Sevdiğini özleyenler buyurun

bende iyiym canım askerlik olmadan hayat süper:)
darısı sana..

nerdeki cnm snnki?
doğuda diyemi çıkamıyor?

yok tatlım ne doğusu allahın antepinde :ecrin_bebek: sadace benim herif biraz yabani :bbo: habire ceza alıyor ya çarşı iznleri iptal oluyor. gelmesine 18 gün kaldı ama okadar cezası varki açıkcası tırsıyorum ben cezalardan 18 gün değil 60 gün olcagına. lafta anlamıyor ne yaptığınıda bana sölemiyor-tatlicadiarzu-

seninki nerde geldimi yoksa hala asker mi

selam kızlarr bayadır giremedimm geldmm terhis tarihimiz belli oldu
şafak 3 gün arttı :) bugün 39 kırklareliiii hihoyyyt

kızlar badem gözlüm evci çıktı
babsı gelir gelmez beni şikayet emiş
geçen hafta yemin töreni bitince bunlar tören alanında tanıdık bi binbaşı vardı onun odasına geçelim
oraya gelsin dediler
bende gtmedim dedimki mustafam 10 metre ötemde neden gideyimki
meğer beyefendi kırılmış,ben azarlamışım onu hayret yaa
badem gözlümde demişki ;baba o gidermiydi sence ben orda dururken
hem sana bişi dememiş
boşuna kızmışsın
nedir amaçları anlamadım ya
nefret ediyorum onlardan

canım takma kafana nedense böyle eşlerin aileleri genelde ekstra alıngan oluyorlar. böyle el pençe gelinler istiyorlar. karşıdakinin bakış açısından bakmıyorlar... boşver üzülme... :teselli:

günaydın kızlarrr şafak 223

ne var canım benim topikte 2.ci sırada bu topikten sonra benimki geliyo....büyük bi hırsla büyüyo benimkide sabitlenir böyle giderse

canlarım nasılsınız bakalım

agacım ben kıyamam sana sakın o lafını bilmezler için kendini üzme.
adamcağız gelir gelmez yakasına yapışıp şikayet etmişler buradan bile belli ne oldukları

az sabret agacım o ailenin bulunduğu şehirden gideceksiniz uzak olacaklar elleri yetişmeyince dillerini de e..ek gibi kesecekler

canımsın aga

ya ben adama ne sıkıntılar çekiyorum da anlatmıyorum aqa ya
nefret ediyorum hepsinden
bide bi kasılıyorki oğlumm subay derken
lanet adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…