Sevdiğini evlenirken gören var mı?

Gözlerim doldu istemsizce konu başlığını okuyunca. Bi tuhaf oldum ya. O zamanlar çektiğim acıyı hatırlıyorumda. Ölüm gibi birşeydi sanki. Dügün davetiyesi elimde, ailem onun dügününde bende sezen aksunun "seni kimler aldı" şarkısını dinleye dinleye ağlamıştım günlerce. Hastayım sanıyolardı ama yastaydım. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez dedikleri buymuş. Unutuluyo geçiyo sonra. Şimdi düşünüyorumda iyiki de olmamış diyorum.

gördüm. çok üzüldüm kahroldum. daha kendime yeni yeni geliyordum ki boşandığını duydum. bu sefer de çok sevindim:KK71::KK71::KK71:. garip bir duygu karmaşası yaşadım yani. sonuçta neyin hayır neyin şer olduğunu zaman gösteriyor. o evlendiği kişi neden ben değilim derken şimdi belki de boşanan ben olacaktım diyorum. ilginç yani.
Bayağı kısa süre evli kalmış o zaman🤨

Gözlerim doldu istemsizce konu başlığını okuyunca. Bi tuhaf oldum ya. O zamanlar çektiğim acıyı hatırlıyorumda. Ölüm gibi birşeydi sanki. Dügün davetiyesi elimde, ailem onun dügününde bende sezen aksunun "seni kimler aldı" şarkısını dinleye dinleye ağlamıştım günlerce. Hastayım sanıyolardı ama yastaydım. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez dedikleri buymuş. Unutuluyo geçiyo sonra. Şimdi düşünüyorumda iyiki de olmamış diyorum.

Ayy acını iliklerime kadar hissettim.
Akrabanız filan mıydı ?

farklı şehirde yaşamasına rağmen tesadüf eseri karşılaştık evlendiğini biliyordum , selamlaştık eşiyle tanistim. Çok garip hislerdi mutlu olmasininher daim istediğim biri ilk sevgilim en uzun ilişkim vs vs idi . her acı geçiyor. Allah sağlık versin umari m daha guzellerininyasariz

İlk erkek arkadasimla ayrildiktan snra yikik gunler yillar.. snra esim cikti karsima iyi ki dedim iyi ki olmamış yoksa boyle mükemmel bi adamla nasil taniscaktim.. sevgiliyken baslayan nisanlilik evlilik arifesi ne yalvarmalar affetler.. hicc umrumda değildi en son bana beddua mi ettin dediginde evliydim.. iyice gozumden dustu ayy dedim buna mi uzuldum. İlahi adaletten haberi yok garibin😁 bunu ona sormak lazim arkamdan b...k gibi kalan o eminim zor olmustur ama😁😁😁😁

Ayy acını iliklerime kadar hissettim.
Akrabanız filan mıydı ?

Evet baba tarafından uzaktan akraba geliyordu. Ailemin haberi yoktu zaten ben platonik olarak aşıktım. Karşılaştığımız da çok dikkatli bakardı bana ben hep bi gün bana açılır diye bekledim hatta hayatıma bile kimseyi almadım ki olurda bana açılırsa başkasının gönlünü kırarak onla olmayayım, ahı tutar belki sevdiğimle mutsuz olurum diye. Başkasının gönlünü kırmadan onunla olayım mutlu olalım diye. O kadar saf sevdim. ama olmadı. Birbirimizin nasibi değilmişiz. Ben onu çoktan unuttum zaten sadece o ağlayıp üzüldüğüm zamanlar aklıma geldi o yüzden bi garip oldum.

Evet baba tarafından uzaktan akraba geliyordu. Ailemin haberi yoktu zaten ben platonik olarak aşıktım. Karşılaştığımız da çok dikkatli bakardı bana ben hep bi gün bana açılır diye bekledim hatta hayatıma bile kimseyi almadım ki olurda bana açılırsa başkasının gönlünü kırarak onla olmayayım, ahı tutar belki sevdiğimle mutsuz olurum diye. Başkasının gönlünü kırmadan onunla olayım mutlu olalım diye. O kadar saf sevdim. ama olmadı. Birbirimizin nasibi değilmişiz. Ben onu çoktan unuttum zaten sadece o ağlayıp üzüldüğüm zamanlar aklıma geldi o yüzden bi garip oldum.
İnsan sevince o kadar ince düşünüyor ki günahlarını bile önden hesaplayıp önlem alıyorsun:)

Gördüm içim acıdı baya toparlanamadım hatta kötü bir durum seneler verip beraber zaman geçirip evliliğe dair hayal kuruyorsunuz ve o kurduğu hayalleri başkası ile yaşıyor çok zor bir durum.

