Sevdiğini evlenirken gören var mı?

Ben de gördüm , gelin arabasından eşini indirirken gördüm bakmazdım da mahalleyi inlettiler korna sesiyle bir bakayım bu kimmiş dedim . Gizlice bir baktım bunlar :D Damadın annesi oğluna arabadan yavaş indir, elini şuraya koy,dikkat et diye yükses sesle tavsiyeler veriyordu millet duysun da baksın diye. O an kıza üzüldüm , hissettiğim tek şey bu.
Sadece aşık olduğum kişinin düğün resimlerini görmüştüm , o zaman içim burkuldu o kadar. Sonra da takip etmedim amaaaaaaaan ilgilenmedim. Zamanla geçiyor .
Çok önemli insanlar değiller benim için bir daha aşık olurum ne var ki:D

Başkasıyla evleniyorsa, o benim sevdiğim adam değildir.
sevdiğin yanında olandır, soyadını başkasına veren değil.
Üzülmek dram yapmak bana saçma geliyor, trajikomik düşünmek lazım. Nikahına beni çağır sevgilim değil de neşem yok anne o düğüne gelmem diyerek roman oynamak gibi :KK59:

Başkasıyla evleniyorsa, o benim sevdiğim adam değildir.
sevdiğin yanında olandır, soyadını başkasına veren değil.
Üzülmek dram yapmak bana saçma geliyor, trajikomik düşünmek lazım. Nikahına beni çağır sevgilim değil de neşem yok anne o düğüne gelmem diyerek roman oynamak gibi :KK59:
Konuyu gördüm. Calistigim için yazamadım. Ama cidden başkası ile evlenen birisi ne seveceğim ya. Tam sizin mesajınızı yazacaktım. Aynı düşünmek super.

ben de gordum malesef. hatta konumda var bdv bakabilrisin ..... Ama benimkisi platonikti. Platonik dedigime bakma haa sakin ben onu 6 yil sevdim. O benim hayallerimi susluyordu Gelecek hayallerimde onun yuzu vardi. Birgun dugun davetiyesini gordum inanmadim kuzenidir dedim (cunku dedesinin isminde diger kuzenlerindede var ) sonra saglam kaynaktan o odugunu ogrendigimde bir hafta aglama krizlerine girdim. Okulum uzadi. Depresyondan saclarimi kisacik kestirdim. Bugun tam 1 yil oldu. Anlayacagin olan yine bana oldu... Arkadasim biliyorum zor ama alisiyorsun. Unutmaya calis arkadasim. Onune bak Allah daha iyilerini cikarir karsina. Kalbim seninle :)

Imkanın varsa zorlayın derım ben bıraz daha zorlamadıgıma pısman oldum kımse kırılmasın uzulmesın dıye vazgectım ama olan sana oluyor senın varsa vazgecme derım. Ama yoksada olmayacaksada yapacak bısey yok bende ılk ayrıldıgımda nasıl onsuz nefes alacam dıye cok aglamıstım onsuz yasayamam sanıyordum sımdı cocugunun resmıne bakıp aaa nekadar tatlı dıyebılıyorumm gecıo ıllakı

Ben karşımda arada kalmış bi insan görmedim. İkna olmuş bi insan vardı. Benim senelerce kapıdan kovup bacadan giren, beni ikna etmeye çalışan o insan 3 günde bu işin olmayacağına ikna olmuştu. Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor

Üniversitedeyken okutman hocama aşık olmuştum:KK53:
Hocam dediğime bakma benden 3 yaş büyüktü. Rüyalarıma kadar girerdi. Numarası da vardı Allah’ın her günü mesaj atardım o da cevap verirdi. Sonra anlamış bu ondan hoşlandığımı beni kahve içmeye çağırmıştı. Hayatımın en heyecanlı anıydı. Çok sevgilim olmuştur bugüne kadar ama onun kadar sevdiğim olmamıştır hiç dokunmadığım halde.. sonra olmadı bizim iş.. kendisi çok muhafazakar biriydi ben de topuklular, full makyajlar, şıkşıkıdım izmir kızı :)
Sonra okulu bırakmak zorunda kaldım o sene, duydum ki görücü usulü biriyle evlenmiş. Üzülmüştüm ama geçti yahu.. geçmeyen bir şey yok hayatta. Ölümden başkası yalan ki insan ona bile alışıyor maalesef..

Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan

Peki mantık evliliğinizde mutlu musunuz?Daha sonra ne oldu?Bilemedim dışardan zor görünüyor..Sizin onu bırakıp başkasıyla evleneceğiniz kadar ne oldu ki özel değilse?

Peki mantık evliliğinizde mutlu musunuz?Daha sonra ne oldu?Bilemedim dışardan zor görünüyor..Sizin onu bırakıp başkasıyla evleneceğiniz kadar ne oldu ki özel değilse?
Daha mutluyum diyebilirim. İlk zamanlar evet zordu ama eşim daha zordu beni kendine baglayabildi. Belki pasif bir erkek olsaydı bağlanmam zaman alabilirdi.
4 yılda ilişkiyi hep ben toparlamaya çalıştım. Ama yorulan sozde hep oydu..
Son bir sans verdim değerlendiremedi. Bende aniden evlilik kararı aldım bir daha dönmemek için. Çünkü yine dönseydi yine kabul ederdim kendimi biliyorum

Daha mutluyum diyebilirim. İlk zamanlar evet zordu ama eşim daha zordu beni kendine baglayabildi. Belki pasif bir erkek olsaydı bağlanmam zaman alabilirdi.
Son bir sans verdim değerlendiremedi. Bende aniden evlilik kararı aldım bir daha dönmemek için. Çünkü yine dönseydi yine kabul ederdim kendimi biliyorum
Peki eşiniz biliyor muydu mantık evliliği yaptığınızı

Ben göreceğim sanırım
Ayrıldım ve ona annesi kız bulmuştu
Yakında buradan ayrılacak kesin onunla evlenir o olmasa da başkası
Bana ne şimdi o kız çeksin ceremesini
Ummmrumda değillll sjdjdjdj :rapci:

Aman aman böyle şeyleri fazla kurcalamamak lazım. Sonra bu şeyler farklı şeylere evrilebiliyor. (Sizin için yazmıyorum yanlış anlamayın) Yuva yıkmak çok günah.

Hiç evlilik hayali kurmadım karşımdakiyle hoş ben hiç evlilik hayali kurmadım 😂 Belki de bu yüzden evlense dahi acı çekmedim.İlk hoşlandığım adamın başkasıyla nişanlı olduğunu duyduktan ve üstüne bir başka kızla gördükten sonra bunlar benim için leblebi çerez konular oldu hep.
Ay bak sonra üniversitede benle sevgili olmak isteyen bir çocuuk vardı. Bir gün okula erkek arkadaşını getirdi. Güya o beni ikna edecek (tam da sınav günü) neyse çocuk bana anlatıyor; şöyle iyi, böyle iyi aman vazgeçme tanı... bla bla diye. Arkadaşlar sınava gitti. Bu çocukla ben bahçede kaldım, döndü ve bana sen onu boş ver bence, benimle birlikte ol dedi. Şimdi gelde bunların arkasından acı çek.

Ben karşımda arada kalmış bi insan görmedim. İkna olmuş bi insan vardı. Benim senelerce kapıdan kovup bacadan giren, beni ikna etmeye çalışan o insan 3 günde bu işin olmayacağına ikna olmuştu. Hala inanamıyorum şaka gibi geliyor
Bosver ozman kendısı kaybeder degmez uc gunde vazgecen ınsana

gördüm. çok üzüldüm kahroldum. daha kendime yeni yeni geliyordum ki boşandığını duydum. bu sefer de çok sevindim:KK71::KK71::KK71:. garip bir duygu karmaşası yaşadım yani. sonuçta neyin hayır neyin şer olduğunu zaman gösteriyor. o evlendiği kişi neden ben değilim derken şimdi belki de boşanan ben olacaktım diyorum. ilginç yani.

Genelde büyük şeyler oluyor ya aldatma,şiddet gibi..ama ben merkezci bi adam da bırakılır gerçi yani ilişkiyi nasıl etkilediğine bağlı.Ama yine de elle tutulur bi şey ile ayrılmayan çiftlere üzülüyorum.Mutluluğunuz daim olsun eşinizle.

Back
X