Sevdiğini özleyenler buyurun

bende denim bari bide havuç yağı ve kakao yağını karıştırınca süper yanıomuşsun onuda burda okudum cnm solaryuma giremesemde yazın yanana kadar dedğini yapim barisositososito

bende oneririm size canim havuc yagi ve kakao yagi icerikli guneslenme kremlerini bilhasa havuc yok daha cabuk yanmayi sagliyor yerimseniben hatda havuc yemeyi bile oneriyorlar

bende kakao kullandım sadece ve ciddi etkisini gördüm ama sakın ilk iki gün falan kullanma madem açık tenlisin kızarmış tavuğa dönersin yoksam sırnaşık şey

nasıl yani kuşum iki gün sürmeden yatim sonra sürüp mi yatimfisfisfis
sen ne kadar bronz kaldın yafrum:uhm:
kakao yagını arkdşm almıştı ben de kremini almıştım beraber gidince karıştırıp bol bol sürdük
ikimiz de feci yanmıştık.önce kırmızı olduk sonra esmerleştik ama süper bronzluk oldu
acısına katlanırsan :)

kako yağı ve kakao kremi tamam katlanırım ben acısına bronz olayımda peki ne kadar bronaz kaldın cicişim?

anlamak zor diil şekerim kaydirigubbakcemile5sengözlerimebaksanab

ay dışardan öyle geliyosa ne mutlu bana :utangac:
zeki insanlara hep saygı duyarım ben :1closedeyes: ama hiç öyle olduğumu düşünmemiştim sırnaşık şey
teşekkür ettim cicim a.s.

nasıl yani kuşum iki gün sürmeden yatim sonra sürüp mi yatimfisfisfis
sen ne kadar bronz kaldın yafrum:uhm:

kako yağı ve kakao kremi tamam katlanırım ben acısına bronz olayımda peki ne kadar bronaz kaldın cicişim?

tenin hani kızarmadan bronza dönmeye başlıyorsa bunu sür derim ben öbür türlü hiç denemedim ama cicim denemiş acıyomuş sırnaşık şey benim canım tatlıdır baştan sürmem sırnaşık şey
temmuz-ağustos aylarında yanarım ben, kasımdan gibi açılmaya başlarım :1no2:

au vazcaydım solaryumdan filan tamam yağları sürüp yatçam daha ne banada
desinler sana ne oldu diee bronz olayımm yupppiiiikaydirigubbakcemile5

bacaklar kollar fln neyse de güneş görmeyen yerlerine dikkat et benim göbegim fena olmuştu egilemiyodm kız acıdan kötükedihüso

tenin hani kızarmadan bronza dönmeye başlıyorsa bunu sür derim ben öbür türlü hiç denemedim ama cicim denemiş acıyomuş sırnaşık şey benim canım tatlıdır baştan sürmem sırnaşık şey
temmuz-ağustos aylarında yanarım ben, kasımdan gibi açılmaya başlarım :1no2:

yok kuşum çok kızarmam ama bronz olana kadar canım çıkıo
benimde canım tatlıdır ama buna katlabırım vala hee heekaydirigubbakcemile2

bak asi de bana katıldı sengözlerimebaksanabdelikafadulden

evet katılıyorum ben ilk topiğe geldiğimde öle elektrik aldım meltemden

bacaklar kollar fln neyse de güneş görmeyen yerlerine dikkat et benim göbegim fena olmuştu egilemiyodm kız acıdan kötükedihüso

kaç saat yattın cicim bu kadar acıdı:uhm:

onu bende duydum ama hiç denemedim yaw CADIARZU
madem işe yaramıyor gerek kalmadı benneyaptımki

valla ben duydum geçen yaz denedim yüzüme filan baya sürdüm yattım yok bişe farketmedi bende mi işe yaramadı ne benneyaptımki

ay dışardan öyle geliyosa ne mutlu bana :utangac:
zeki insanlara hep saygı duyarım ben :1closedeyes: ama hiç öyle olduğumu düşünmemiştim sırnaşık şey
teşekkür ettim cicim a.s.

zeki insan zekiyi anlarmış dermişim kaydirigubbakcemile5delikafadulden

yok kuşum çok kızarmam ama bronz olana kadar canım çıkıo
benimde canım tatlıdır ama buna katlabırım vala hee heekaydirigubbakcemile2

evet katılıyorum ben ilk topiğe geldiğimde öle elektrik aldım meltemden

canım eğer çok kızarmayan biriysen acı da olmaz ki
ben ilk iki gün hep yatsam hem canım acır hem bronzluk yerine kızarırım
senin teninle alakalı yerimseniben
bak kısa bi süre albüme yanmış bi resmimi eklicem bakınca söle sileyim hem bronzluk miktarını görürsün olur mu yerimseniben

çok teşekkürler bu arada utandım valla :utangac: a.s.

Back
X