Sevdiğini özleyenler buyurun

aynen cnm benm yedigim kdr yemeyen kilolu olanlar var
stresle alakalı sanırım
sen de streslimisin sinir fln
çabuk heycanlanırmısn

naber asicim burdamısın haLa..
kimsecikLer yok yaww..
çok sıkıldım vaLa

iyiyim canım ben burdayım da sen burdamısın yafrumhihoyyyt

anladım asicim sagol canım..hemen bi bakayım bari:)ders çalış çalış canım sıkıldı yaww..

sıkılır tabi canımcım bide stres te vardır kıyamam çok bunaltma kendini:teselli:

ya bide nasıl kolay kilo alabilirim birisi bana yardımcı olabilirmi acabaa

canım bence kalorisi çok fazla şeyler ye hani fast foot filan kilo yapıo diyolar ya bol bol ye olmuyo mu:uhm:

neslicim resimleride koymusunn allahın izniyle:) benımde şafakım 41 oldu:)
ben eve gttiiğimde annem bana harmut yada harnup ismi böyle bişey olması lazım dı sabah aç karnına sulandırıp uyukuluyken içirdi bana:) ve çok üşüyen ben bu kış pek üşümedim ama 4 5 kez içtiğim halde bide o kavonuzu btirseydım kim bilir neolurdu:) ki kilo aldrıyormuş yanı iştahini açtırıyormuş ben söliyim:)

aynen cnm benm yedigim kdr yemeyen kilolu olanlar var
stresle alakalı sanırım
sen de streslimisin sinir fln
çabuk heycanlanırmısn

evet canım bak onun çok etkisi var benim kilom gayet normal

benim kadar başkası yese baya toplu olurdu ben çok sinirliyim

sinirden kilo veriyorum tatlım almakta size nasip olsun kızçelerr

asicim ben 42 43 kilo felanım ki benım yediğimi kilolular yemiyordur ve fastfood u çok severım:)hepte yerım ama alamıyorum kilo felan bana yediklerini çok çabuk yakıyorsun diyorlar demekki öyle..

ya ben işte 62 kiloydum nişanlım askere gitti 50ye düştüm ondan beri daha kilo falan alamıyorumm çabuk heyecanlanırın kafama herşeyi takarım

ya ben fast food falan bayılırım ya bi pizza yanına 2 hamburger yiyebilen birisiyimm :))) hiç doymam midemde bi delik war ben yedikçe odelikten çıkıyo sanki :)))

ya ben işte 62 kiloydum nişanlım askere gitti 50ye düştüm ondan beri daha kilo falan alamıyorumm çabuk heyecanlanırın kafama herşeyi takarım

canım belli oldu neden kilo alamadığın işte stresten sıkıntıdan oluyo

biraz gelinliğini hayal et stres gitsin kilolar gelsinkaydirigubbakcemile5

asicim ben 42 43 kilo felanım ki benım yediğimi kilolular yemiyordur ve fastfood u çok severım:)hepte yerım ama alamıyorum kilo felan bana yediklerini çok çabuk yakıyorsun diyorlar demekki öyle..

aynen kuşum onu banada diyolar çabuk yakıyomuş bide sinirlenince tam geliyoo

bende fast food çok seviyorum iştee kimisi veremiyo kimisi alamıyo kimiside mormal

sende mi kilo almak istiyon yawdelikafadulden

ben de öleyim o yüzden almıyorz zate
evlnince stres bitiyomuş ondan kilo alıyolarmış
kısmettt
sizin dügün ne zmn

ya ben fast food falan bayılırım ya bi pizza yanına 2 hamburger yiyebilen birisiyimm :))) hiç doymam midemde bi delik war ben yedikçe odelikten çıkıyo sanki :)))

bende bi ara acayip yiyodum midemde öğütme makinası vardı sanki

canım hem çok yiyon hem alamıyon stressstennnnnÇok üzgünüm çoook

bu topikte olup da kilolu olan pek yok sanırım :))
stresliyiz çünkü rahatta diiliz

bizim düğün temmuzda ama daha tarihe karar weremedik işte düğün salonu bakıyoz bu aralarr

:))) ya benim askerim geldi stres bitti her gün görüşüyoruz beraber yiyip içioz istediğim zaman sarılıyom ama anlamadım bu iş stres işinden çıktı :))

evet asıcım bende kilo almak istiyorum benımkide hep der kilo al diye ama kendiside benım gibi alamz yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…