Sevdiğini özleyenler buyurun

hahah vALla hakLısın Canım yaaa..
Ben oLsam sokardımda yani...
gerçi bu gibi durumLarda bizimkiLer tutuo bizi ...

offf ya zaten özlediğimden çok fazla duygusalım özellikle bu ara okurken ağlaamaya başladım yaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ewt askerim var...

2 yıldır biriyle beraberim ama o 7 buçuk aydır askerde ve aralığın 3 ünden beri hiç (wep cam dışında ) görmedim insan ister istemez çok özlüyor seninde askerin var sanırım bu şiiri yazdığına göre?

ben burda alakasız biçimde araya giricem izmirlim izmirin nersindesin ve kaç yaşındasın 93 yazıo ondan sordum?

evet benm de askerim var ve ben de ekimden beri görmedim....
benm durum daha kötüymüş

ben burda alakasız biçimde araya giricem izmirlim izmirin nersindesin ve kaç yaşındasın 93 yazıo ondan sordum?

şirinyer den sen neresinden?

ewt ben 93 doğumluyum tanışma bölümünede yazmıştım yaşımı...
yaşım küçük görülebilir bilmiyorum dışlar mısınız daha çok içinize alır mısınız..
(ama eğer bi konuda olgun luk varsa emin olun en olgun şekilde de olurum çevremde de olgun konuştuğumu söylerler taktir sizin)

cicikiz34 inan aslında geçiyo ama bi andan sonra görememek koyuyor insana ?

birde demişsiniz ya alakasız biçimde araya gircem diye asıl ben ikinizden özür dilerim sohbet ederken ben o şiir yazısını yazdım ama beğendiğimi dile getirmek istedim..

cadılar nasılsını bakımmmm-tatlicadiarzu-
bbittii anam askerlik bişi kalmadı surda :sm_cool::lepi:

yok izmirlicigim niye dışlayalım biz de seninle aynı yaştaydık bi zamanlar :)
neyseki ben sonuna geliyorum son 30 günümüz kaldı........

burda araya her türlü girmek seebesttir bacımm :)
nacide kıss senle şafagımız aynı artık biliyonmu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…