Sevdiğini özleyenler buyurun

Kucucuk cocuk gıbı facede benı kıskandırmaya calısıyoo..
Suanda sosyal hayatla yanı bursayla tek baglantısı facebook sonuna kdr kullanıcaktır emınım...
Hırsları ugrunaa mahvedıcek bizi...

canm seni tanımıyo mu bu çocuk???
tanıyo.ee daha niye senn açklamandan sonrada böyle tavrlar yapıyo.hele böyle tartışmalardan hemen sonra face e bilmem neye bu tarz şeyler yazması kusura bakma tatlım braz çocukca...
merak etme benm sevgilimde çocukça şeyler yapar :))
ama cidden çekilmiyo bu tarz davranşlar...
sen çocukla başbaşa çıksan neyse tamam kıskançtr kızmştr haklıdr derim ama ablan varmş ve sen zaten haber vermişsin.
canm sen bu durumda haklısın ve açıklamanı yaptın...oda önce sinrlendi bagrdı çagrdı tamam diyelim...ama 2 hafta geçtiği halde böle davranıyosa kendini hatalı duruma düşürüyo haberi yok...yazdıgı msn nickleride cabası...
sen şimdi beklemede kal bana göre cnm...o şimdi senn peşinden koşmanı bklliyo kendini naza çekiyo..
valla cnm sevgilim henz askere gtmedigi için asker psikolojisidir üstüne gtme konusuna grmiycem...
sevgilin sana güvenmiyo mu da böyle davranıyo sonuçta..
bide sakın küfürlü knşma sonra seni hatalı görür.erkek milleti işte...

hevıncım sagol canım
mervecım okadar tanıdık birini anltıyor gibii geldinki acaba o mu dedim o yusden allahtan degilmiş..

sen arayıp sormazsan yanıp tutuşur :)) arar sonra...tabi seni hala istiyosa
sakın bunun için yanına gtmeye kalkma!!!
şimdiden böle şımartrsan çook şey ister senden...ayyy şekil A benmki :))

hevıncım sagol canım
mervecım okadar tanıdık birini anltıyor gibii geldinki acaba o mu dedim o yusden allahtan degilmiş..

Hadi yaa bunun adı adem.. Eminsin demi değil =)

paticim beynimm durdu.....Ben bu kdar aptallığa nasıl göz yumuyorum....O nasıl bu kadar cahil olabiliyo......Anlamadım gitti..

Sen beni aldattın diyo ..Herşeyi geçtimm ..İnsanın kendine güveni olur....

paticim beynimm durdu.....Ben bu kdar aptallığa nasıl göz yumuyorum....O nasıl bu kadar cahil olabiliyo......Anlamadım gitti..

Sen beni aldattın diyo ..Herşeyi geçtimm ..İnsanın kendine güveni olur....

ne demek sen beni aldattın yaa
bana güvenn yoksa bu ilşki nasl yürüycek de...nasl herşeyi silip atıyosun,seni sevdigimi bilmiyomusun fln de
ama her dakka da peşinden koşma alışır :S

Paticem söledimm herşeyii herşeyii hemde nuh diyo peygamber demiyo..
Hayır bu konudan önce sorunumuz bı soguklugumuz ılgısızlıği felan olsa sevmıyo diycemde....
Butun bu olanlar bu olayla patlak verdi...
ıçindemi vardıda bahane arıyodu..yada önce kendısıne kabullendırdı bılmıorum....

2 hafta sonra olmaz, aslında bu olay oldugunda biz sana dedik keske gitsen diye olay sıcakken herseyi konusup hallederdiniz, simdi ikinizde inada bindiniz Ademde cocukca tavırlarla sana acı cektirmeye calısıyor. Ben yakıstıramadım acıkcası, ki izne geldigidne neler yasadıgınızı yazdıgında vay bee aska bak dedirtmistiniz bize. Diyorum ya, baska seyler varmıs gibime geliyor, böyle sudan bir sebepten bu kadar kin dolmaz bi insan.

Amaa bak sekerim, sendede az biraz suc var, sakın kızma ama sevdigin askerdeyken bir erkekle sahilde dolasman gercekten hos karsılanmaz, hadi biz anlarızda baskası görse anlamaz hemen yetistirir. Yani düsün Adem aynısını yapsaydı sen kızmazmıydın? Düsün bi yerdesin ve cıkamıyorsun ordan, Ademde seni arıyor bunları diyor, kırılmazmısın sende?

