- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Ya şöyle aslında 19 20 yaşında tanisildiysa 7-8 sene beklemek çok normal. Mecbur okul bitecek iş hallolacak askerlik olacak vs vs. Ama işte 25-30 yaşından sonra tanışıp 4 5 sene beklemek düşündürüyor insanı.Bu arada ben buradaki konudan şunu anladım ama doğrusu
hayırlı ya da hayırsız olmasının süreyle pek alakası yok gibiNeverOne
çok bekleyip kavuşup mutlu olan da var mutsuz olan da
hemen evlenip mutlu olan da var mutsuz olan da
süreden bağımsız gibi gelmeye başladı ama bilemiyorum tabi
3,5 yıl bizim şimdiden huzursuzlanmaya başladım
6,5 dile kolay:)) ne sabırlıymışsınız maşallah
mutluluklar :)
Hakkinizda hayirlisi olsun. Ben suna ibaniyorum eger nasibinizdeyse mutlaka evlenirsiniz yoksa eger ne kadar ugrasilsada bisey oluyo biranda bitiyo.sizin de epey zorlu olmuş gibi ne güzel kavuşmuşsnuz ve mutlusunuzAllah daim etsin:)
kusursuz değil ama karakteri sağlam güveniyorum, seviyorum da zaten bekliyorum işte bakalım:)
Sevdiğini çok uzun süredir bekledikten sonra kavuşup evlenen var mı?
Bu ara kafama takılmaya başladı ikimiz de evlenmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı hala bekliyorum askerde şu an dönecek de iş bulacak da...Sonra çevreme bakıyorum hemen çat diye birkaç ayda evleniveriyorlar belki çok saçma gelecek dışarıdan bakınca bana saçma geliyor aslında düşüncem ama
acaba diyorum olacak olsaydı çat diye olur muydubir sıkıntı mı var da uzuyor ay ne bileyim kuruntu mu yapıyorum ki?
Merak ettim çok uzun süre sevdiğini bekleyip sonunda kavuşan var mı? Bir de evlilikleri mutlu mu? Yoksa hayırsızmış da ondan mı uzamış ki...çok saçma olabilir pek mantıklı düşünemiyorum bu konuları biliyorum ama fikirlerinizi duymak isterim..
28 yaşındayım erkeğe endeksli yaşamıyorum hayatımda bir sürü şey de var ama seviyorum ve artık her şeyi onunla yapabilmek istiyorumEsimle onumuzdeki kasim ayinda 10.yilimiza gircez. Ve 1 yillik evliyim. Ayrica isteme kina ve sugun ise 20gunde oldu bitti. Ve hicbir zaman esimi bekledigimi duaunmedim. Zamana yaydim onceliklerim vardi universite gibi.. hic bir zaman evlenmek gibi bi hayalimde olmadi hem esimin hayaliydi evlilik. Bekleyen ben degil oydu. O yuzden bana zaman su gibi gecti gitti. Belki de bir erkege endeksli yasadiginiz icin zaman sizin gozunuzde buyuyo. Yasiniz kac bilmiyorum ama 24 25yasina gelmis bi insanda askerlikte iste yoksa cok hayirli bi evlilik yapacaginizi dusunmuyorm.
aynen öyle..Ya şöyle aslında 19 20 yaşında tanisildiysa 7-8 sene beklemek çok normal. Mecbur okul bitecek iş hallolacak askerlik olacak vs vs. Ama işte 25-30 yaşından sonra tanışıp 4 5 sene beklemek düşündürüyor insanı.
Sevdiğini çok uzun süredir bekledikten sonra kavuşup evlenen var mı?
Bu ara kafama takılmaya başladı ikimiz de evlenmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı hala bekliyorum askerde şu an dönecek de iş bulacak da...Sonra çevreme bakıyorum hemen çat diye birkaç ayda evleniveriyorlar belki çok saçma gelecek dışarıdan bakınca bana saçma geliyor aslında düşüncem ama
acaba diyorum olacak olsaydı çat diye olur muydubir sıkıntı mı var da uzuyor ay ne bileyim kuruntu mu yapıyorum ki?
Merak ettim çok uzun süre sevdiğini bekleyip sonunda kavuşan var mı? Bir de evlilikleri mutlu mu? Yoksa hayırsızmış da ondan mı uzamış ki...çok saçma olabilir pek mantıklı düşünemiyorum bu konuları biliyorum ama fikirlerinizi duymak isterim..
Aynen ya, herkes okulu askerliği bekledik demiş e bekleyeceksiniz çok normal değil mi? Ben sevgilimle tanıştığımda 25 yaşındaydım zaten. İkimizinde işi vardı, askerlik biteli zaten yıllar olmuş. Bu şartlarda beklemekten bahsediyor konu sahibi.Soru aslında yanlış sorulmuş, şartlar olgunlaştıktan sonra bekleyen sonra kavuşan var mı olacaktı
Lisede başlanan bir ilişkide tabi ki 8 sene beklenir, lise üniversite atanma iş bulma askerlik derken bu zaten olağan bir durum, olması gereken de beklemektir. Ama işini gücünü almış, askerliğini yapmış, iki tarafın da beklemesini gerektirecek bir durum söz konusu değil iken beklemek, işte asıl sınav odur bana göre. Misal ben, isini gücünü eline almış insanlarız, ailemin paşa keyfini bekliyoruz iki yıldır:)
amin :)Biz beraber büyüdük neredeyse üniversite sonra askerlik iş düzeninin oturması para biriktirme ufaktan derken 7.senenin içinde evlendik krediye girsek o zamandan evimizi bitirmiştikİşin şakası 2 senelik evliyiz çok şükür hiç değişen bir şey de olmadı Uzaması hayırsız olduğu anlamına gelmez zaten şartlar oturmalı 25-30 yaşında tanışsak beklesek neyse ama okul dönemlerinde tanışınca mecburen bekliyorsun. Saygı sevgi olduktan sonra süre önemli değil Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Ben de aynı böyle düşünüyorum ..Nasip kısmet bu tür şeyler.
Bizde eşimle 7 yılın sonunda evlendik. Çok şükür 1 yıldır evliyiz
Bende o zamanlar 'sanırım asla evlenemeyeceğiz' diyordum
Ama gerçekten kısmetinde varsa er geç oluyor
Rabbim her şeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?