hevıncım sagol canım
mervecım okadar tanıdık birini anltıyor gibii geldinki acaba o mu dedim o yusden allahtan degilmiş..
paticim beynimm durdu.....Ben bu kdar aptallığa nasıl göz yumuyorum....O nasıl bu kadar cahil olabiliyo......Anlamadım gitti..
Sen beni aldattın diyo ..Herşeyi geçtimm ..İnsanın kendine güveni olur....
Hevıncım gıderım gıtmesınee 2hafta sonra ama buna degermı....Bıde ademı orda nerde bulucamm...
Tamam askerıyenın adresı var ama...Çarsı ıznınde gıtmek daha mantıklı olur ama nasıl bulucam :S:S:
2 hafta sonra olmaz, aslında bu olay oldugunda biz sana dedik keske gitsen diye olay sıcakken herseyi konusup hallederdiniz, simdi ikinizde inada bindiniz Ademde cocukca tavırlarla sana acı cektirmeye calısıyor. Ben yakıstıramadım acıkcası, ki izne geldigidne neler yasadıgınızı yazdıgında vay bee aska bak dedirtmistiniz bize. Diyorum ya, baska seyler varmıs gibime geliyor, böyle sudan bir sebepten bu kadar kin dolmaz bi insan.
Amaa bak sekerim, sendede az biraz suc var, sakın kızma ama sevdigin askerdeyken bir erkekle sahilde dolasman gercekten hos karsılanmaz, hadi biz anlarızda baskası görse anlamaz hemen yetistirir. Yani düsün Adem aynısını yapsaydı sen kızmazmıydın? Düsün bi yerdesin ve cıkamıyorsun ordan, Ademde seni arıyor bunları diyor, kırılmazmısın sende?
Tabi bu onu haklı yapcak bi durum degil, ikinizde suclusunuz aslında olayın bu kadar büyümesine izin vermicektiniz. :çok üzgünüm:
Aroramm Şeniz gördüm senii cıksana yukarı annemm özledim seni zemuszemus
Bebeğim çeviri yapıyorum yetiştirmem lazım, yazamıyorum ama ara ara girip okuyorum :1hug:
Kolay gelsin bitanem, bende yavas yavas cıkayım iftara 2 saatimiz kaldı, bu aksam annemle kahvaltı tarzı seyler yiyelim dedik, bide sigara böregi yapayım hemen, fazla yiyemiyorum ben iftarda yedigimlede orucumu tutuyorum sahura kalkmıyorum yani. Of off evlenince cok zorlancam bu konuda. kafamçokkarıştı
görüsürüz kızlar, hayırlı iftarlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?