- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
allah tamamını erdirsin inşallah cok mutlu olursun
ayrıca suraklı orda olmana sevindim
sorunlarınlamla sizleri yorucam ama napıyım
bırıne antmam lazım
hıı eşim geldi içerde
tatlı getirmıs benden cay istedi
ama konuşmuyorum ben tabi
canım sevgilim eskişehirde ben denizlideyim, nasıl canım yanıyor anlatamam,mektuplarını her gün okuyorum, sesine,yüzüne kokusuna hasret kaldım....
cayını verdm içiyo
ben annesini atsın demıyormkı
azcıkda karısına destek olsun
inanın bırtek evde olmuyo
dışarıdada davranısları onemli
kocan nasıl deger versse diger insanlarda ayno
koca destekse herkezin gözünde farklısın
degilse kimse kale almıyo
yanılıyomuyum
ben içeriğin bilemem die bahsetmiştim ztn.ama bu şekildeyse tabiki durum farklı!!benim bahsettiğim durum çok farklı ve kendine hayatı zehir etme başka açıdan bakması için o şekilde yapıcı yorum yaptım!!demek kayınvaldenin önünde şiddet uyguladıannesine karşı geldi kendini savundu diye hem de annesinin önünde şiddet uygulamış bi kocadan bahsediyoruz canım..
senin bu söylediklerin çok acayip kalıyor bana göre.. sürekli beni ezecek yer arıyacaklar bende bu durumdan eğlence çıkartıcam.. hiç sanmıyorum :1no2:
ben içeriğin bilemem die bahsetmiştim ztn.ama bu şekildeyse tabiki durum farklı!!benim bahsettiğim durum çok farklı ve kendine hayatı zehir etme başka açıdan bakması için o şekilde yapıcı yorum yaptım!!demek kayınvaldenin önünde şiddet uyguladıyazıklar olsun eşine o zmn diycek laf bulamıyorum.peki ne yapmayı düşünüyosun?boşanmayı göze alabilicekmisin çocuk yapmayıda istemiyosan kafanda ztn bitmiş
kıs meltemre güzin abla gibi olmuşsun valla...kaydirigubbakcemile3
canım alınmadım ztn sen aydınlatmış oldun beni,valla yapıcak en güzel davranış olmuyosa zorlamanın anlamı yok!sevgide bitmiş büyük ihtimalle,çünkü insan sevdiği adamdan parçası olsun,çocuğu olsun ister,duygularda körelmiş,boşanmak kolay değil tabi yaşıyan bilir ama zemin sağlam değilki!bina çökmüş çökücek..uzatmaları oynuyo bıçak gibi kessin atsın çünkü eşi değişmez bu saatte snr,ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin atasözü en uygunu,bu şekilde idare edicem diyosa kendi bilir ama huzur yok!ağlamaktan mafolmuş kızcağız günahtır ya!allah sabır versin çok zor çok taş olsa çatlar böyle bi aileye dedikoducu görümceni saçından tut bi güzel döv sen bakalım bida yetiştiriyomu bişey ne gıcıkmış yaaa töbe yarabbi..canım ben sana bişey demedim zati sadece olayın boyutunu anlatmaya çalıştım a.s.
ya işte böyle bi adam :1no2:
kaydirigubbakcemile3 sorma ya
boşver ama bu anlatılanlarla tecrübe edinmiş oluyorum
ileride Allah korusun bi sıkıntı olursa bu site sayesinde silahlarımı kuşanmış durumdayım şimdiden kötükedihüso
hayatım uzun dönem yapıyo:çok üzgünüm:izmirde acemide şu an dağıtımı var 37 gün snr kısmetsehihoyyytaz önce konuştuk telde ama doyamıyorum çok çokkk çokk özledimmmsenağlama...seninki nerde yapıyo cnm?çok sevindim allah kavuştursun ne mutlu sana azcık kalmış süperraso cum kısa dönemmi yapıor uzun dönemmi canım benımde terhisime 47 güncük kaldı:)
hayatım uzun dönem yapıyo:çok üzgünüm:izmirde acemide şu an dağıtımı var 37 gün snr kısmetsehihoyyytaz önce konuştuk telde ama doyamıyorum çok çokkk çokk özledimmmsenağlama...seninki nerde yapıyo cnm?çok sevindim allah kavuştursun ne mutlu sana azcık kalmış süperr
ya ben buraya aşkımı özlediğimi söylemek için gelmiştim bak neye daldım:)askerdeki nişanlımı özledim vee ben onu çoookk ama çokk sewiyorummm...kurban olurum ona ben aşkımmm herşeyimm kavuşucaz yakında dağıtım iznine gelicek 36 gün snr allah nasip ederse:asigim:
inşallah hiç sorun yaşamazsın canım
herkes aynı olmuyor ne de olsa.
bazı kadınlar oğullarının kendilerinden başkasını sevmesini kabullenemiyoralr maalesef.
özellikle de dulsa kadın oğğlunu kocasının yerine koyuyor.
erkeğin de kişiliği tam gelişmemişse, anakuzusuysa vay gelinin haline.h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?