Sevdiğini evlenirken gören var mı?

çok hoşlandığım birisinde bu duyguyu yaşadım. aslında hoşlanmanın ötesinde bir duygu. bir tür ruhun uçuş uçuş olması gibi bir şey ve hayatımda bir daha hissetmediğim bir duygu olarak da kaldı.
bizim malesef pek sağlıklı bi ilişkimiz olmamıştı ve aklımdan da çıkmıyordu. mutlaka bir yolu olur diyordum ki nişanlandığını öğrendim, fena dağıldım. birisi için hüngür hüngür ağalayacaksın deseler inanmazdım. çok ağladım. o dönem unutmak için duaya sarıldım. sonra aradan bi kaç yıl geçti eşimle tanıştım ve dedim ki bu iş sağlıklı iletişimden ve sevgiden geçiyormuş ve evlendim. geçenlerde bir zamanlar ağladığım adamın yeniden evlendiğini öğrendim. sadece allah mutlu etsin diyebildim. içimde de ona dair hiç bir şey kalmaması harika bir şeymiş dedim.

Sonu güzel bitmiş, ne hoş. Sanırım ben olsam evlenmek üzere olup da bana gelen birini kabul etmezdim. Bunu kesinlikle eleştirmek için demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sadece benim için kabullenmesi zor bir durum.
Belki pratikte yaşamasaydım ben de sizin gibi düşünürdüm, bilemiyorum.

Ayy bende 3 yıl beraberdım aptal gıbı asker yolu bekledım o zaman 18 aydı
Bı gun bu of luydu oraya gıttı geldı yuzuk var evlenmıs hırbo🤪🤪🤪
Allahım cezası 😂😂
Bakırkoyde otobus duragında banklar vardı orda soyledı
Cok garıp ama kalktım tmm dedım ve sonrası kahrolmadım cok ta uzulmedım sanırım unuttum valla o an kı duygularımı
Amann ıyı kı evlenmıs faceten bakmıstım bı ıkı kere ayy nasılda cırkınmıss yaa 😂😂😂😂

Ben de gördüm. Hatta rüyamda da gördüm. Uzakdan davul zurna sesi geliyordu. Bende Rüyamda ümit ettim benim icin geldigini umuyordum. Ayri sehilerde yasiyoruz. Bana dönecek ümidiyle bekledim megerse nisanlanmis, ben onun bulundugu sehire gittigmde dügünü olmus, benim haberin yok tabi. Sosyal medya üzeri gördüm. Teyzemlerdeydim o gün. Ev dolu tabi, teyzemler, annemler, kuzenlerim hepsi var. Ögrendigim an sanki üzerimden kaynar sular döküldü. Benim icin aglayan adam baskasiyla evlenmisti. O günleri cok zor atlattim. Anneme söyledim ögrendigim an, agladim, Sonra da gözümün yasini silip teyzemlerin yaninda bir sey olmamis gibi davramdim. Ama icim kan agliyordu. Yapacak bir sey yok. Rabbim neyleyse hayirli eyle. Allahim mutlu mesut etsin, herkesin gönlüne göre versin. Amin.

Çok sorguladık ama eşinizin ailesi size karşı nasıl?
Çok iyiler. İstemeye de geldiler. Başta ön yargıları vardı ama tanıdıkça sevdiler. Ben de zamanında beni istememiş olmalarını hiç dert edinip kendimi doldurmadım. Tanımıyorlardı çünkü. Bir de torun olunca her şey daha da güzel oldu tabi.

Çok iyiler. İstemeye de geldiler. Başta ön yargıları vardı ama tanıdıkça sevdiler. Ben de zamanında beni istememiş olmalarını hiç dert edinip kendimi doldurmadım. Tanımıyorlardı çünkü. Bir de torun olunca her şey daha da güzel oldu tabi.
Böyle durumlarda özellikle torun , ortamı güzel yumuşatıyor.:) Bdv den öğrendiğim bu oldu. Mutluluğunuz daim olsun.

O nasıl bir yıkım öyle :)
Lisede 3 yıl, okul bitiminde ayrı şehirlerde üniversitede devam eden bir ilişki gidiyor ama nasıl? Ben okuldayım o uyuyor falan böyle kopuk yani ölsem ruhu anca akşam duyar o derece.
neyse bir gün gelecek planlarından bahsederken ben yoktum o konuşmanın içinde dedim xxxxx ben neredeyim? Dedi ki konunun merkezi sensin, bu iş kurma düşüncelerim vs hepsi senin için :)))))
Neyse bu arada ailesiyle o kadar samimiyim ki evin boya rengi bile ben sanki bu güzel durur dediğim için seçilmiş bir renk adeta evin kızı.
sonra baktım biz bu sığırla kopuyoruz iyiyden iyiye, dedim biz ayrılalım.
tam 6 gün sonra kucağında bir kızın oturduğu foto wp profil fotosu. O gün ne kadar ağladıysam, evlendiklerinde o kadar ağlamadım herhalde o gün hepsini görerek ağlamışım. Sonra yazdı helallik istedi, etmedim. Etmemde. Unutamadığım için değil, aldattığı için. He bi de evlendiği için olabilir bilmiyorum. Ben de evlendim hala etmem. İnsanın canı acıyor, geçiyor.

Ben minibüsteyken ışıklarda yan tarafta bir gelin arabası durdu. Plakadan tanıdım bi baktım o :))) O zaman ona karşı bir hissim kalmadığı için tesedüfe bak diyerek gülmüştüm. halada öyle komik bir anı benim için.

Back
X