Sevdiğini özleyenler buyurun

izmirli ya caım konuyu okuudmda bunda bişe yokki:/
yani tamam yalan için knşamıycam ne olmuş ne bitmiş bilemem ama şöyle bişe var tatlım
adam bi hafta askerlik yapıo dışarıyı görmüo ve kızıosun yazık ama ya böle sıkma uçar gider boşver çıksın gezsin bunları yenmeye çalış yaşında daha genç yapma tatlım.benmki şöför genelde çıkıo faln ben napıyım aklımada gelmio şuan doktorda mesela dişi için sora çarşıya çıkcak nete gelcek falan filan.bu konuda haksızlık etme ona ama oda kalkıp yalan sölüosa aranız bozulmasın dyedir.çünkü çıkıp gezcek mecbur bi günü var

cuma gecesi bildiğniiz gibi anneannemde kaldım gene :roflol:
dedm sabaha size ekmek alayım mı yoksa alır mısın dedi
bende yok dede ben sabah erken gidicem sen al dedim...

ewtt sabah oldu saat 6:50 ye saatimi kurdum ama gece uyuyamadım 2 ye kadar sonra 5 te uyandım 5 buçuğa kadar uyumadım dedim 8 e doğru çıkarım uyursam...
mislerrr gibii uyuyorumm
gizemmmmmmmmm diyee bi ses geldi :1shok:
uykulu uykulu bir kalktımm dedem sesleniyooo
''sen erken kalkçaktın hadi kalk'' dedi :1shok:
ama saat 6:20 :1shok:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dün gece gene kaldımmmm alarmımı 6:45 e kurdum
dedm sordu erken mi gitçem
ewt ama 7 gibi dedimmmmm
gece gene uyuyamadımmmmm
saat 6:02 de kalktım uyudum 6:33 de kalktım artık uyumayım kendimee gelim dedim
saat 6:42 dedem geldiii
bu sefer dedim içinden'' dedee uyanndımmm uyandıramıcann beni :jeyyar:''
aamaa nasıll gülüyorum güle güleee çıktımm evden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ama dedemin kötü bir niyeti yok!
ben erken gitçem işim var diyorum kk ya erken girmek için :roflol:
sizleri özlediğim için
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

cnm ben kışın gezmesinee şöle kızıyordum::

kasımdan nisana kadar falan kızıodum ama ara ara sınav zamanlarım ben çok zamanım olmuyordu
girdiğinde 11 gibi giriyodu 1 e kadar gidiodu yemek yemeğe az gezmeye bende sinir oluyordum 1 saat daha benle kal giremem bir daha sınav çalışçam diyordum o sonradan nete geliyodu bende yarım sat gene kaçamak yapıyorrdum....

vee neden öle cümleler kurduğuna kafam karışık... ama içim rhaat aldatma gibi bişey yapmaz biliyorum...

ya şuda var cnm hani bana düzgün sölese sorun yapmazdım
bide illa şuna inandırmaya çalıştı: izin kağıdımı arkadaşlar aldı orda bana 4 te söylediler dedi ee neden 4 te gitmedin dediğimde bişiler diyemedi

yaa onu o anda demesinin anlamı yok cnm bnm o yüzden aklım karışık...
yani teminde ddiyrum yaa izin kağıdı akradaşlaındaymış bilmiyormuş insan merak eder bakarr

nese şişirmeyim kafanızı
herşey için çok tşk ediyorum yaaa opuyorumnanaktan

uuuuuuuuuuuuuuuuu ne tatlılarrrrrrrrrrr yaaaa......opuyorumnanaktan

canım ne kafa şişirmesi izmirperisi yaa. kıyamam sana boşver takma yalanda söeldiyse kendine.sana tek tavsiyem tatlım hiç sıkıntı yapma
giden gidio bahane eden edio derslerne çalış okeymi bebişim

canım ne kafa şişirmesi izmirperisi yaa. kıyamam sana boşver takma yalanda söeldiyse kendine.sana tek tavsiyem tatlım hiç sıkıntı yapma
giden gidio bahane eden edio derslerne çalış okeymi bebişim
ya bi dakkaa ben anlıyamadm neler oldu şimdi...bi yandan iş yermdeym çalışıroum...kafam karıştıı ya bana da söleynn:bbo:

ya bi dakkaa ben anlıyamadm neler oldu şimdi...bi yandan iş yermdeym çalışıroum...kafam karıştıı ya bana da söleynn:bbo:

kız izmir perisinin askerdeki sevgilisin izinde gezmesiini istemiormuş bu akıllı yawrum:)
ondan sora çocukda gezmiş ama buna yaln söelmiş saati unuttum diye anladınmı kız
yerm seni ya:)
insan soradan ögrenince afallıo :tomato:

zübeyde abla ilk bu linki aç orda yazımı oku 2 tane sonra: yukardaki yazıyı oku
aslında büyütmüyorum o şekilde düşünmeyin
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erk...ml#post8404784 (Sevdiğini özleyenler buyurun)

uff ben hep ayrılma yönünde konuştum ama yok öel bişi yanlış anlaşılmasın :kedi:
sadece kızgınım kötükedihüso

sadece kızgınmış yirim seni:)
arıyınca aşkın deki onaaa
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):)
uff knşmak istiom bende msne gelsin benimkidee :icecream:

inanmıorum gizemcimmm bunu ondan isteyemessn memelimmm onun bu izne ihtyacı var nefes alıp arakadşlaryla dışarda otrup gezmek ona çok ii gelr nden bööle davranıosun bi sebebi mi var kzuummm benimmm:1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…