktan nefret ediyorum. Kendi kendimle baş basa kalmamak icin surekli kitap okuyorum zihnim baska şeylerle meşgul olsun diye, kendimle mücadele ediyorum
[sıze=3]bende kavusamadım sevdıgıme.. Ustelıkk doyamadım.. Doyamadan bıttı..En cok o koyuor bana
Onun yanında daha fazla guzel gunler gecıremedım..hergun onu goremedım.. Anca 1 sene boyunca netten telefondan haberlesım sagladım onla..
Ona 2 kere sarıldım.. Ve her sarıldıgımda benım ellerımın arasından alındı sanki.. Artık düşmanım mesafe ve zamandı.. Mesafeler benı ondan uzak tutuordu.. Zaman ise beni ondan sogutuordu.. Cok mucadele ettım ama noldu elde var 0.. Benım onu sevdıgımı bılıordu ama bana deger vermedi..
Artık pes etme zamanı geldı.. Bırdaha onun ıcın kılımı bıle kıpırdatmıcam.. Baska bı kız onun ıcın yaptıklarımı veya yapacaklarımı aslaaa yapmıcaktır cok emınım!!
Aslında insanı en çok acıtan [ı]şey[/ı]; hayal kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır .. :2:[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?