Sevdiğini özleyenler buyurun

hoşgeldin meltemim kuşum
internetsiz mi kaldın sennn kıyamam sanaaa
özlettin kendini ne isstion kız özelden dur atarım şimcik canımm

kimsecikler kalmamış ama
bi selam vereyim dedim
gelince görürsünüz artık
azalttık kızlar şafağı şükürhihoyyyt
internetsiz idare etmeyi de öğreniyoruz 1 ay oldu:çok üzgünüm:
ama 54 gün sonra bitiyo napalım
buna da şükür:asigim:

slm kızlarr bugün şafakımız 55 yarın 54 olucak yanı benım güzel memleketim sakaryada olucasss:)

slm kızlarrr nabersiniz bugün pek kimse girmedi heralde..şafak 54 memleketimdetim bugün sakaryaaaaaaa:)

selam kizlar nasilsiniz?
bugün üzerimde bi durgunluk var anlamadim gitti, cok güzel hareketler bunlar var bugün baslasada onu izlesem biraz gülsem mirmirmirmir

ah canlarim ya asker yolu beklemekte cok zor Allah yardimciniz olsun, ben asker yolu beklemiyorum ama yinede sizler gibi safak sayiyorum 6 ay var daha trye gitmemize askimi görmeme offfff :a015: ama ondan sonra birdaha ayrilmak yok Allah'in izniyle :asigim:

ay kizlar aklima ne geldi,
askimla üc hafta önce istanbuldayken nikahimizi kiydirdik ya, havaalanina beni getirdi gecirmek icin sarildi bana öptü kulagima aynen sunu fisildadi

"Sabret... sabret inci tanem..."

düsünüyorum düsünüyorum aklima gelmiyor, bu bi sarki sözü degilmiydi? Kafayi yicem ya hatirlamiyorum bi türlü :a015:

evet canım şarkı
tarkanın şarkısı
adı da inci tanem zatenistersen sözlerini de yazabilirim

cabnım bu tarkan ın çok eski bir şarkısı:) sabret sabret inci tanem bekle benım dönecegim mutlaka sabretttt.. ağlama neolur vazgeçme bekle benı döneceim mutlakaaaa sabbbbrreeetttt..

evet canım şarkı
tarkanın şarkısı
adı da inci tanem zatenistersen sözlerini de yazabilirim

cabnım bu tarkan ın çok eski bir şarkısı:) sabret sabret inci tanem bekle benım dönecegim mutlaka sabretttt.. ağlama neolur vazgeçme bekle benı döneceim mutlakaaaa sabbbbrreeetttt..

evett hatirladim simdi süpersiniz kizlar ya cok sagolun :1hug: a.s.

sözlerini buldum simdi nede uymus bize ah aah :a015:

Caresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara
Siginip anilara bu hasrete dayaniriz elbet
Ümidiz muradina erecek sabret

:a015: :a015: :a015:​

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…