- 30 Ocak 2014
- 4.850
- 10.121
- 408
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Bi görsen... sevgilim,herifim,her şeyim falan yazmış.Ne mal kızmış yaBulunmaz hint kumaşı sanki mübarek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi görsen... sevgilim,herifim,her şeyim falan yazmış.Ne mal kızmış yaBulunmaz hint kumaşı sanki mübarek
Bi görsen... sevgilim,herifim,her şeyim falan yazmış.![]()
Kız ağlattın beni. Allah mutlu etsin ikinizi de. Çok mutlu olun.Ben O'nun evlendiğini duyduğumda dünyam yıkılmıştı zaten yıllardık ayrıydık ailemin katı kuralları yüzünden içimde hep bir umut vardı ayrı şehirlerde olsak da bir gün karşılaşırız diye biz ayrıldıktan sonra O başka şehre gitti yerleşti taa 22 yıl öncesi hep bekledim, aldığım her nefeste sadece onun için dua ettim 2 büyük ameliyata girdim tek hayalim bir mucize gerçekleşir aynı Türk filmlerindeki gibi gözümü açtığımda onu görürüm diye hep umut ettim. bulunduğum şehirde deprem olmuştu tek korkum onu görmeden ölmekti onu son bir defa görmeden ölürüm diye çok korktum 4444 lü duaları 2 defa okudum onu uzaktan da olsa bir kez göreyim diye 2 sinde de iş için okuduğum fakülteye gelmişti ve bakıştık. o benden önce kendisinden yaklaşık 18 yaş küçük biriyle evlenmiş 2 çocukları olmuş geçen sene de boşanmışlar kadın başkasıyla evlenmiş ben ondan sonra evlendim hayatımın anlamı canımı vereceğim 2 evladım var Allahıma bin şükür evliliğimin ailemin isteğiyle oldu benim dengim değil kadir kıymet görmedim bu evlilikte çok çok üzüldüm yıprandım ama ayrılamam ailem baskıcı otoriterdi şimdi annem babam da yaşamıyor ama bana bıraktıkları manevi miras ayrılma bizim ailede bazı katı kurallar çok katıdır şimdi duymuyorum görmüyorum kendimi biraz toparladım . Geçen sene bir Toplantıda çok samimi arkadaşımla karşılaşmışlar arkadaşıma beni sormuş arkadaşım da evlendi 2 çocuğu var mutlu demiş yüzündeki hüznü ve acıyı gördüm demişti bana selam söylemiş. Annem ölmeden önce bu evliliğe onay vermediği için pişman olduğunu kardeşime söylemiş keşke kızı verseydik bu kadar mutsuz olacağını bilseydim demiş bunlara verir miydim demiş beni vermediklerine çok pişman olmuş rahmetli annem keşke o da ailem vermediğinde çekip gitmeseydi direnseydi bana ve hayat küsmseydi şimdi o yapayalnız mutsuz ben iki çocuğumla aramada aşkın olmadığı öylesine evli bir kadınım
Benkim hortlatti taaa ekimdeki konuyuyorumum boyuna begeni alıyor sayesinde. babasının kemiğine değsin
İyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
eyvallah cigerim
O tiplerden adam olmaz. Kimbilir neler çeviriyor saman altından. Kadına acıdım vallahiBenden hoşlandığını bildiğim, benle aynı iş ortamında olan birisi vardı. Ancak bu adam tam anlamıyla ıssız adam rolünü oynuyordu. Toplamda 3-4 sefer gorustuk beni gormek ıcın calıstığım tarafa geliyodu surekli ve cok yakın davranıyodu ancak 2 sene dengesizliği ve git-gellerle, canım bişey yapmak istemiyor diyip 3-4 ay boyunca hiçbir şekilde görüşmediğimiz zamanlarla geçti sevgili değildik asla olmadık ama ikimiz de birbirimize karşı bir şeyler hissediyorduk fakat doğru düzgün iletişim yoktu sürekli kaçıyor ve ciddi bir şeye yanaşmıyordu. Mesajlasırken mesajları kesiyor ve kayboluyordu bildiğin arazi oluyordu ortadan. En son sene de benle sacma bi sebepten tekrar iletişime geçtiğinde ben buna senin amacın ne, ne yaşıyoruz ne yapmaya çalışıyosun aramızdakilerin anlamı ne dedim. Verdiği cevap:
"Ben bu yaşıma kadar kimseyle ciddi düşünmedim, benden sana cok iyi dost cok iyi arkadaş olur ama sevgili olmaz. Benim böyle olduğumu herkes biliyor, kimseyle evlenme düşüncem olmadı senle de boyle bir şey asla olmaz" oldu.
