- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Geline dönüp “ben önceden takmıştım zaten” deseydin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geline dönüp “ben önceden takmıştım zaten” deseydin![]()
Bu tip öküzler hep mi aynı olur ya evlenince nasıl yazabiliyorlarsaGelin için kötü tabiki ama gerçekten bir şey hissederek gitmemistim. Zaten sonra evliyken aramıştı. Pişmanım en azından arkadaşlığımız devam etsin diye. Pis yüzsüz. Yol verdim tabii
![]()
İnanamıyorum. Nasıl insanlar var.Evlendigini degil de nisanlandigini gördüm.Olur mu:)Biz ayrildik bir ay bile gecmemisti halrn daha aci cekiyordum belki birlesiriz diyordum neyse birgun ben yolda ilerlerken bir araba durdu icinden bunlar ciktilar kiz nişan elbisesiyle , bu da takimini giymiş el ele yuruyerek kızın ailesinin oturdugu binaya girdiler.Orda ne hissettiğimi hic unutamam.Kiz da benim arkadaşımdı ve zevkle bizi ayirdi duyuyordum ama konduramiyordum yapmaz ya diyordum ama.yapti.o nedenle cok tuhaf olmustum.Nasil bu adama ve bu kiza zamaninda guvendim dedim aglayasim geldiydi de aglayamamistim bile.Bogazim dugumlendiydi kisacasi ordan evime gectim saatlerce ruh gibi oturdum koltuga , düşündüm hatts düşünemedim bile zihnim bu durumu algilamakta zorlandi icki ictim ki ben asla icmem diyenlerdendim ,ortak arkadasimiz vardi onunla dertlestim aileme yansittim onlarda uzulduler vs..Sonra unuttum gitti bunlar ayrilmislar ve ben bunu duyunca hicbirsy hissetmedim.
Ne güzel demissiniz nasıl insanlar var diyerek.Ben bu olayin uzerinden uzun yillar gecmesine ragmen bu kız ne ara istendi ve bunlar ne ara nisanlanacak seviyeye geldiler çözemedim.Sonra ayrildilar ve ben yasadigim travmayla kaldim.Ortak arkadasimiz bana hep birak bosver diyordu unut onu diyordu bu dedikleri bile o an anlam kazanmisti.O da biliyordu ki hic yapici konusmuyordu.Cidden simdi dusunuyorumda nasil insanlarmis.Ne kadar kotulermis.Ben bu olaylardan cok sonra evlendim coluk cocuga bile karistim cok duzgun bir hayatim var iyiki o pislikle olmamis dedirtti hayat banaİnanamıyorum. Nasıl insanlar var.
Allah kurtarmış sizi gerçekten de. Demek ki bazen bazı insanların kalbi ve gözü öyle bir kapanıyor ki bu kadar merhametsiz oluyorlar. Bazı şeylerin nasip olmaması acı bir şekilde oluyor ama sizin mutluluğu bulmanıza çok sevindim, daim olsun inşallah.Ne güzel demissiniz nasıl insanlar var diyerek.Ben bu olayin uzerinden uzun yillar gecmesine ragmen bu kız ne ara istendi ve bunlar ne ara nisanlanacak seviyeye geldiler çözemedim.Sonra ayrildilar ve ben yasadigim travmayla kaldim.Ortak arkadasimiz bana hep birak bosver diyordu unut onu diyordu bu dedikleri bile o an anlam kazanmisti.O da biliyordu ki hic yapici konusmuyordu.Cidden simdi dusunuyorumda nasil insanlarmis.Ne kadar kotulermis.Ben bu olaylardan cok sonra evlendim coluk cocuga bile karistim cok duzgun bir hayatim var iyiki o pislikle olmamis dedirtti hayat bana
Allah herkesin karsisina duzgun insan cikarsin.Sevgiler...
Güzel duanız icin cok teşekkürlerAllah kurtarmış sizi gerçekten de. Demek ki bazen bazı insanların kalbi ve gözü öyle bir kapanıyor ki bu kadar merhametsiz oluyorlar. Bazı şeylerin nasip olmaması acı bir şekilde oluyor ama sizin mutluluğu bulmanıza çok sevindim, daim olsun inşallah.![]()
Ne mal kızmış yaEvet. Birkaç yıl ilişkim oldu. Sonra ayrıldık. Sonra biri vardı bunla evlendiler. Bu evlendiği kız mesaj atmış,
"Sen çok istedin ama benim eşim oldu".
Sonra evlenirken de düğününde 4 aylık hamileymiş.
Geçen geçti de aklıma geliyor bazen. Sadece ne kadar sevmişim diyorum. Tecrübe oldu.![]()