Sevdiğini özleyenler buyurun

canim icinde unutma diye birsey olurmu hic :roflol:

zaten sen kendin kapatiyorsun us kismini ya onlar ordan star veriyor yada sen kendin dugmeye basiyorsun calisiyor zaman bitdiginde kendi kapaniyor guzelim korkacak hicbirsey yok yerimseniben

dove un vucut nemlendirern ve bir yandanda zamanla renk veren kremi var bebegim ve oldukca saglikli bir krem bence

ama ben yatılandan değil ayakta solaryum diorum abla o da olurmu ki acep unutmazlar demikaydirigubbakcemile3
ya ben düğmeyi karıştırırsamsenağlama
krem i beceremem ben canım ya solaryum diorum ama leke diolar
sonra dalga diolar kaşıntı diolar üzerimde emanet gibi olmasın bronzluk

bencede canım 2 yada 3 seans düşünüyorum ben süper olurr 5 er dk 3 haftada 15 dk ypıo bişey olmaz:)

kizlar solaryuma 3/5 dk girilmez en az 10 dk vardir seanslari en fazla 20 dk vardir ve ilk girdiginizde en dusuk ayarla ve en az dozla gireceksinizki vucudunuz gunesde yanmis gibi yanmasin (kizarmasin) haftada 2 kez gireceksiniz 10 dk en az 5/7 seans felan almalisinizki guzel bir renk edine bilesiniz

kizlar solaryuma 3/5 dk girilmez en az 10 dk vardir seanslari en fazla 20 dk vardir ve ilk girdiginizde en dusuk ayarla ve en az dozla gireceksinizki vucudunuz gunesde yanmis gibi yanmasin (kizarmasin) haftada 2 kez gireceksiniz 10 dk en az 5/7 seans felan almalisinizki guzel bir renk edine bilesiniz

ama ama bi topikte gördüm 5 dk dan başlıo yazıodu
ya bide alerjik olmayalım cnm
bide kaliteli yer olcak demi

anam bi de solaryum sokmayın aklımıza :)

kız hepimizin aklındaymış zatenkaydirigubbakcemile3

bak o bendede var sevgilim evdekiler ne der konuşmam lazım
ya doğal bronzlaşmaktan yanayım ama çok zor bronz oluyorum

:) valla bende 5 dk diye duydum arkadsım de 5 dk olarak giriyordu ilkk başta..neyse kızlar ben yataım şafagımda düştü artık 52 olduk:)yarın 1 de dersim uyuyayım bari:) hadi ii gecelerrrr herkesee..

ama ben yatılandan değil ayakta solaryum diorum abla o da olurmu ki acep unutmazlar demikaydirigubbakcemile3
ya ben düğmeyi karıştırırsamsenağlama
krem i beceremem ben canım ya solaryum diorum ama leke diolar
sonra dalga diolar kaşıntı diolar üzerimde emanet gibi olmasın bronzluk

valla bebegim ben turkiyede degilim orda hic solaryuma gitmedim ama pirensip olarak hepsi aynidir .. kesinlikle seni orda unutma diye birsey olmaz zaten kilitli degilsin istedigin an kapagini acar cikarsin sauna gibi birsey sauna buhar odasi bu isikli bir kutu .. korkacak birsey yok abartmadiktan sonra hergun hergun yapmadiktan sonra o adarda sagliga zararli degildir butun dunyada kulanilan birsey eger saglik icin o kadar tehlikeli olsaydi mutlaka yasaklanirdi!!... zaten sen girmeden ilk girdiginde ordaki calisan bayan sana nasil calisacagini gosterecektir !!.. dugmesini sasirmasin:))..
ben direk gunese ciktimi duzgun broslasamamonun icin tatile gitmeden once mutlaka solaryum yapiyorumki tatildede vucudum alismis oluyor gunee ve dahada bir broz oluyorum sengözlerimebaksanab hicde leke olmadim ...

