Bende 20 yasındayımm cok erken ama beklemıycez artık =( mart gibi teskere alıcak 21 olucam.... temmuz sonu gibi isteme söz olsa ....yeter o bize seneye temmuz gıbıde düğün =) 22de qelin olurummmmm qene cok erken ama sevıyorumm napayım gönül dinlemiyooooo =) 7sene olucakk 7 sene =)
Tabi evdeki hesap çarşıya uymazz =) kısmet olur inş o günleri görürüz =)
Benim de planım yaş itibariyle seninki gibi.
Ama senin de dediğin gibi kısmet bu işler.
Allah korusun bir aksilik çıkar yada ilişkimiz biter o zaman kısmet der yolumuza devam ederiz.Ama aklımdada kalbimdede sadece sevdiceğim var.allah nazarlardan saklasın inşallah.
bende öyle altın falan isteyemem utanırım yaww.biz onlar için mi evleniyozzz.yapabilcek durumu varsa yapar zaten benim aşkımmm
Aynen katılıyorum tatlım =)..turkbayragiturkbayragi:asigim:
ayy evet canım ya, hiç sevmem böyle onu da al bunu da al diyenleriilmaz:
evlenme meraklısı seni -tatlicadiarzu- :1hug: Şeniz
ben tek taş yüzükten hiç hoşlaşmıyorum kızlar yaa, bende mi gariplik var yoo, ablamlar da sevmez, sevgilime ima etmiştim zamanında sakın ola bana tek taşla falan gelme diye :))
çok metalaştı bence tektaş, antipatik geliyor bana estetik olarak ta güzel bulmuyorum...:1no2:
Evlilik mi :1ninca:
Behlül kaçar naniknanik
Neden canım istemiyomusun =):lepi:
Daha çoooook var canım :) Ben uzun bir süre istemiyorum evlilik -tatlicadiarzu-
Yaa hakkaten meraklıyım yahu oturayım popomun üstüne diyorum ama olmuyoo =)
İlla olsun istiyorumm =)
Bu acelem onu kaybediceğimden felan değil....
Böyle deli dolu bi evlilik istiyorumm..Sabah onun yanında uyanmak istiyorum =)
Evlendiğimizdede sevqiliyişmişiz gibi davranalım istiyorum =)
Evin içinde ona süslenmek istiyorum =):jeyyar:
Tv köşemizde koltukları biliyonuz öyle bı koltugumuz olsun ıstıyorum =):dance:
Evlilik bize olqunluk değildee ..Nasıl söylenirrr özqürlük getirsin istiyorumm =)
Of anlatamıyorumki =):teytey:
Bu arada qene samımıyetımıze dayanarakdan söylüyorum..
evliliği asla cınselllık ıcın ıstemıyorum.hanı evlenelımde olsunda felan aksınee korkuyorumda... .klava:
Çok romantiğim ya burcumda balık zatenn =) Yemin ederimm şöyle koyun koyun uyamanın hayalini kuruyorumm sevqiilimlee....
Hep yanında olmak ıstıyorumm =(:asigim:
Daha çoooook var canım :) Ben uzun bir süre istemiyorum evlilik -tatlicadiarzu-
yavru kuşummm güzel istekler bunlar ama evlilik için olgunluk şart...
olgun bir çift olarak ta deli dolu yaşayabilirsiniz...
herşey dilediğin gibi olsun balımm opuyorumnanaktan
canparem, biz de istemiyorduk, hatta ben evliliğe karşıydım, tüylerim diken diken olurdu evlilik denince...ablam evlilik sürecine girdiği zaman kızmıştım baya, ki 28 yaşında o...
erkek arkadaşım benden 7 yaş büyük, 29 yaşında...o da evliliğe pek sıcak bakan biri değildi.. biz zaten evli gibi yaşıyorduk, çok ta mutluydukk :kedi:
ama zaman aktı geçti ve bugünlere geldik, askerden hemen sonra evlenmek istiyoruz ki bir daha ayrılmayalım diye...çünkü o burada İstanbulda yalnız yaşıyordu, çok iyi bir işi vardı, annesi başka şehirde yaşıyor, kardeşi başka şehirde...her biri kendi hayatlarında özgür kararlar alıyorlar...
şimdi askerden sonra sevgilim İstanbulda yaşamak istemiyor, ben de çok bunaldım buradan...Antalya, Adana, İzmir veya Samsun ya da yurtdışında yaşamayı düşünüyoruz, mecbur evlenmemiz gerekicek...ben şehir dışında onunla aynı evde yaşayamam çünkü gamyoncuiremsu
oralardaki üniversitelerde akademiye devam edicem ben de...
umarım evlenince deliliğimizi kaybetmeyiz...
İstanbulu baştan aşağı motorla gezen, beraber yelken yapan, zevk olsun diye oyunculu kursuna giden, gece yarısı Beyoğlunda gezen, durup dururken Ankaraya yataklı trenle gezmeye giden çift olmak istiyorum evlenince de... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[/COLOR]
Bayıldımm ya işde bizde böleyizz bende böyle olsun istiyorumm =) Evli olucaz ama sevgili gibi takılcazz eheheh =)
Aprilim, uzakta olursak görüşebilmek için evlenmeyi ben de düşünürüm elbette.. Ama askerden sonra eski hayatımıza geri dönücez, yine beraber yaşıcaz.. Ben bu şekilde daha mutluyum.. Araya aileler girmeden, sorumluluklar binmeden doya doya birbirimizin tadını çıkaralım diyorum.. Ama tabii kısmet.. Bakarsın 1 sene sonra evlenivermişim belli olmaz :))
Aprilim, uzakta olursak görüşebilmek için evlenmeyi ben de düşünürüm elbette.. Ama askerden sonra eski hayatımıza geri dönücez, yine beraber yaşıcaz.. Ben bu şekilde daha mutluyum.. Araya aileler girmeden, sorumluluklar binmeden doya doya birbirimizin tadını çıkaralım diyorum.. Ama tabii kısmet.. Bakarsın 1 sene sonra evlenivermişim belli olmaz :))
Hımm siz birliktemi yaşıyodunuzz balım =)
Ne qerekçeyle peki okuyosunuz diyemi ..
Güzel bişey aslındaa =) Ama karmaşık sonuçta doğru insan oysa alt tarafı bi imza atın qenee aynı şekilde yaşayın anlayışındayım =):dance:
sabah sevdiğin adaamın gözlerine bakarak uyanırsın ahh ahh:asigim:
Okurken birlikte yaşıyoduk canım evet :)Hımm siz birliktemi yaşıyodunuzz balım =)
Ne qerekçeyle peki okuyosunuz diyemi ..
Güzel bişey aslındaa =) Ama karmaşık sonuçta doğru insan oysa alt tarafı bi imza atın qenee aynı şekilde yaşayın anlayışındayım =):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?