Sevdiğini evlenirken gören var mı?

Ayy ben de gördüm mendebur zevzek pislik herif:kahve: Eski sevgilimle ciddi düşünürdük 4 5 yılımı verdim lanete her bokunu çektim sonra işe başladı ben de o ara tabi daha üniversite 3 deyim raslantıyla internette eski sevgilini gördüm bi baktım profilde bunun adı falan bi sinirle yazdım kız ben seni zaten biliyordum başkakapıya demez mi normalde esip gürleyen ben cevap bile veremedim aradım bunu saydım sövdüm tabi o ara final zamanı ananem bizde ergen gibi duşta ağlamalar vs sonra öğrendim ki benle yaşayamadığı şeyleri o kızla yaşayıp beni elinde tutuyor . Ama var ya il aradığımda ne sövdüm mal ben senden zaten ayrılmaya çalışıyorum kapıma gelip ağlayıp zırlıyorsun madem onlasın söylesene mutluluğumu yaşayayım . Sonra bu arasında sözlenmiş kız tabi bunu paylaşıyor bu arada taktığı yüzükte benim reddettiğim yüzük 😂 sonra nişanlandılar yazdı bana utanmadan ben seni istiyorum falanbir kaç ay öncede evlendi ama var ya tencere kapak olmuşlar midesizler evlendi daha geçen hafta san ki askerlik arkadaşıyım yazmış nasılsın kahve içelim mi zeka özürlü engeli bastım yine ama baya oturdu içine laflarım acındırdı sen beni zaten beğenmezdin baban seni bana vermezdi ben gece kondu da sen sitede yaşıyorsun üni de daha iyilerini görünce beni beğenmezdin lafları hey yavrum hey ahım bile tutmuştu ilk ayrıldığımız hafta kaza geçirdi:halay:

Evlendigini degil de nisanlandigini gördüm.Olur mu:)Biz ayrildik bir ay bile gecmemisti halrn daha aci cekiyordum belki birlesiriz diyordum neyse birgun ben yolda ilerlerken bir araba durdu icinden bunlar ciktilar kiz nişan elbisesiyle , bu da takimini giymiş el ele yuruyerek kızın ailesinin oturdugu binaya girdiler.Orda ne hissettiğimi hic unutamam.Kiz da benim arkadaşımdı ve zevkle bizi ayirdi duyuyordum ama konduramiyordum yapmaz ya diyordum ama.yapti.o nedenle cok tuhaf olmustum.Nasil bu adama ve bu kiza zamaninda guvendim dedim aglayasim geldiydi de aglayamamistim bile.Bogazim dugumlendiydi kisacasi ordan evime gectim saatlerce ruh gibi oturdum koltuga , düşündüm hatts düşünemedim bile zihnim bu durumu algilamakta zorlandi icki ictim ki ben asla icmem diyenlerdendim ,ortak arkadasimiz vardi onunla dertlestim aileme yansittim onlarda uzulduler vs..Sonra unuttum gitti bunlar ayrilmislar ve ben bunu duyunca hicbirsy hissetmedim.

Iki eski sevgilim de evlendi. Fotograflarini falan gordum. Bire bir dugunlerini gormedim. Ortak arkadaslarimiz vardi haliyle haberi oluyor insanin..
Biri bosandi, digeri ise bosanma asamasindaymis.. Gulmeyeyim diyorum yine de bi gulme geliyor 😂 oyle ahimi alip beni aglatmistilar ki. Allah yanlarina birakmadi.

Evlendigini degil de nisanlandigini gördüm.Olur mu:)Biz ayrildik bir ay bile gecmemisti halrn daha aci cekiyordum belki birlesiriz diyordum neyse birgun ben yolda ilerlerken bir araba durdu icinden bunlar ciktilar kiz nişan elbisesiyle , bu da takimini giymiş el ele yuruyerek kızın ailesinin oturdugu binaya girdiler.Orda ne hissettiğimi hic unutamam.Kiz da benim arkadaşımdı ve zevkle bizi ayirdi duyuyordum ama konduramiyordum yapmaz ya diyordum ama.yapti.o nedenle cok tuhaf olmustum.Nasil bu adama ve bu kiza zamaninda guvendim dedim aglayasim geldiydi de aglayamamistim bile.Bogazim dugumlendiydi kisacasi ordan evime gectim saatlerce ruh gibi oturdum koltuga , düşündüm hatts düşünemedim bile zihnim bu durumu algilamakta zorlandi icki ictim ki ben asla icmem diyenlerdendim ,ortak arkadasimiz vardi onunla dertlestim aileme yansittim onlarda uzulduler vs..Sonra unuttum gitti bunlar ayrilmislar ve ben bunu duyunca hicbirsy hissetmedim.
İnanamıyorum. Nasıl insanlar var.

