Sevdiğini özleyenler buyurun

nurum ben geldim

hoş geldin yavrum özlemler sevgilisi gelince tatile gidiceklermiş merve de gidicekmiş otele nasıl gidiyorlar evlilik cüzdanı sormuyorlarmı-tatlicadiarzu- bizde istiyoz ama hiç para biriktirmedik yaaa gerçi bana 2 3 gün olsun bile yeter:jeyyar:

hoşbulduk kuzucumhihoyyyt

iyi bi yere gidince sormazlar bide yazlık yerde çok sorulmuyo bizde geçen sene 1 gece kaldık sormadılarkaydirigubbakcemile2
şimdiden başla tatlım nerden başlasan kardır gelincede az dha biriktirir gidersiniz başla sen hemenkaydirigubbakcemile5
1 hafta olsa banada yeterr hatta 2 günde yeter ahh ahhh-tatlicadiarzu-

nurum yasal deildir o site hiç bulaşma sevdiceklerimize güvenimiz var tatlişim boşver:)

canım öğrenciyim bide el memlekettte o yusden gönderilen para belli oldugu için biriktirilmiyo zaten gelmesine 26 gun kaldı biriktirsem de ne kadar olucak ne yapalım yaa bizde ağva ya felan kaçarız belki bi akşam felan..yda mugladan arkadasım var marmaristen orayada kaçabiliriz yol paramız çıksın yeteer:) bilmiyorum yaa
ben gece kutahyaya geldim canım sabAh indim biraz uyudum sonra derse gittim anca geldim yani..

anladım canımcım
kuzum ben ağvayı çok merak ediyorum valla imkanınız varsa ağvaya git canım ya:)

aynen öyle canım ben kutahyada evde kalıyorum 2 kız ama bizim eve erkek gimresi yasak ağva muhteşem biryer..

sen bide bi arkadaşın daha mı güzelliğim? bide neden erkek girmesi yasak ben öle bi evde kalsam yatılı kalkılı gelsin değil tabi ama aşkım oturmaya gelebilir ne var ki bunda kuzucum:)

arkadaşın mı istemez?

ay evet tv de gördüm ağvayı bende isterim ama yollarda tatil biter bizde çeşmeye filan gideriz:)

evet canım sana uzak kalıyo bizim sakaraya yakın canım.. yok canım ev sahibimiz üst katta oturuyo o yusden:) bide evı tutarken sadece onu şaart koşturlar bize eve istersenız hiç girmeyin ne kadar kız arkadasınız girsin sabaha karsı gelin karışmam ama dedi sadece erkek istemıyorum evinize girmesini dedi bizde kabul ettik..gidin canım yaaa yeterki birlikte olun biz pek olamıcasbu okul bitne kadar malesef..
asicim özel olmssa bişey sorucam ane baba ayrı dedin ki nekadar birlikte oldukları okadar ayrı olmalarıda okadar normal de sen nerde kalıyon anane babanne felan mı?

aşkın askerde zaten aynı yerdede deilsiniz kabul etmende bi rahatsızlık yok demi

kuzucum gelme saatinizede karışmam demiş ama üst katta olması zor olmuyo mu :uhm:

okul ne zman bitçek yafrum..

yok güzelliğim tabi sor.. babanemle kalıyorum canımcım ufaktan beri:)

Evet Canım Ben geLdim hasretine dayanamadım...
ama sen çıktın gaLiba çabuk geL kıss..
konuşmaLarınızı okurken gidiverdin ...lülülülülülü

gidermiyim kız burdayım ben gece bekçisisırnaşık şey

sen nasıl geldim şaştım bende hasret ve özlemle beklemedeydim gelmez bu dedimdi:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…