uzerinde emenat gibi olmayacagina garanti verebilirim yerimseniben

beni rahatsiz eden konusu su o uzden surekli girmiyorum sadece yaz donemleri tatil oncesi giriyorum benim vucudum size gore daha yasli oldugu icin su kaybi cok oluyor ve kurudugumu hisediyorum surekli nemlendirici kulaniyorum ama vucudum kurumasin diye sik sik girmiyorum ama kizlarim kislarida arada renkleri acilmamasi icin gidiorlar ayda 1 de osa onlarda bir uruma olmuyor tabi :dilcikar:

ama ama bi topikte gördüm 5 dk dan başlıo yazıodu
ya bide alerjik olmayalım cnm
bide kaliteli yer olcak demi

kız hepimizin aklındaymış zatenkaydirigubbakcemile3

ben hic gormedim 5 dk canim ama bileme turkiyede zaten 5 dk girseniz anlamazsiniz bile girdiginizi zaten dedigim gibi ilk seanslar en dusuk doz olmasi lazim ..

kaliteli bir yer deyince canim fark su olur , orneginiyi apuleri yeni ve kuvvetli olan olabilir ..eger gidecegin yer bu ise onem vermiyorsa solaryum o guzelik merkezinde sik sik kulanilmiyorsa brozlasmanda zor oluyor !! bilmem anlata bildimi burda bende yazarken kafam karistida :))

:) valla bende 5 dk diye duydum arkadsım de 5 dk olarak giriyordu ilkk başta..neyse kızlar ben yataım şafagımda düştü artık 52 olduk:)yarın 1 de dersim uyuyayım bari:) hadi ii gecelerrrr herkesee..

iyi geceler güzelim :1hug:
şafaklar düştüyse benim de 328 oldu :delphin:

güzeller güzelim iyi gecelerrrrrr

anam ben çok özendim bu solaryuma bende gircemm ne güzel olurum ayyy heveslendim şimdiii

bak o bendede var sevgilim evdekiler ne der konuşmam lazım
ya doğal bronzlaşmaktan yanayım ama çok zor bronz oluyorum

valla ben teknolojiye biraz düşmanım çünkü ne ka teknoloji o ka ileriye yönelik sorun kaydirigubbakcemile4
benim bi yöntemim var şekerim daha kalıcı doğal bronzluk için
ilk gün belli bi saat yatıyorum ama çok değil, ikinci gün kızarma olmasın diye mümkün olduğunca direk güneşte durmuyorum, üçüncü gün daha fazla süre yatıyorum, sonra kızarma olmuyor ve nedendir bilmem daha iyi yanıyorum :emir_bebek:

valla ben teknolojiye biraz düşmanım çünkü ne ka teknoloji o ka ileriye yönelik sorun kaydirigubbakcemile4
ilk gün belli bi saat yatıyorum ama çok değil, ikinci gün kızarma olmasın diye mümkün olduğunca direk güneşte durmuyorum, üçüncü gün daha fazla süre yatıyorum, sonra kızarma olmuyor ve nedendir bilmem daha iyi yanıyorum :emir_bebek:

meltem sen zeki kızsın var ya cidden öle bişi seziyorum sendensengözlerimebaksanab
herkese sölemem he bunu :P

bende denim bari bide havuç yağı ve kakao yağını karıştırınca süper yanıomuşsun onuda burda okudum cnm solaryuma giremesemde yazın yanana kadar dedğini yapim barisositososito

bende denim bari bide havuç yağı ve kakao yağını karıştırınca süper yanıomuşsun onuda burda okudum cnm solaryuma giremesemde yazın yanana kadar dedğini yapim barisositososito

ben sürmüştüm 1 hft öldüm ya acayip yaktı beni :)))

sahi mi cicim:1shok:
nasıl yaptın hangini sürdün karışım mı yaptın:uhm:
çok mu yakıo bronz oluyon mu bari:uhm:

kakao yagını arkdşm almıştı ben de kremini almıştım beraber gidince karıştırıp bol bol sürdük
ikimiz de feci yanmıştık.önce kırmızı olduk sonra esmerleştik ama süper bronzluk oldu
acısına katlanırsan :)

sahi mi cicim:1shok:
nasıl yaptın hangini sürdün karışım mı yaptın:uhm:
çok mu yakıo bronz oluyon mu bari:uhm:

bende kakao kullandım sadece ve ciddi etkisini gördüm ama sakın ilk iki gün falan kullanma madem açık tenlisin kızarmış tavuğa dönersin yoksam sırnaşık şey

Back
X