- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
Kızlar çok mutluyum.Barıştık sonunda.Azmin zaferi oldu sanırım.2gün önce akşam aradı yeter artık bitsin bu acı.Özür diliyorum beni affedebilecekmisin dedi.Beni tanıyanlar bilirler konuyu.6aylık hasretim sona erdi.Herşeyi unutalım sıfırdan başlayalım.Kıymetini çok iyi anladım dedi.Lütfen kızlar MAŞALLAH diyin
Ben de nası heyecanlıyım bilemezsin canımmmmm :dance:
ogescim haklısın hemde çoookkk haklısınnn..askerdeyken bu adamlara bişileroluyo anlamıyorum neden benımkinin önceki mjlarına bakıyorum okadar içten okadar samimiki ama şimdi sanki 40 yıllık karısıymışım gibi mj atıyo..dun gece atıştık biraz bende çektim resti bundan sonra bogazıma bıçak dayasalarda asla ama asla senınle evlenmicem dedim!!çok buyuk yemin ettim. allah şaşırtmasın..
sağol birtanemmmm
kızlar adet olacam desem ne dersiniz
Kızlar çok mutluyum.Barıştık sonunda.Azmin zaferi oldu sanırım.2gün önce akşam aradı yeter artık bitsin bu acı.Özür diliyorum beni affedebilecekmisin dedi.Beni tanıyanlar bilirler konuyu.6aylık hasretim sona erdi.Herşeyi unutalım sıfırdan başlayalım.Kıymetini çok iyi anladım dedi.Lütfen kızlar MAŞALLAH diyin
canım ya çok ama çok sevindim,bide küsmessiniz işalahKızlar çok mutluyum.Barıştık sonunda.Azmin zaferi oldu sanırım.2gün önce akşam aradı yeter artık bitsin bu acı.Özür diliyorum beni affedebilecekmisin dedi.Beni tanıyanlar bilirler konuyu.6aylık hasretim sona erdi.Herşeyi unutalım sıfırdan başlayalım.Kıymetini çok iyi anladım dedi.Lütfen kızlar MAŞALLAH diyin
gözün aydın nisancım bak acemilik bitti bilekaydirigubbakcemile5Biz deeeeeeee Salı kavuşuyozzzz hihoyyyt :
aynen ogescimmm kaldır ayagını alagım altında kaldıııı...zemuszemus
ya ama neden yaa...
o ne dedi peki sen öyle söyleyince:1shok:
Bi de benim heyecanlanınca midem bulanır benneyaptımki valla napıcam bilmiyorum bir de 10 saat yol gidicem.. Gördüğüm gibi üstüne kusmassam iyidir delikafadulden
gözün aydın nisancım bak acemilik bitti bilekaydirigubbakcemile5
:roflol: ayyyyyy kuzum yapma öle inşallah :)) naniknanik
İnşallah canım ya yapmadığım şey değil çünkü mafoldumben
yapmadıgın şey degilmi anlat anlatkaydirigubbakcemile2
06.06 aşkımın doğum günü ve ben sesini duyamıyorum iyiki kalbiimdesin iyiki doğdun diyemiyorum onamafoldumben keşke şimdik yanımda yatıyor olsa kafamı göğsüne koysam öylece uyusammmmsenağlama bu gece yokluğu daha bi sardı beni yaamafoldumben bitermi şu 50 günnn!!!!!senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?