Sevdiğini özleyenler buyurun

meltoşşş naptın dün anlat bakim kayınvalideyle

abla önce rica ediyorum meltoş deme yaa hayatım boyunca kabullenemediğim bi lakap bu benneyaptımki

soruna gelince sırnaşık şey sağolsun benim için sevdiğim şeyleri yapmış kayınvalidem anane de ordaydı eltimde sonradan geldi tam kaynattık yani
ay bide geçen hafta böceğimin yanına gitmişti ordan ufak bi iki hediye almış bu kadar işte ablam :1hug:

hediye derken:)))

asii o ne manyaktır varyaaaaa
anlatsam sabaha bitmez psikolukları :roflol:

meltem ayrıntılı anlat kız:)

ne ayrıntı anlatayım kız :uhm:
şeyi anlatayım, tiramisuyu çok iyi yapar sağolsun ondan yapmış, yanına muffin yapmış
tuzlusundan da kaşarlı pastırmalı böreğini çok severim ondan yapmış :asigim:

çeyizime hediye alacakmış ne alsak onu konuştuk kahvaltı takımında kara kıldık,
bi ara gidip mutfak ve banyo modelleri bakılacak yavaş yavaş başlanacak onları konuştuk.
ama başlanması için önce ev boşlacak tabi bide böceğim izne gelsin ki beraber beğenelim dimi :asigim:
haftaya da alışverişe çıkarız dedi gelinlerimle o kadar..
baya bişi varmış ya sırnaşık şey

ayşe abla hep dularımda kıskanç birisi olmasın diye dua etttim dualarımda kabulda oldu çok şükür kıskanır ama herşeyi tadın da yapar hiç sıkmaz benı allah razı olsun..

hediye derken:)))

asii o ne manyaktır varyaaaaa
anlatsam sabaha bitmez psikolukları :roflol:

üstünde canım gelinime yazan hediyelik çantalardan almış
bide çok tatlı bi anahtarlık almış yerimseniben

meltoş lafını niye sevmiyon yafrum sen:):)

ay ne bileyim şekerim ya oldum olası hiç hoşlanmam ama bi sebebim de yok yani :sm_confused:

:roflol: mr. sönmez ve röntgen macerasından sonra koceme kıskanç demeyeceğim artık -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…