Sevdiğini çok uzun süre bekleyip kavuşanlar?

NeuroCathy

❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2.819
4.748
83
Sevdiğini çok uzun süredir bekledikten sonra kavuşup evlenen var mı?
Bu ara kafama takılmaya başladı ikimiz de evlenmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmadı hala bekliyorum askerde şu an dönecek de iş bulacak da...Sonra çevreme bakıyorum hemen çat diye birkaç ayda evleniveriyorlar belki çok saçma gelecek dışarıdan bakınca bana saçma geliyor aslında düşüncem ama
acaba diyorum olacak olsaydı çat diye olur muydu bir sıkıntı mı var da uzuyor ay ne bileyim kuruntu mu yapıyorum ki?
Merak ettim çok uzun süre sevdiğini bekleyip sonunda kavuşan var mı? Bir de evlilikleri mutlu mu? Yoksa hayırsızmış da ondan mı uzamış ki...çok saçma olabilir pek mantıklı düşünemiyorum bu konuları biliyorum ama fikirlerinizi duymak isterim..

Yakın çevreden bir arkadaşım 7 yıl flörtün sonunda evlenmişti. Gerekli şartların oluşması gerekiyor önce. 3 ayda evlenen herkes mutlu mesut yaşamadığı gibi uzun süre bekleyen de hayırsız bir adamla evlenmiş olmuyor. Hayırlısını dilemek lazım :)

Amiin:)

Önce Askerlik bitti , sonra iş buldu , aileleri ikna ettik derken 6 sene sonra evlendik. evliligimizde 6. Seneyi bitirdik. Bende hep hayırlısı ise olsun dedim. Rabbim nasip etti. Saygı oldukça sevgi hiç bitmez. Önemli olan saygı evlilikte. Kardeşimle severek 1 sene içinde paldır küldür evlendi iki sene sürmedi evliliği. Çünkü saygı yoktu. Takılmayın zaman kavramına bence.

anladım
hep diyorlar ya kısmet değilse bir şeyler engel olur vs diye hayırsızsa bir şeyler önüne çıkar falan falan ne bileyim kuruntu yapmışım demekki canlı örnek siz olunca mesela kuruntu olduğuna kendimi ikna etmesi daha kolay oluyor:) teşekkür ederim:)

Uzamasiyla hayirli hayirsiz ilgisi olmaz sen ama madem bu kadar uzuyor cok iyi dusun ailesini, ayni evi ayni omru paylaşacağın insanin herseyini cok iyi dusun merhametlimi sana deger veriyormu mesele kisa surede evlenmek degil bir ömür zorluklarla yasayabilmeyi ogrenmek , o insanla tahammul edebilmek

Vallahi bizim ne engellerimiz vardı yazsam roman olur :) babam istemedi, halam evlenirsen seni tanımam dedi. Hatta dedeme sizi reddederim demiş. Yinede sozlendim diye hasta yatağında Vefat etmeden evvel mezarıma gelmesin demiş benim için. Daha neler neler. Bu kadar uzadı evlenmemiz. Ve biz hiç vazgeçmedik. Savaştık engellere karşı, emek verdik, sabrettik. Kolay olmadı hiç . Dahada değer kattı güç kattı bize bu engeller. Yildirmadi. Siz yine hayırlısını isteyin, pes etmeyin sakın.

Zamanı gelince olur elbet canını sıkma
Evlendik hala bekliyoruz

8 yııllık birliktelik sonunda evlendim cnm evliliğimizn 3ncu yılındayız inş bol bol dua et hayırlısıyla olsun de rabbim yardımcınız olsun

4 yıl sevgiliydik askerlik sonra iş bulma aileleri ikna etme vs derken geçti o süre. hepsi kolaydı ailede tökezledik. İnsanın kendi kaderinde etkisi vardır diye aileyi beklemeden gidip evlendik evliliğimizde 2,5 yıl oldu. önemli olan ne kadar zaman geçirdiğin değil nasıl zaman geçirdiğin

Ben esimle 8yilin sonunda evlendim.lisedeydik daha basladigimizda.universite askerlik is hep bekledik bunlarida.en sonunda evlendik.12 yillik evliyim suan.hala ayni askla devam ediyoruz ve 20 yildir birbirimizin hayatindayiz.cocuktuk askimiz basladiginda.sevgi varsa zaman cabuk gecer kavusursunuz.sabretmek ve vazgecmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…