İnanamıyorum. Nasıl insanlar var.
Ne güzel demissiniz nasıl insanlar var diyerek.Ben bu olayin uzerinden uzun yillar gecmesine ragmen bu kız ne ara istendi ve bunlar ne ara nisanlanacak seviyeye geldiler çözemedim.Sonra ayrildilar ve ben yasadigim travmayla kaldim.Ortak arkadasimiz bana hep birak bosver diyordu unut onu diyordu bu dedikleri bile o an anlam kazanmisti.O da biliyordu ki hic yapici konusmuyordu.Cidden simdi dusunuyorumda nasil insanlarmis.Ne kadar kotulermis.Ben bu olaylardan cok sonra evlendim coluk cocuga bile karistim cok duzgun bir hayatim var iyiki o pislikle olmamis dedirtti hayat bana
Allah herkesin karsisina duzgun insan cikarsin.Sevgiler...

Ne güzel demissiniz nasıl insanlar var diyerek.Ben bu olayin uzerinden uzun yillar gecmesine ragmen bu kız ne ara istendi ve bunlar ne ara nisanlanacak seviyeye geldiler çözemedim.Sonra ayrildilar ve ben yasadigim travmayla kaldim.Ortak arkadasimiz bana hep birak bosver diyordu unut onu diyordu bu dedikleri bile o an anlam kazanmisti.O da biliyordu ki hic yapici konusmuyordu.Cidden simdi dusunuyorumda nasil insanlarmis.Ne kadar kotulermis.Ben bu olaylardan cok sonra evlendim coluk cocuga bile karistim cok duzgun bir hayatim var iyiki o pislikle olmamis dedirtti hayat bana
Allah herkesin karsisina duzgun insan cikarsin.Sevgiler...
Allah kurtarmış sizi gerçekten de. Demek ki bazen bazı insanların kalbi ve gözü öyle bir kapanıyor ki bu kadar merhametsiz oluyorlar. Bazı şeylerin nasip olmaması acı bir şekilde oluyor ama sizin mutluluğu bulmanıza çok sevindim, daim olsun inşallah.🙏

2010 yılıydı yeni ayrılmıştık..
sonra bu ayrıldıktan bi kaç ay sonra kızı kaçirmiş. benle yapamadığı hırsı onla yapmış:D
neyse ki evlendiler..
çocuklari var..
ben 2014 te evlendim evlendiğimi de biliyor malak gibi yüzüme bakti kocamla kol kola girdiğimde..
kocam da kim bu dedi ben tanimiyorum dedim :KK53:
boşver çarşıda görsem hiç umrumda degil ki banane...

Allah kurtarmış sizi gerçekten de. Demek ki bazen bazı insanların kalbi ve gözü öyle bir kapanıyor ki bu kadar merhametsiz oluyorlar. Bazı şeylerin nasip olmaması acı bir şekilde oluyor ama sizin mutluluğu bulmanıza çok sevindim, daim olsun inşallah.🙏
Güzel duanız icin cok teşekkürler

Ben görmedim; beni de gören olmadı. Çünkü benim hiçbir eski sevgilimle ortak arkadaşım yoktu. Hepsini de ayrılınca her yerden engelledim. İlla ki benden önce evlenen vardır da benim haberim yok ☺️

Kızlar bir k.çlık yer açın ben de geldim. Bendeniz yanlış adama tutulmuş bir divaneydim. Şuan gazi maaşı alsam yeridir... 7-8 ay önce bir buçuk senelik ilişkim iğrenç bir şekilde bitti. Yani saygı ve seviyenin dibini gördük diyebilirim. Terketti beni, bir hafta sonra eski sevgilisini takip etti. Bense hala toparlanmaya çalışıyorum. Kız instagram biosuna 8.12 diye tarih atmış. Bunda hiçbir şey yok (fotoğraf, tarih vs) ama akrep hislerim bunlar sevgili diyo. Bir yandan da abidik gubidik kızları takip etmeye devam ediyor. Fake hesabını buldum. Storylerimi falan izliyor. Beni de salmıyor. Her neyse yakında evlilik haberi gelirse şok olmam. Yıkılır mıyım? Enkaz ne kadar yıkılabilirse o kadar yıkılırım. Bir şeyin dibini görmenin en iyi yanı bu, daha kötüsü olmuyor.
Eğer okuyorsan ölmedim, ölmiycem şeref yoksunu paçoz oğlu. Ayağa kalktığım anda asıl showu görecek hepsi. Doktoraya başlıycam, güzelleşicem ben de koca bulucam. Hadi bakalım.