Ben de madem oyle bundan boyle ben de selamı sabahı kesiyorum bundan sonra ne selamını alırım ne de selam veririm diyip yanından gittim. Kimseyle evlilik dusunmuyorum diyen bu insan 1 ay sonra baska bir kızla gorusmeye basladı ve o tarihten tam 8 ay sonra da evlendi. Travmasını atlatmak cok zor oldu. Cunku ben beklentiye girmistim hep, salaklığım da en basından onla bu durumumuzu konusmamak oldu. Soyle yaptı kesin hoslanıyor, sunu soyledi kesin aşık bana diyip diyip asla bu en sonda yaptığım konusmayı yapmaya cesaret edemedim. Isın asıl garip olan tarafı da su ki kızla gorustugu donemde halen daha benim olduğum tarafa gelip bana bakıyor beni kesiyordu. Sırf aile ve toplum baskısıyla bi de tabi kızın capanogluna getirmesiyle evlendi. Ancak tarihe adını benim kitabımda da buyuk dönek ve yalancı olarak da geçirmiş oldu. Bu da boyle bir dramımdır. Suan halen daha gelip beni kestigini goruyorum. Bense asla ama asla yuzune bakmıyorum. Aynı ortamda konusmamız gerektiğinde de gormemezlikten geliyorum. Herkes yasattıgını yasar diyip kendisini de Allaha havale ettim. Artık takdir-i ilahi devrede.
O tiplerden adam olmaz. Kimbilir neler çeviriyor saman altından. Kadına acıdım vallahiBenden hoşlandığını bildiğim, benle aynı iş ortamında olan birisi vardı. Ancak bu adam tam anlamıyla ıssız adam rolünü oynuyordu. Toplamda 3-4 sefer gorustuk beni gormek ıcın calıstığım tarafa geliyodu surekli ve cok yakın davranıyodu ancak 2 sene dengesizliği ve git-gellerle, canım bişey yapmak istemiyor diyip 3-4 ay boyunca hiçbir şekilde görüşmediğimiz zamanlarla geçti sevgili değildik asla olmadık ama ikimiz de birbirimize karşı bir şeyler hissediyorduk fakat doğru düzgün iletişim yoktu sürekli kaçıyor ve ciddi bir şeye yanaşmıyordu. Mesajlasırken mesajları kesiyor ve kayboluyordu bildiğin arazi oluyordu ortadan. En son sene de benle sacma bi sebepten tekrar iletişime geçtiğinde ben buna senin amacın ne, ne yaşıyoruz ne yapmaya çalışıyosun aramızdakilerin anlamı ne dedim. Verdiği cevap:
"Ben bu yaşıma kadar kimseyle ciddi düşünmedim, benden sana cok iyi dost cok iyi arkadaş olur ama sevgili olmaz. Benim böyle olduğumu herkes biliyor, kimseyle evlenme düşüncem olmadı senle de boyle bir şey asla olmaz" oldu.
