Sevdiğini özleyenler buyurun

yaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff 125 ghün nasıl geççek diye düşünerek deliriyorum vee kavga çıkartıyorum sebepsiz gnee çıakrtçam bu gidişlee yyaaa 2 saat oldu bi çarı atmadı

Aynen canım benımkıde doguya gıtmek ıstıyorum dıye dılekce yazmıs bıde komando olcakmıss ..

Allahtan kılo problemı yuzunden komando olamadı cok zayıfdı ..Ama sımdı görsen kucuk ayı kılo aldı tam ıyı oldu =)

Bende cok korkmusdum gıderse naparım dıyee allaha emanet dıycektık baska care yokkı ..
Dogudakı askerı beklemek daha zorr onlar can pesındeler..
Bızım batıdakı askerlık temızlıkcıı ....

Allahh kahretsinnn yaaa alt komşuyla ortak kullanıyoruz modem onların evındee =(

Evi yenılıyolar başdan başa kapılar yerler mutfak banyo tuvalet ohoooooooooo =(

Giremıycekmısızz pc masasını kaldırcaklarmıs yerler yapılcagı ıcın yerler kazılcakmıs alttan ısıtma mı ne olcakmıss ohooooooooo

10qün sürer diyoooo pofffff

delikafadulden
çok sinir bozucu bi durum buklava:

2 3qünde değil 10 15 qün demiş onlara lazım değil yaa ohooooo bıde cok samımıyızz kesın samımıyete dayanarakdan yapıyo böle bişi hadı bızı qecdım dığer 2ortak napcak şaştım da kaldımmm =(

ofyaaaaaaa resım koyarım canım tmm ama ben aksamları gırıp anlatcaktım yaaa hem daha 4 gun var nasıl gecıcek zamannnn ... Hıc yoktan ne cıktı yaa aglıycam sımdıı hee =(

olsun cnm.. zaten hergününü tek tek anlattırcaz sana merak etme sıkma cnnı bak kaç gün kaldı kavuşmana buna sevin onlarla meşgul olmaa :1hug:

mystick kötü olmuş kız çevrede başka interneti olan yok mu birinden şifresini alıp girseniz
ya da cafeden fln gircen haber vercen karışmayıs vallaaa :umursamaz:

mystick kötü olmuş kız çevrede başka interneti olan yok mu birinden şifresini alıp girseniz
ya da cafeden fln gircen haber vercen karışmayıs vallaaa :umursamaz:

Hemdee cok kotu oldu yaaa moralım cok bozuldu canımm =(
Hiç öle yokkı etrafda bız 4 ortak kullanıyoduk...
İnt cafeye felan gıdemem kı benımki öldürür beni =)
Benım arkadasdan qırerım olmazsa yapıcam bakalım bısıler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…