Sevdiğini özleyenler buyurun

evet sen pek girmıyon bu aralar vizeler başlıo benım salı günü mervecim senınde 1 ay sonra başlar kanımca:)

eşimle bugun babasının ziyarete gittik mezarlıga
annesi son zamanlarda pazarımızı mudahale ediyo
örn.bugun falan yere gidelm diyo bizde mecbur kalıyoruz
nese derdm bugun başbaşa gecirelim derkn
annesi demezmi ziyaretten gelirken falacıya gidelim
eşimden ses yok ödlek ne olucak
ee her pazar onun deddigimi olcak
bende dedimki bizim farklı planımız var annene sölesene dedm
annesini eve koyduk arabada gidiyoruz eşim bana ne demiyo
aman allahım ateş püskürüyo
kötüde konuştu neymiş bak annem gelmemdi
iyide dedim he onun dedigimi olcah
hem kötü bişe demedimki ben hakzızmıyım

yolda tartıştık beni eve bırak dedim
oda okadar lafın karşılıgındabenim gönlümü alcana
eve bırakıp giitti

ee nerdesiniz sorunlarımla sizi cokmu sıkıyorum
ama napıyım cıkmaz sokktayım çareszım

estafurullah oılur mu öyle şey gönüllü dinliyoruz hem seni :teselli:
çok kızdım kocana zaten biliyorsun şu şiddet dediğinden beri zaten kızgındım...
çok zor ve iflah olmaz görünüyor sanırım ben dünkü dediğimi tekrarlıcam
kocanızın bu tavrıyla annesinin dediğini yapmadığın sürece hep kavga gürültüyle geçecek yuvan :1no2:
vefatını beklemekten başka çare yok:sm_confused:
bu arada sakın sakın çocuk yapayım deme derim.. bi yerde korunmadığını okumuştum çünkü :1no2:

evet korunmuyorum dr dr gezdiriyolar nasıl yapamam derm
tartışmalarımızda sana bebek vermem çocugumu
mahvedemen diyorum anlayana tabi

benim üzen 19 yaşınakı kız kardeşi için bana demedigi kalmıyo
agzını açıptaa anne biz planımız var diyemıy
tepkiyi bana gösteriyo
bend eona öyle olsam
hiçbirşeyımı haketmıyo

kocam karşı tepkiliolmak istiyorum
napmalıyım sizce
mesela tartışırız cok kötü hakaretler eder
gelir laf atar salak gibi konuşurum
ayrı yatamam komik olcak ama tek yatamam korkarım napıyım bilmiyorum

bence biraz fazla tepki göstermişssin cnm,kayınvaliden ztn yalnız kalmış,eşide yok,insan oğluyla geliniyle vakit geçirmek ister yalnız ve yaşlı bi kadın olarak,istediği yere gidin onunda gönlü olsun hemde gururlanmış olur gittiği ewe, bu pskoloji çok farklı bence...birazda onun yerine koy kendini empati yap fazla sinirlenme,eşinle başka sorunun ve kızgınlığın varsa bilemem ama annesi için kırıcı konuşma sevmiyosanda bunu en azından çok belli edip kırma eşini,başka kızdığın olaylara tepki göster tabiki hakkını ara ama bence abartılıcak bişey yok be güzelima.sherşeyi kafana takıp sorun yapma hayatım ölümlü dünya boşverr olaylara eğlenceli tarafından bak değiştiremiyosanyerimseniben

canım siz sürekli kavga ediyormuşsunuz her kavgada konuşmazda küserseniz hep ayrı yatacaksanız adamın önunü küssünüz diye yemek koymıyıp adamada kendinede eziyet edeceksen ayrılın ozaman hazır çocukta yokken.. benım anlamadıgım kaynanan sana fal baktırmaymı gidelim dedi ben mi yanlış anladım..ozaman siz kendinize bi baktırın dedim ilk önce ben..

kocam karşı tepkiliolmak istiyorum
napmalıyım sizce
mesela tartışırız cok kötü hakaretler eder
gelir laf atar salak gibi konuşurum
ayrı yatamam komik olcak ama tek yatamam korkarım napıyım bilmiyorum
ayrı yatma bencede araya soğukluk koyma cnm sen nie hoşlanmıyosun eşinin ailesinden?biraz örnek verirmisin..seni üzücek davranışlardamı oldu bu raddeye geldin..19 yaşında kardeşi var diyosun,iyi geçinirsen çokta eğlenceli olabilir kız kardeşin gibi anlaşabilirsin meselasen takmışssın sanki bişeyden arkadaş olur fenamı,ayrıca laf söyletmemesi çok normal değilmi?hangi erkek ailesine laf söyletirki?herkezin ailesi kendine kıymetli kimse söyletmez yanlışmıyım..tabiki gerçekten hataları varsa aranızda konuşmanız doğal ama sen hoşlanmadığın için böyle yapıyosan ayıp etmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…