Sevdiğini özleyenler buyurun

Bu devirde sütçüye tüpçüye kapıcıya güven olmaz delikafadulden

günaydın kızlar.
nasılsınız bakalım.
dün nişanlımla 3 kez konuştum.opuyorumnanaktan
canım benimya. ne zaman boş kalsa arıyor. az öncede aradı.
asıl eğitime yarın başlıyolarmış. ancak akşamları arayabilirm belki diyo. ondan şimdiden bol bol sesini duyayım diyo.
bende yarın işe başlıyorum. bu 1 hafta yıl gibi geldi bana. inş çalışırken zaman çabuk geçer ya...
şafak 454

iyi Pazarlar sekerlerr opuyorumnanaktan

2 saat mi :1shok:

Almanya canım, bide TR ile 1 saat fark var, ondan böyle oluyor. a.s

3.4 şiddetinde deprem oldu

gecmis olsun gizos :teselli:

bi çocuk dua eder :

cicoss :roflol: :roflol:

Bu devirde sütçüye tüpçüye kapıcıya güven olmaz delikafadulden

:roflol:

günaydın kızlar.

gecer canım gecer merak etme, hele bide ise baslarsan aklını baska seylere vermek zorunda kalıyorsun aksam oldugunu bile farketmiyorsun, calısmak cok iyi gelecek sana. a.s

Geri Döndümmmmmmmmmm =)
Artık benn eskii benimm =))))))
BARIŞTIK BARIŞTIK BARIŞTIK =)

Şafak 185
:asigim:

:lepi::lepi::lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

anaaaaaaaa bi geldim ki güzel haber mervik barışmışş
anlat bakiim kuzum dünliyorummmmmmm

İstanbula döndüm kızlar, bu hafta sonu gidemedim askerimin yanına, izin yoktu...:çok üzgünüm:
haftaya artık...çok özledim ve özlicem...İstanbulu da hiç özlemememişim.........ama sizi çok özledim herkese öpücük mucurukkkkkkk -tatlicadiarzu- :lepi: ŞenizŞenizŞenizŞeniz

hevinimm canım, önceki sayfalarda okudum mayıs gibi olsun düğününüz inşallah :))))))) :Saruboceq: opuyorumnanaktan

hevinimm canım, önceki sayfalarda okudum mayıs gibi olsun düğününüz inşallah :))))))) :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Balımmm sekerimmm özledik seni bee Şeniz
mayıs gibimi olsun niye kız mayısta askerin mi geliyor dügüne gelmek istiyorsunuz dimi dogru söyleee :roflol: zemuszemus

herkeze ıyı pazarlar ve hayırlı ramazanlar...
gönlünüzden geçenler gerçek olsun...

sagol canım sanada a.s.

Aprilim hoşgeldin delikafadulden
Ben de bu gece gidiyorum eve, oradan da sevdiğimin memleketine.. Müstakbel kayınvalidemi görmeye gidicem, azıcık moral olsun kadına

Balımmm sekerimmm özledik seni bee Şeniz
mayıs gibimi olsun niye kız mayısta askerin mi geliyor dügüne gelmek istiyorsunuz dimi dogru söyleee :roflol: zemuszemus

ekime kalmasın diye kızzzzzzzz :jeyyar::jeyyar:

belki de askerim Mayısta gelir, eğer askerlik 12 ayda eşitlenirse Mayısta terhis olur, Allam inşallah...az ihtimal ama olur mu olur hevinciğim CADIARZU delikafadulden opuyorumnanaktan

Aprilim hoşgeldin delikafadulden
Ben de bu gece gidiyorum eve, oradan da sevdiğimin memleketine.. Müstakbel kayınvalidemi görmeye gidicem, azıcık moral olsun kadına

delikafadulden
anaaa Tekirdağın niresindensin sen toprağım ? Ben Çorludan geldim te şimdicik :roflol:
kayınvaliden nirede ? :CüvCüv: afferim kız git tabii ağlaşın gülüşün :CüvCüv:

Kız Allah korusun o zaman bizimkiler de mi mayısta gelecek :1shok:

:roflol: kız biliyorum onun icin dediginide ramazan ya jeyyarlık yapmayayım dedim :roflol:

bak kalbim temizmis kuzum, bi bakmıssın mayısta geliyor :lepi:
takarsın koluna dogruu benim dügüne istanbulda olcak zaten, Aroram senin sevdiginde gelir zamana kadar sizde gelin ha :enbuyukkk:

Çağırırsın da gelmez miyiz hiç bitanem, hem mayısta İstanbul'da olucaz biz de :1rolleyes:

Kız Allah korusun o zaman bizimkiler de mi mayısta gelecek :1shok:

Merkezdeyim canikom ben, kaynana da keşanda delikafadulden

yok kuzum kısa dönemde teslim olmuşları etkilemiyor. ancak uzun gidip te süre kısalırsa onların şafaktan düşüyor :)) vereliniortak :dance: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vıyyyyyyy Tekirdağ'na da gittik denize giremedim ama gezdim çok severim Tekirdağ yı :)) gamyoncuiremsu a.s Keşan da güseldir yerimseniben

işallah kuzum geliriz belki de :)) :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…