Sevdiğini özleyenler buyurun

Benim de planım yaş itibariyle seninki gibi.
Ama senin de dediğin gibi kısmet bu işler.
Allah korusun bir aksilik çıkar yada ilişkimiz biter o zaman kısmet der yolumuza devam ederiz.Ama aklımdada kalbimdede sadece sevdiceğim var.allah nazarlardan saklasın inşallah.

Aynen katılıyorum tatlım =)..turkbayragiturkbayragi:asigim:

bende öyle altın falan isteyemem utanırım yaww.biz onlar için mi evleniyozzz.yapabilcek durumu varsa yapar zaten benim aşkımmm

ayy evet canım ya, hiç sevmem böyle onu da al bunu da al diyenlerii lmaz:

Aynen katılıyorum tatlım =)..turkbayragiturkbayragi:asigim:

evlenme meraklısı seni -tatlicadiarzu- :1hug: Şeniz

ben tek taş yüzükten hiç hoşlaşmıyorum kızlar yaa, bende mi gariplik var yoo, ablamlar da sevmez, sevgilime ima etmiştim zamanında sakın ola bana tek taşla falan gelme diye :))

çok metalaştı bence tektaş, antipatik geliyor bana estetik olarak ta güzel bulmuyorum...:1no2:

Yaa hakkaten meraklıyım yahu oturayım popomun üstüne diyorum ama olmuyoo =)
ılla olsun istiyorumm =)
Bu acelem onu kaybediceğimden felan değil....

Böyle deli dolu bi evlilik istiyorumm..Sabah onun yanında uyanmak istiyorum =)
Evlendiğimizdede sevqiliyişmişiz gibi davranalım istiyorum =)
Evin içinde ona süslenmek istiyorum =):jeyyar:
Tv köşemizde koltukları biliyonuz öyle bı koltugumuz olsun ıstıyorum =):dance:

Evlilik bize olqunluk değildee ..Nasıl söylenirrr özqürlük getirsin istiyorumm =)
Of anlatamıyorumki =):teytey:

Bu arada qene samımıyetımıze dayanarakdan söylüyorum..
evliliği asla cınselllık ıcın ıstemıyorum.hanı evlenelımde olsunda felan aksınee korkuyorumda... .klava:

Çok romantiğim ya burcumda balık zatenn =) Yemin ederimm şöyle koyun koyun uyamanın hayalini kuruyorumm sevqiilimlee....
Hep yanında olmak ıstıyorumm =(
:asigim:

Daha çoooook var canım :) Ben uzun bir süre istemiyorum evlilik -tatlicadiarzu-

Anladım canım en iyisi aslında =)

Benım sevqılımın ablası ıle enıstesı süper uyumlular =)
Ev işlerini birlikte yapıyorlarmıs =)
Yemek bırlkte yapılıyormuş =)
Alısverıs + mutfak alısverısı bırlıkte yapılıyomus =)

Evleri tam bi öğenci evi çok güzel döşenmiş kullanışlı ve ideal büyüklükte...
Birbirlerini hiç kıskanmıyorlar =)
5 yıllık evliler hala aşk sözcükleriyle hitap ediyorlar =)
Eniştesi bazen oturduğu yerden kalkıp ablasını seviyoo öpmeye calısıyo =)

Bütün vizyondaki filmleri kitapları albumlerı cdleri takıp edıyorlar =)
Evlerinde daima aylık haftalık derqiler bulunuyo =)
Her hafta sinemadalar =)
Tiyatro izlıyolar =)
Bıızım bıle bılmedıgımız gıtmedığımız =) genc mekanlarda vakıt gecırıyolar =)
Her zaman uyumlu giyiniyolar =)

Şuanda aklıma qelmıyen o kadar olumlu yönleri varkii süperler =)
Sevqılımde onları örnek alıyoo ..Şahsen benımde gordugum en gusel evlılıklerden biri=)

Sanırım ikimizde onları özeniyoruzz =) bende böyle bi evliliğim olsun istiyorum =)
Ki eminimm daha qüseli olucakk =) allah ızın verirse tabıykı =)

yavru kuşummm güzel istekler bunlar ama evlilik için olgunluk şart...
olgun bir çift olarak ta deli dolu yaşayabilirsiniz...
herşey dilediğin gibi olsun balımm
opuyorumnanaktan

Daha çoooook var canım :) Ben uzun bir süre istemiyorum evlilik -tatlicadiarzu-

canparem, biz de istemiyorduk, hatta ben evliliğe karşıydım, tüylerim diken diken olurdu evlilik denince...ablam evlilik sürecine girdiği zaman kızmıştım baya, ki 28 yaşında o...

