Sevdiğini özleyenler buyurun

slm kızlar burcu cum hoşgeldin canım senden ben ce kısaca kadınlar kulubü yaz ayakkabının altına valla bende istiyom adımı yazmanı:)
şafakım 36 allahım bi an önce gelsin o gunler neolurrrrrrrrrr..

off burcum yaaa aklıma geldikçe özlem ilikelrime kadar işliyo benımki uzzun dönem yaapıo 14 aydır beklliyoz yoruldum sankibeklemekten artık şafak sıkıştırıyo sanırım..

saat 12 artık şafagımız 19 oldu aşkım sositososito ahhh bebeğim birde 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, delikafaduldendelikafadulden uuuu ve 1 :asigim: aman yarabbim..... ne çabuk bitti 1.5 sene değil mi? seni çooo özledim be arsız herifim benim birde inaşşallah o cezaların geçikirde uzatmazlar :tomato: offf off

Son düzenleme:
off burcum yaaa aklıma geldikçe özlem ilikelrime kadar işliyo benımki uzzun dönem yaapıo 14 aydır beklliyoz yoruldum sankibeklemekten artık şafak sıkıştırıyo sanırım..

aynen tatlım 14 aydır bekliyoruz. bazen böyle delirme anına yaklaşıyorsun ama bunun karşılığında çok mutlu olcaz dimi ? ne kaldıki 14 ay geçti 1 ay yada 19 gün mü çabuk geçmiyecek -tatlicadiarzu- ya aslında yaklaştıkca sanki daha çok uzuyor itiraf edeyim :1ninca:

ooo gripmi oldun
dün aşkıma dedim kurs işini olmaz dedi
müdüre gidemicem dedim o da olmaz dedi

slm kızlar nasıl gidiyor şafaklar azaldımı:))))
bende giremiyorum ne zmndır... düğün telaşı sardı iyicene alışweriş falan derken günler geçiyor... askerim geldi sizleri unutuum sanmayın ama...

sLm Canım iyiyiz ...
Sen NasıLsın...
ohh düğün hazırLıkLarı başLadı demek ...
hadi Canım aLLahtan hayırLısı ...

seni çok iyi nlıyorum ben aşkım askerlik ypmıyor ama ilk defa bu kadar uzun sürdü ayrılığımız. geldiğinde toplm 90 gün yapmış olacak sanırım. 3 ay görüşmemiş olacağız:1shok: malum düğün hzırlıklarından nerden baksan 200 lira bayılmayalım dedik ama canıma tak etti vallahi. 28 gün daha sabırrrr:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…