Sevdiğini özleyenler buyurun

ben de senin gibi yiyip yiyip kilo alamayanlardandım vaktiyle:)
boy 1.75 kilo 53-54 tü
evlendim daha 6 ay geçmemişti bi baktımm
bende kilolar almış başını gidiyor
şimdi 63 kiloyum
yani canım düğünden sonra yaklaşık 10 kilo aldım
şu anda kilom boyuma göre gayet iyi
azıcık da şu göbek olmasa daha iyi olur
sen de alırsın dert etme

ayy canım herkes öyle diyor
aşkım da öyle diyo evlenince ben sana kilo aldırırım boşver şimdi kiloyu diyo
ama ben evlenmeden öncede almak istiyorum bi 4-5 kilo

bu arada şehit haberi mi var yine:uhm:

ohhh beeee aşkımın sesini duydum kendime geldimmzemuszemus sesine hasret kalmıştım kuzumunn mutlu oldummopuyorumnanaktan komutanının telfonunu istemiş merak etmişlerdir hiç bu kadar uzun süre aramamazlık yapmamıştım filan diye oda tamamm hadi al konuş demişşkaydirigubbakcemile3 çok ağır diyo aama son görev ya baya ağır geçiyormuşşş:sinifsinif:

Askimiiiiiiiiiiii özlediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm...
Bugün mezun oldu benim bitanecik bal gözlüm, canini yerim onun.

Askerlik olmasada bizde safak sayiyoruz, safak: 23 coooooooooooooook az kaldi dayanamiyorum artik zaman yaklastikca deliriyorum yauv:)

Aha buda dellenmiş ben gibi sevgülüsünden hasretinden inşallh tımarahaneye atmadan gelirler tez zamanda:roflol:

Benn Bennnn=)

kızlar askım aradııı. Annem kızdı söle cabuk kızın nefesını kursağında bırakma ona göre aayarlasın kendını demıs =)

Askım qelıyorum persembe qunu dedii =) Süpriz yapcaktım ama annemın ısrarına dayanamadım dedi =)
Kadın dayanısması delırtcenız benı dyoo =) Kıyamam bısı ıstıyomusun dedım sadece sana sarılmayı dedii =)

Son 6qün =)

oyyy canım kıyamamopuyorumnanaktan
bende aşkıma mektup yazdım merviş
yarın atıcam
bugün konuştuk bi of çekişi var
o kadar içten geliyor ki
izinden sonra çok kötü oluyor yaa
geçsin şu son 5 ayımız da yaaa :gitme:

slmlae bende eşimi çok özledim kızlar izni bitti geri döndü uf ya ne çabuk geçti bu izin günlari .onu çok ama çok seviyor ve özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…