Sevdiğini özleyenler buyurun

canım derslerin aksamaz tiyatro aksar derslerine yetşme sorunu oldukca.. bu seferde tiyatroda seni bekleyen oyunların hep ertelenecek.. yada olmuayacak.. sen şimdilik birni seç .... bizim grupta okuyanlarda var çoğu dersleri sınavları yüzünden bir oyun çıkartamadığımız zamanlar oluyor.

haklısın işte o yusden şimdilik tek tek yapayım ama herşeyden önce okulum onu hiç kenara atamam:sm_cool: sonrada evleniem evlenincede tiyatroya gidebilirim kocam izin verir daha çok da sevınır zaten:icecream:

haklısın işte o yusden şimdilik tek tek yapayım ama herşeyden önce okulum onu hiç kenara atamam:sm_cool: sonrada evleniem evlenincede tiyatroya gidebilirim kocam izin verir daha çok da sevınır zaten:icecream:

ozaman ne güzel bir sevgilin var senin için hayırlısı ne ise o olsun canım. inşallah istediklerin gerçekleşir. hem okulunu hem kocanı kapmış olursun kaydirigubbakcemile3 sonra tiyatro :)

demet tatlım orda mısın sen mirmirmirmir senin resim herşey hazır sen tek canım tarihini yazıcaksın oraya. geliş tarihini kaydirigubbakcemile sonra tekrar code yi yaz aynı şekilde ban gönder ben ayarlim sana sen yapıştır yine... ordaysan cevap ver hatunn klava:

hatta evlenirken sağlık raporu istiyorlar
akciğer filmi çektiricez
oda girdi içeri
adam beni röntgen makinesine yaslıcak
benimki atıldım ben yaparım demin bana yapmıştınız ben biliyorum
neymiş adam omuzlarıma dokunmasınmış :roflol:

ozaman ne güzel bir sevgilin var senin için hayırlısı ne ise o olsun canım. inşallah istediklerin gerçekleşir. hem okulunu hem kocanı kapmış olursun kaydirigubbakcemile3 sonra tiyatro :)

valla allah ondan bir degil binkere razı olsun ben ne ile mutlu olacaksam izin verir hiçte kızmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…