- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
oo çok zor olmalı...dilerim kavuşursunuz bir an evvel..önce farklı ilçelerdeydik sonra farklı şehirlerde şimdi farklı ulkelerdeyiz
hayırsızsa ayrılalım bir an evvel diyor insan o zaman ya9 yıl oldu 10 yıl da olacak gibi ama inan hiç belli olmaz bu işler çok şeyler yaşadık çok sabrettik ama hala kavuşcak gibi değiliz daha.Bakalım kadar kısmet hayırlısı ise mutlu olacak isek kaç yıl olduğu önemli değil
Yok şükür oyalamıyor zavallım yıllardır evlenelim diye uğraşıyor,önce maddiyat sonra ailesi sorun oldu sonra aksilikler tutukluluk işi elinden gitti yine maddiyat sıkıntı daha askerlikte yok.Yani bazen ne yaparsa yap olmuyor gerçektenhayırsızsa ayrılalım bir an evvel diyor insan o zaman ya
acısı her ne kadar zor olacak da olsa kimse oyalanmak istemez
evet 20lerin başı olsa zaten sanrım böyle düşünmezdim+1
Ben de aynısını düşünüyorum bu aralar. Kısmet değil mi acaba diyorum, olmayacağı vardır belki diyorum. Bizim cook uzun zaman olmadı ama şartlar oluşmuyor bir türlü. Küçük de değiliz ne yazık ki. 20lerin başında olsak neyse de... Bilemiyorum işte.
Allah hayırlısını versinYok şükür oyalamıyor zavallım yıllardır evlenelim diye uğraşıyor,önce maddiyat sonra ailesi sorun oldu sonra aksilikler tutukluluk işi elinden gitti yine maddiyat sıkıntı daha askerlikte yok.Yani bazen ne yaparsa yap olmuyor gerçekten
Değil mi ya, kısmeti olan pat diye evleniveriyor aylar içinde. Olmayacak demek ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Hevesim de kaçıyor zaman geçtikçe. İş var, para var, aileler onaylıyor ama nasip olmuyor bir türlü. Hayırlısı değil mi acaba ?evet 20lerin başı olsa zaten sanrım böyle düşünmezdim
bakıyorum evlenen evleniveriyor habire çevremde biz hala beklemede ...
her şey varsa neden olmuyor cidden?Değil mi ya, kısmeti olan pat diye evleniveriyor aylar içinde. Olmayacak demek ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Hevesim de kaçıyor zaman geçtikçe. İş var, para var, aileler onaylıyor ama nasip olmuyor bir türlü. Hayırlısı değil mi acaba ?
Bir araya gelemiyoruz farklı sehirlerdeyiz. Uzaktan uzağa evlenmek de istemiyorum. Öyle yapanlar da var biliyorum ama bence bir anlamı yok oylesinin.her şey varsa neden olmuyor cidden?
aynı kafadanız belki bundan uzuyor sürekliBir araya gelemiyoruz farklı sehirlerdeyiz. Uzaktan uzağa evlenmek de istemiyorum. Öyle yapanlar da var biliyorum ama bence bir anlamı yok oylesinin.
İş olmadan olmaz ama cidden ya o konuda doğru yoldasın. Ama bazen de bakıyorum cevremde evliliği önceliğe koyup evlendikten sonra her şeyi tıkır tıkır giden insanlar da. Bir arkadaşım issizken evlendi mesela sonra pat diye işe girdi. Çocuğu bile oldu. 2 senede hayatı değişti resmen. Mutludur değildir bilemem tabi ama iş olmadan olmaz demedi evlendi.aynı kafadanız belki bundan uzuyor sürekli
çünkü işsiz olup evlenen erkek var biliyorum ama yok işsiz nasıl geçineceğiz mantalitesiyle aileme bile söylemedim mesela
belki de amaan deyip doğru kişiyse her şekilde basmak lazım nikahı:)))İş olmadan olmaz ama cidden ya o konuda doğru yoldasın. Ama bazen de bakıyorum cevremde evliliği önceliğe koyup evlendikten sonra her şeyi tıkır tıkır giden insanlar da. Bir arkadaşım issizken evlendi mesela sonra pat diye işe girdi. Çocuğu bile oldu. 2 senede hayatı değişti resmen. Mutludur değildir bilemem tabi ama iş olmadan olmaz demedi evlendi.
Valla bir ara ona da niyetlendim ama yine olmadıbelki de amaan deyip doğru kişiyse her şekilde basmak lazım nikahı:)))
amin:)8 sene sonra evlendik. Okul, askerlik, iş vs derken anca sıra geldi. Kendimiz de anca evlilik olgunluğuna geldik.
Iyi ki de böyle olmuş diyoruz. Ne evlenirken acaba sorunu yaşadık ne evlendikten sonra uyum problemi yaşadık.
Sizin içinde hayırlısı olsun.
aynen kısmet gibi yıldan bağımsız olarak..Kardeşim 8 yıllık sevgilisi ile evlendi, çocuklandı. Arkadaşım 9 yıllık sevgilisi ile evlendi, çocuklandı ve boşandı. Hayatta her şey kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?