2 yıl önce Nişanlandığını gördüm. Şok oldum. Her gece üst üste aynı rüyayı görmeye başladım. O evleniyor ben düğününe gidiyorum ve ağlayarak bayılıyorum rüyalarda üst üste. Psikolog o travmayı atlatamadığım için bilinçaltım bu rüyalarla beni rahatlatmaya çalıştığını söyledi. Nişandan 4 ay sonra ayrıldılar. Sevinmedim diyemem ama ben de iyi ki ayrılmışım dedim. Çünkü yoluma baktım hırsla ve bu sayede bitiremeyeceğimi sandığım okulu bitirdim. Ama arada bir hâlâ aynı rüyayı görüyorum...

eski sevgilim beni birakip aninda bi kiz bulup iliskiye basladi evlenecek haberlerini aliyordum ve gorusmek zorunda oldugum bi aileydi
rabbim oyle bisey nasip etti ki onun nisanina ben sevgilimle gittim ondan once evlendim onun dugunune hamile gittim
ve hala diyorumki Allahim ben nasil bir sevap isledim de sen beni o aileden bi batinda cektin aldin boyle birine es yaptin :))
kafada bitince acitmiyor ama bence insan gormek zorunda oldugu biriyle iliski yasamamali
sonu pek hos olmuyor genelde

Ben de nişanlandığını görmüştüm kaç zaman önce, çok içim yanmıştı.
Sonra bir daha ondan haber almadım, bilerek araştırmadım. Hiçbir yerden bakmadım.
Evlenmiştir çocuğu bile olmuştur belki.
Bakmadım bilerek çünkü içimde oluşacak duygulardan korktum.
Evlendiyse belki çok üzülmekten, ayrıldıysa sevinmekten korktum.
Öyle işte.
Şimdi daha iyiyim, ona artık geçmişimden bir parça değil, yabancı bir birey gözüyle bakabiliyorum.
Yine de ne durumda olduğunu, eşini ve çocuklarını görmeyi, onlardan haber almayı istemiyorum.
O artık başkasının helali. Bir yerlerde onu düşünen eski sevgili hayatındaki kadına haksızlık.
Ben de istemezdim hayatımdaki adamın eski sevgilisinin hala bizim hayatımızı araştırmasını.
Belki Allah bana hayırlı bir eş nasip eder.
Her şey nasip meselesi.🙏

1 kez değil 3 kez evlendiğini gördüm (aynı kadınla) . Sonra da 3 kez boşandığını gördüm (aynı kadınla) . Şimdi 4. evliliğini yaptı (başka bir kadınla).
İlk evlendiği zaman bir yıkım oldu tabi. Ama aynı olay 4 kez tekrarlanınca laçkalaştı :KK70: Bu şahsı muhterem benim kız kardeşimin kocasının bir akrabası oluyor. Geldiğimiz nokta ben onun bebeğine hayırlı olsuna gidiyorum o benim gebeliğimi tebrikliyor falan.
Size tavsiyem; sürekli görmek zorunda kalacağınız kişilerle flört etmeyin, gerçekten olay kontrolden çıkıp çok saçma yerlere varıyor :deli:

benden önce evlendi. Gördüm evlendiğini. İlk sevgilimdi. Senelerce neler neler paylaşmıştık birlikte. Aileler biliyordu vs vs. Bir anda her şey koptu. Bitti. O pişman olup geldiğinde ben kabul etmedim. Ben olduğumda o etmedi derken başka hayatlara savrulduk. O evlendi. Ben bekardım. Beni unutmadığını biliyorum. Görse üstünden 12 sene geçmiş olsa bile her şeyi net hatırlar eminim. Bende öyle. Değişik bir his ama hala severim kendisini i. Yaşattıklarıyla mutlu etmişliği çoktu. Dilerim kızı ve eşiyle hep mutlu olur. Hak ediyor 🙋🏻‍♀️✨

Sevdiğimi değil eski sevgilimi gördüm, takıya çıktım hatta😃
Hiçbir şey hissetmedim. Kaybettiği şeyi bir kez daha gördü bayağı şaşırmıştı beni gördüğünde takıda elini sıkarken. Dolaylı olarak davet edilmiştim ama geleceğimi ve hatta takıya çıkacağımı hiç düşünmedi bence😃

Sevdiğimi değil eski sevgilimi gördüm, takıya çıktım hatta😃
Hiçbir şey hissetmedim. Kaybettiği şeyi bir kez daha gördü bayağı şaşırmıştı beni gördüğünde takıda elini sıkarken. Dolaylı olarak davet edilmiştim ama geleceğimi ve hatta takıya çıkacağımı hiç düşünmedi bence😃
Geline dönüp “ben önceden takmıştım zaten” deseydin 🤪

Back
X