Tabi bu onu haklı yapcak bi durum degil, ikinizde suclusunuz aslında olayın bu kadar büyümesine izin vermicektiniz. :çok üzgünüm:

evet olaya bide kendini onun yerine koyarsan çok kötü bi durum oluyo...mesela ben hiç dışarı çıkamıycagm bi yerdeym,sevgilimse bi kızla sahilde..yannda kim olursa olsun bu kulaga kötü geliyo malesef :S

Zaten suçlu olduğum için bu kdar duzeltmeye calısıyorum....
Elımden gelenı yaptım...Yapmayada calısıyorum ....

İzne geldiğinde olanlar bırkenara normal yasantımızdaa deli gibi aşıktık biz birmiize...

Kızlarr sölemeyin bölee farkındayım zatenn ...Hiçde gurur yapmadım..Elımden geldığince anlatmaya calısdm...Ama dınlemedı bile.....

Ya herseyı gectim...Komsumuzun oglu bızımle guvenlık ıcınde gelmıs olabılır..Kendımızı rahat hıssederız.Kımse bıze laf atmaz...Ademde boyle dusunebılırdı yanlarında erkek olması ıyı kımse bakmaz sevgılıme dıye dusunebılırdı ...Sonucda onu sevdıgımı biliyo...Bız evlenmeyı dusunuyoduk...Neden bu kdr basıt şeylrle ugrasayımki ??

ıstese tanıstırırım bıle......Bızı bırılerı görse ademe sölese bile...... Mervenın akrabasıdır yakınıdr..Yalnız olmak ıstemedıgı ıcın yanlarındadır dıye ustune savunması bıle lazım benı....

Mervecim bak sana söyle diyim, bir erkek sevgilinisinin yanında baska bi erkegi görmekten hoslanmaz, bu ister komsusu olsun ister baska birisi.
Ayrıca hic bir erkekte yabancı bir erkegi (tanımadıgı birini yani) sevgilisine sahip cıksın diye buna izin vermez.
Ha tanıdık olsaydı, Ademde tanıyor olsaydı o zaman sorun olmazdı, ama yabancı biri bu sen ne kadar komsumuz vs desende o kafasında baska türlü üretiyor, evet sana güvenmesi lazım bu konuda oda suclu, ama güven olmayan biyerdede iliski yürümez be güzelim.

Bebeğim çeviri yapıyorum yetiştirmem lazım, yazamıyorum ama ara ara girip okuyorum :1hug:

Kolay gelsin bitanem, bende yavas yavas cıkayım iftara 2 saatimiz kaldı, bu aksam annemle kahvaltı tarzı seyler yiyelim dedik, bide sigara böregi yapayım hemen, fazla yiyemiyorum ben iftarda yedigimlede orucumu tutuyorum sahura kalkmıyorum yani. Of off evlenince cok zorlancam bu konuda. kafamçokkarıştı

görüsürüz kızlar, hayırlı iftarlar herkese

2 saat mi :1shok:
hevin sen nerdesin ki saat 19.30 da iftara 2 saat kalıyor?

2009.08.22 2229 38.3453 27.1685 2.2 3.4 -.- -.- BUCA (IZMIR)

3.4 şiddetinde deprem oldu bizimn ev bide yaylı sistem :1shok: 4 lerde bekliyoduk biz..

bu akşam kimse yok
bizim bugün iftar 20:06 da açtık
yarın 20:04

bi çocuk dua eder :
Allah'ım lütfen yarın baba annem ölsün....
Bunu babası işitir ama seslenmez ve ertesi gün babaannesi ölür.......
Çocuk yine yarın dedem ölsün der.....
Aynen babası tekrar duyar ve ertesi gün ölür.......
Çocuk bu seferde babam ölsün diye dua eder.....
Adam bunu da duyar ve bir korku sarar sabaha kadar uyuyamaz..
Ertesi günde ölümü bekler fakat ölmez...
Akşam eve geldiğinde hanımını ağlamaklı bulur hanım ne oldu.
Ne olacak bey bizim kapıcı ölmüş..... :1ninca:...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…