Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar çok mutluyum.Barıştık sonunda.Azmin zaferi oldu sanırım.2gün önce akşam aradı yeter artık bitsin bu acı.Özür diliyorum beni affedebilecekmisin dedi.Beni tanıyanlar bilirler konuyu.6aylık hasretim sona erdi.Herşeyi unutalım sıfırdan başlayalım.Kıymetini çok iyi anladım dedi.Lütfen kızlar MAŞALLAH diyin

Gözün aydın a.s.
Allah tamamına erdirsin inşallah a.s.

Kız ne diyon sen:1shok:

sağol birtanemmmm
kızlar adet olacam desem ne dersiniz

has...tir beeee derim:roflol::roflol:
hadi be ablam işe bak yaa

hadi gözün aydın dilekcim.
seninkide az değil he askerlik bitcek daha yeni mi kıymetini anlamış hoşşik:mymeka:

canım ya çok ama çok sevindim,bide küsmessiniz işalah
Biz deeeeeeee Salı kavuşuyozzzz hihoyyyt :
gözün aydın nisancım bak acemilik bitti bilekaydirigubbakcemile5

dilek altındAN öpüyorum bacım senı azmin zaferıne ulaştı en sonunda allah dahada mutlu etsin bitanem..

ya ama neden yaa...
o ne dedi peki sen öyle söyleyince:1shok:

çok buyuk konuşuyorsun ilerde pişman olma dedin aynen bunu yazdı bende pişman olucak bi durum yok bunu sen istedin yazdım birdadaha cvp yazmadı..yola giti bugün denizliye uyuya kaldı sanırm olsun o benım tepkimi anladı yaa o yeter ona..:jeyyar:

Bi de benim heyecanlanınca midem bulanır benneyaptımki valla napıcam bilmiyorum bir de 10 saat yol gidicem.. Gördüğüm gibi üstüne kusmassam iyidir delikafadulden

:roflol: ayyyyyy kuzum yapma öle inşallah :)) naniknanik

gözün aydın nisancım bak acemilik bitti bilekaydirigubbakcemile5

efet canım ya ben de inanamıyorum :)) :hooray:

yapmadıgın şey degilmi anlat anlatkaydirigubbakcemile2

3 kez yaptım mafoldumben
Biri doğum günümde geçen sene.. Ben alkol kullanamam çok fazla 3 tane bira içim üstüne çıkarmıştım.. Diğeri ilk tanıştığımızda hastaydım midemi üşütmüştüm o zaman oldu.. En son da geçen gelişinde yine çok heyecanlanmıştım o zaman oldu -tatlicadiarzu-

Geç olsun güç olmasın barıştık ya daha bişey düşünmüyorum ama bi garip oldum.O aşkım bitanem derken ben bişey diyemiyorum ya.Sanki onu onunla aldatıyorum gibi.Alışmışım sanırım o soğuk hallerine garip geliyor.Bazen bu senmisin diyesim geliyorkafamçokkarıştı

06.06 aşkımın doğum günü ve ben sesini duyamıyorum iyiki kalbiimdesin iyiki doğdun diyemiyorum onamafoldumben keşke şimdik yanımda yatıyor olsa kafamı göğsüne koysam öylece uyusammmmsenağlama bu gece yokluğu daha bi sardı beni yaamafoldumben bitermi şu 50 günnn!!!!!senağlama

Canımmm :1hug:

Biter tabi.. Biter de biraz sıkıntılı geçiyor işte günler.. Napalım.. Ama bittiği zaman da o kadar mutlu olacaksınız ki.. İlişkiniz o adar kıymete binmiş olacak ki.. Bu günleri düşünüp gülüp geçeceksiniz merak etme..

Doğum günü kutlu olsun sevdiceğinin.. Bugün bizim için de çok özel bir gün :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…