Ben de madem oyle bundan boyle ben de selamı sabahı kesiyorum bundan sonra ne selamını alırım ne de selam veririm diyip yanından gittim. Kimseyle evlilik dusunmuyorum diyen bu insan 1 ay sonra baska bir kızla gorusmeye basladı ve o tarihten tam 8 ay sonra da evlendi. Travmasını atlatmak cok zor oldu. Cunku ben beklentiye girmistim hep, salaklığım da en basından onla bu durumumuzu konusmamak oldu. Soyle yaptı kesin hoslanıyor, sunu soyledi kesin aşık bana diyip diyip asla bu en sonda yaptığım konusmayı yapmaya cesaret edemedim. Isın asıl garip olan tarafı da su ki kızla gorustugu donemde halen daha benim olduğum tarafa gelip bana bakıyor beni kesiyordu. Sırf aile ve toplum baskısıyla bi de tabi kızın capanogluna getirmesiyle evlendi. Ancak tarihe adını benim kitabımda da buyuk dönek ve yalancı olarak da geçirmiş oldu. Bu da boyle bir dramımdır. Suan halen daha gelip beni kestigini goruyorum. Bense asla ama asla yuzune bakmıyorum. Aynı ortamda konusmamız gerektiğinde de gormemezlikten geliyorum. Herkes yasattıgını yasar diyip kendisini de Allaha havale ettim. Artık takdir-i ilahi devrede.
Nasıl oldu öyle? Çok ilginç geldi.Görmedim çünkü evleneceği için çalıştığım şirketin başka bir şubesine rotasyon istedim ve onun bulunduğu şehri terk ettim. Kaçtım yani. Sonra o da nişanı atıp kaçtı ve benimle evlendi![]()
Ben onu tanıdığımda nişanlıydı. İsyerlerimiz yakındı, arkadaş ortamında tanıştık, arkadaş olduk. Sonra ben onu tanıdıkça ona aşık olduğumu hissettim. Bunu ona söyledim ve duygularım karşılıklıydı. Evlenecekti, ailesi evlenmezse evlatlıktan reddedeceğini söyledi ben de çareyi ayrılıp kaçmakta buldum. Evlenmiştir diye düşünürken bir gün aradı ve artık tek sen varsın, ben her şeyi geride bıraktım dedi. Ve sonra evlendik.Nasıl oldu öyle? Çok ilginç geldi.
Ayyy çok güzellllllBen onu tanıdığımda nişanlıydı. İsyerlerimiz yakındı, arkadaş ortamında tanıştık, arkadaş olduk. Sonra ben onu tanıdıkça ona aşık olduğumu hissettim. Bunu ona söyledim ve duygularım karşılıklıydı. Evlenecekti, ailesi evlenmezse evlatlıktan reddedeceğini söyledi ben de çareyi ayrılıp kaçmakta buldum. Evlenmiştir diye düşünürken bir gün aradı ve artık tek sen varsın, ben her şeyi geride bıraktım dedi. Ve sonra evlendik.
Sonu güzel bitmiş, ne hoş. Sanırım ben olsam evlenmek üzere olup da bana gelen birini kabul etmezdim. Bunu kesinlikle eleştirmek için demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Sadece benim için kabullenmesi zor bir durum.Ben onu tanıdığımda nişanlıydı. İsyerlerimiz yakındı, arkadaş ortamında tanıştık, arkadaş olduk. Sonra ben onu tanıdıkça ona aşık olduğumu hissettim. Bunu ona söyledim ve duygularım karşılıklıydı. Evlenecekti, ailesi evlenmezse evlatlıktan reddedeceğini söyledi ben de çareyi ayrılıp kaçmakta buldum. Evlenmiştir diye düşünürken bir gün aradı ve artık tek sen varsın, ben her şeyi geride bıraktım dedi. Ve sonra evlendik.
Sanırım istemediği biriyle istemediği bir evlilik yapacaktı sırf ailesi için.Ben onu tanıdığımda nişanlıydı. İsyerlerimiz yakındı, arkadaş ortamında tanıştık, arkadaş olduk. Sonra ben onu tanıdıkça ona aşık olduğumu hissettim. Bunu ona söyledim ve duygularım karşılıklıydı. Evlenecekti, ailesi evlenmezse evlatlıktan reddedeceğini söyledi ben de çareyi ayrılıp kaçmakta buldum. Evlenmiştir diye düşünürken bir gün aradı ve artık tek sen varsın, ben her şeyi geride bıraktım dedi. Ve sonra evlendik.
Bilmiyorum da çok çirkinleşti bunları yazarken. Sana fotoğraflarımızı atayım da rahat uyu demeler... Neler neler.Herifim ne ya![]()