Sevdiğini özleyenler buyurun

Çağırırsın da gelmez miyiz hiç bitanem, hem mayısta İstanbul'da olucaz biz de :1rolleyes:

aa ne cagırması bitanem aileden sayılırsınız tabiki gelceksiniz zemuszemus
mayısta Istanbul'da mı olcaksınız? Ayy valla olsa süper olcak, bekleyelim görelim :sm_cool:

Aman diyim korktum valla delikafadulden
Güzeldir Tekirdam :kedi:

aa ne cagırması bitanem aileden sayılırsınız tabiki gelceksiniz zemuszemus
mayısta Istanbul'da mı olcaksınız? Ayy valla olsa süper olcak, bekleyelim görelim :sm_cool:

Ayy sevindirik oldum valla delikafadulden şöyle şıkır şıkır karşılıklı 2 göbek atarız demi kız april zemuszemus
Hatta bakarsın bizim nikahı da çıkarırız aradan belli olmaz :1ninca:

Valla bende hayla dün akşamın şokundayımm =))
Dün arkadasımdaydım..Balknda oturuyoduk saat 11 gıbı ..
Arkadasım telefonla konusuodu bende can sıkntısına telefonumla ugrasıyodum.
Ve ınanılmaz qerceklestıı =) telefon çaldı ...Askerıyenın numarası...
Yanlıslıkla mesgle attım =))
2.kez aradı vee açtım.... =)

Sonrasıı bol gözyaşıı ikimizde uzn süre ağladık ....
Konuyu bu son 2haftayı ayrıntılı konuşma fırsatımız olmadı ....Kötü günler geçirdimm çok özledimm çok seviyorum sensızz yasayamıyorum rüyalarımda gördümm vss...
O ana sıkıstırabıldıklerı bunlardı.. Bıde yediremedım kendımee sanki ben ben değildimm özürdilerim dedii ..

Ağlamakdan konuşamadım zaten.....Mutlulukdan ağlamakda bambaşka bişeymişş tavsiye ederimm =))....

Son düzenleme:

Ayy sevindirik oldum valla delikafadulden şöyle şıkır şıkır karşılıklı 2 göbek atarız demi kız april zemuszemus
Hatta bakarsın bizim nikahı da çıkarırız aradan belli olmaz :1ninca:

:dance: :dance: :dance:

Allah söyletti valla sizin nikahlarda yakındır kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Merve düzeldigine sevindim canım, bidaha sakın böyle uzatmayın bu tür seyleri birde asla birbirinize hakaret etmeyin. lmaz:
Ha birde unutun artık bu olanları, ilerde bir gün yine acmayın bu konuyu tamammı. Gecti bitti. gamyoncuiremsu

kızlar site açılmadı uzun süre...lmaz:

mervecim çokk sevindim canımmmmmmm, biz demiştik değil miiiiiii
Şeniz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Hevinim aprlımm sağlun tşk ederim =)))
ınşşah en güzel qünler bütün sevenlerin olsunn =)

Hevinim haklısın..... Açtığımız yaraları sarabiliriz umarım....Ben böyle bir hata asla yapmıycam birdaha...
Bı nevi onu böyle davranmak zorunda ben bıraktım....

Etkiye tepki verdi.....Siniri yapısı benı hem korkuttu hemde cok kırdı....
Bazı göremediğim yönlerini görme fırsatım oldu..
Bu ayrılıkk buyuk bı deneyımdi.......

Ademın askerlıkden sonra psıkolojık yardım almasını sağlıycam...
Dayısı askerlık ben cevre aıle vss vsss çok sıkıldığı zamanlar oluyoo ..

Aprılım corluya gıdıyosunnn benı davet etmıyosun aşk olsun valaa =))))

ya kızlar bizim isteme nişan durumu da belirsiz hala. izin almicak ki 25 gün erken terhis olacak...

ama istemeye gelmeleri için izne çıkması lazım, sanırım evci izniyle olacak...bilemiyoruz yau...

mervikim, ben devamlı Çorluya gidiyom, gel sen de kuzum aşk olsun :))

Aprılım ciddiyim valla ya ben bayramdan sonra yada bayramda felan gitsemmi acaba diyorum....Ama yolları bılmıyorum...Senınde gıtcegın bı zamana denk gelırse =)
Alırsın ıstanbuldan benı olur demi =))

İnşallah joeycımm tsekkur ederım =)
opuyorumnanaktan

ya kızlar bizim isteme nişan durumu da belirsiz hala. izin almicak ki 25 gün erken terhis olacak...

ama istemeye gelmeleri için izne çıkması lazım, sanırım evci izniyle olacak...bilemiyoruz yau...

hayırlısıyla olur inşallah nisanımm.darısı da bizleirn başınaa :Saruboceq:

bitanem yol bilmeye gerek yok ki :))
bursadan çorlu var mıdır bilmem ama
İstanbuldan biniyorsun İstanbul Seyahat firmasının otobüsüne, 1.30 saatte Çorludasın. kaydirigubbakcemile2 iki yakadan da her yarım saatte bir otobüs kalkıyor, çok rahat gelirsin, ben planlı gitmiyorum tatlım, ama gideceğin zaman haberim olsun mutlaka, kendim gitmesem de seni bindiririm otobüse kuzumm a.s :1hug:

hayırlısıyla olur inşallah nisanımm.darısı da bizleirn başınaa :Saruboceq:

inşallah çiğdemimm nasılsın bir aksilik yok di mi canım sizde ? Şeniz

yok nisancım allaha şükür bugün msnde de görüştük herşey yolunda,geçen haftasonu yanındaydım bende

Aprılım ben bursada bile şehir içi otobüslerine binemiyorum...Fobım var korkuyorum..
Ayda yılda yanımda bırıyle binsem bile ..Ay bişi olucak kaybolcazmı dıye korkuyorum=))

Sanırım bunu hiç aşamıycammm .... Bursadan otobüs var ama saatler uygun değıl..
Benn denız otobusuyle yalovadan ıstanbul...Istanbuldan corlu yapmayı düşünüyorum =))

Ama ıskeeyle otogar arası kendım gıdemem :S:S:S
Bırının mutlaka benı bındırmesı lazım =))) Bakalım kısmet olursa denk gelırse haber verırım sana senın işin olursa hıc kurtuluşu yok başka bi ıstanbullu arkadas bındırcek benı =))

Ya ben napıcam yaa mafoldumben
40 gün kadar telefonla bile konuamıcam sevgilimle mafoldumben

neden öyle Aroram? :çok üzgünüm:

canım ben seni alırım Yenikapı iskeleden otogara kadar götürürüm uygun olursam kuzucum korkma sen...:)) kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…