Çok okuyan, az yazan bir insan olarak sizin konunuza önceki konularınıza ithafen yazmak istedim.

Önceki ilişkinizi seneler geçmiş olmasına rağmen bu kadar unutamamış olmak sağlıklı bir durum değil. Lütfen bu konuda birilerinden destek almaya çalışın. Ailevi problemleriniz olduğunu anımsıyorum, muhtemelen aileden kaynaklanan bir travma neticesinde bu kadar takıntı derecesine getirmişsiniz bu adamı.

Biten giden bir ilişkinin yaraları elbet olur, benim 8 sene birlikte olduğum adam son ayrılığımızdan 6 ay sonra gitti başka bir kızla nişanlandı. Evet çok ağladım, üzüldüm ama hayat devam etti bir şekilde. Hayatındaki gelişmeleri görmemek için en yakın arkadaşını falan çıkardım takipten. Hayatta kimse kendimizden daha önemli değil. Bu gerçeğin farkına varmalı ve önünüze bakmalısınız artık. Seneler acımasız ve çok çabuk geçiyor, ileride bu yitirdiğiniz zamana çok acıyacaksınız.

Evet. Birkaç yıl ilişkim oldu. Sonra ayrıldık. Sonra biri vardı bunla evlendiler. Bu evlendiği kız mesaj atmış,
"Sen çok istedin ama benim eşim oldu".
Sonra evlenirken de düğününde 4 aylık hamileymiş.
Geçen geçti de aklıma geliyor bazen. Sadece ne kadar sevmişim diyorum. Tecrübe oldu. 😅

Görmedim çünkü evleneceği için çalıştığım şirketin başka bir şubesine rotasyon istedim ve onun bulunduğu şehri terk ettim. Kaçtım yani. Sonra o da nişanı atıp kaçtı ve benimle evlendi :cool:

Ben düğününe bile gittim, oynadım :) O da benim düğünüme eşiyle beraber geldi, oynadı.

Aile dostlarıydık eski erkek arkadaşımla. Yaşlarımız küçüktü, 4 sene sürdü ilişkimiz ama büyüyünce olmadık. Olmazdık zaten. Saygısız ve seviyesiz hiç birşey geçmedi aramızda, dolayısıyla birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz var.

Ha, eşime ve onun eşine saygısızlık olmasın diye asla görüşmem, o da öyle ama kırk yılın başı bayramdı, cenazeydi denk gelirsek de geliyoruz işte. Yapacak bir şey yok.

Ne hissetiğime gelirsek.. hiç bir şey.. yani herhangi bir arkadaşım evlenirken ne hissetiysem o. İyi temenniler, o kadar :)

Sevgilim değildi ama aşık olduğum ilk erkek düğünümün müzisyeniydi ahaha 😂 o da benden hoşlanıyordu elbette haber falan göndermişti ama doğru adımları atamadı. Tren kaçtı bitti o iş diye sonradan ben mesaj gönderdim arkadaşla.çünkü kimseye bir ömür harcayamam Allahın izniyle ,önümdeki maçlara bakarım. O zamanlar cep telefonu yoktu biz lisedeyken, arkadaşlar aralarda laf taşırdı 😂 o da boş değildi belki de nişanlıydı ben evlenirken hatırlamıyprum, benden sonra o da evlendi.

Evet. Birkaç yıl ilişkim oldu. Sonra ayrıldık. Sonra biri vardı bunla evlendiler. Bu evlendiği kız mesaj atmış,
"Sen çok istedin ama benim eşim oldu".
Sonra evlenirken de düğününde 4 aylık hamileymiş.
Geçen geçti de aklıma geliyor bazen. Sadece ne kadar sevmişim diyorum. Tecrübe oldu. 😅
Ne mal kızmış ya 😂Bulunmaz hint kumaşı sanki mübarek

Back
X