erkek arkadaşım benden 7 yaş büyük, 29 yaşında...o da evliliğe pek sıcak bakan biri değildi.. biz zaten evli gibi yaşıyorduk, çok ta mutluydukk :kedi:

ama zaman aktı geçti ve bugünlere geldik, askerden hemen sonra evlenmek istiyoruz ki bir daha ayrılmayalım diye...çünkü o burada İstanbulda yalnız yaşıyordu, çok iyi bir işi vardı, annesi başka şehirde yaşıyor, kardeşi başka şehirde...her biri kendi hayatlarında özgür kararlar alıyorlar...
şimdi askerden sonra sevgilim İstanbulda yaşamak istemiyor, ben de çok bunaldım buradan...Antalya, Adana, İzmir veya Samsun ya da yurtdışında yaşamayı düşünüyoruz, mecbur evlenmemiz gerekicek...ben şehir dışında onunla aynı evde yaşayamam çünkü gamyoncuiremsu

oralardaki üniversitelerde akademiye devam edicem ben de...

umarım evlenince deliliğimizi kaybetmeyiz...

İstanbulu baştan aşağı motorla gezen, beraber yelken yapan, zevk olsun diye oyunculu kursuna giden, gece yarısı Beyoğlunda gezen, durup dururken Ankaraya yataklı trenle gezmeye giden çift olmak istiyorum evlenince de...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bayıldımm ya işde bizde böleyizz bende böyle olsun istiyorumm =) Evli olucaz ama sevgili gibi takılcazz eheheh =)

[/COLOR]

Bayıldımm ya işde bizde böleyizz bende böyle olsun istiyorumm =) Evli olucaz ama sevgili gibi takılcazz eheheh =)

işallah öyle olur yavrum bidenemm opuyorumnanaktan

valla evlilik sürecinde yok o koltuğun kolçağının rengi deri takımlardan yarım ton açık kaldı da ben sana küstüm gibi saçma nedenlerle evlilikten soğumak istemiyorum...

mümkünse yatağımız da tek kişilik olsun, üstüste uyuyalım hep, koca yatakta kaybetmeyelim birbirimizi :))

benim yarim muhteşem yemek yapar, çok şeyi ondan öğrendim...sabahın köründe bana gene ıspanaklı sosisli börek yapsın gene...

sahilde sabah koştuktan sonra (hesapta sağlıklı yaşam savunuyoruz) hambuger yiyelim mesela kaydirigubbakcemile3

ya da beraber eylemlere gidelim, evlenince hayatımızdan bunlar yok olur diye tırsıyorum...:1no2:

Aprilim, uzakta olursak görüşebilmek için evlenmeyi ben de düşünürüm elbette.. Ama askerden sonra eski hayatımıza geri dönücez, yine beraber yaşıcaz.. Ben bu şekilde daha mutluyum.. Araya aileler girmeden, sorumluluklar binmeden doya doya birbirimizin tadını çıkaralım diyorum.. Ama tabii kısmet.. Bakarsın 1 sene sonra evlenivermişim belli olmaz :))

Valla aynen bende öyle düşünüyorumm =)) Bak heycanlandım qenee =)
Çok seviyorum yahu öyle böyle değil =) Bazen keşke bu kadar sevmeseydim diyorum =)
Hayla gözgözeyizzz yıllar geçti hayla gözgözeyizz =)
ınanılmaz birşey bu aşkımız hiç bitmesin ..
:asigim:

Hımm siz birliktemi yaşıyodunuzz balım =)
Ne qerekçeyle peki okuyosunuz diyemi ..

Güzel bişey aslındaa =) Ama karmaşık sonuçta doğru insan oysa alt tarafı bi imza atın qenee aynı şekilde yaşayın anlayışındayım =)
:dance:

biz de öyle isterdik Aroracım ya...
Evlilik bana soğuk geliyor...bak gene tuhaf oldum...
şu Türk adetleri var ya, hiç hazetmiyorum.
söz, nişan, düğün adımlarından falan...
pıt diye nikah olsun olcaksa...

yavrum o imza atılınca bana afakanlar basacakmış gibi geliyor ama çok seviyorum hala çok aşığım orası ayrı...
korkutuğum gibi olmaması için elimden geleni yapacağım...

sabah sevdiğin adaamın gözlerine bakarak uyanırsın ahh ahh:asigim:

ooohuuu ablam gelmişş hemi de aşık gelmişş :asigim:

evet abluş sanırsam sırf bu sebep için ve eve dönmek zorunda olmicağım için evlenebilirim

kabul ediyorum evet evet evet :roflol::roflol::roflol:

Okurken birlikte yaşıyoduk canım evet :)

ben varım burdaaa firari hatunnn:):)

gene gidiyorum kızlar aramıza yenilermi geldiiii hoşgeldi sevirem sizleri mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…