- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
tamam ben saçma dedim deSaçma.
Herkes tabiiki bir değil.
Askerliğin bitmesine ne kadar kaldı?tamam ben saçma dedim de
siz direk demeyin yaw
insan kendi derken iyi hoş başkası deyince cıkk
18 Ekim'de geliyor 3,5 ay..Askerliğin bitmesine ne kadar kaldı?
Amiin:)Yakın çevreden bir arkadaşım 7 yıl flörtün sonunda evlenmişti. Gerekli şartların oluşması gerekiyor önce. 3 ayda evlenen herkes mutlu mesut yaşamadığı gibi uzun süre bekleyen de hayırsız bir adamla evlenmiş olmuyor. Hayırlısını dilemek lazım :)
Hiçbir şey kalmamış ki.18 Ekim'de geliyor 3,5 ay..
kalmamış demi:) inşallah geçiversin hemencecikHiçbir şey kalmamış ki.
Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın, hele bi dönsün de :)
Amin hannazcım :)Ne zaman nasipse o zaman olur , hayırlısı olsun inşallah
anladımÖnce Askerlik bitti , sonra iş buldu , aileleri ikna ettik derken 6 sene sonra evlendik. evliligimizde 6. Seneyi bitirdik. Bende hep hayırlısı ise olsun dedim. Rabbim nasip etti. Saygı oldukça sevgi hiç bitmez. Önemli olan saygı evlilikte. Kardeşimle severek 1 sene içinde paldır küldür evlendi iki sene sürmedi evliliği. Çünkü saygı yoktu. Takılmayın zaman kavramına bence.
İnşallahkalmamış demi:) inşallah geçiversin hemencecik
teşekkür ederim
Vallahi bizim ne engellerimiz vardı yazsam roman olur :) babam istemedi, halam evlenirsen seni tanımam dedi. Hatta dedeme sizi reddederim demiş. Yinede sozlendim diye hasta yatağında Vefat etmeden evvel mezarıma gelmesin demiş benim için. Daha neler neler. Bu kadar uzadı evlenmemiz. Ve biz hiç vazgeçmedik. Savaştık engellere karşı, emek verdik, sabrettik. Kolay olmadı hiç . Dahada değer kattı güç kattı bize bu engeller. Yildirmadi. Siz yine hayırlısını isteyin, pes etmeyin sakın.anladım
hep diyorlar ya kısmet değilse bir şeyler engel olur vs diye hayırsızsa bir şeyler önüne çıkar falan falan ne bileyim kuruntu yapmışım demekki canlı örnek siz olunca mesela kuruntu olduğuna kendimi ikna etmesi daha kolay oluyor:) teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?