Çağırırsın da gelmez miyiz hiç bitanem, hem mayısta İstanbul'da olucaz biz de :1rolleyes:
yok kuzum kısa dönemde teslim olmuşları etkilemiyor. ancak uzun gidip te süre kısalırsa onların şafaktan düşüyor :)) vereliniortak :dance: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
vıyyyyyyy Tekirdağ'na da gittik denize giremedim ama gezdim çok severim Tekirdağ yı :)) gamyoncuiremsu a.s Keşan da güseldir yerimseniben
işallah kuzum geliriz belki de :)) :lepi:
aa ne cagırması bitanem aileden sayılırsınız tabiki gelceksiniz zemuszemus
mayısta Istanbul'da mı olcaksınız? Ayy valla olsa süper olcak, bekleyelim görelim :sm_cool:
:lepi::lepi::lepi:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
anaaaaaaaa bi geldim ki güzel haber mervik barışmışş
anlat bakiim kuzum dünliyorummmmmmm
ıstanbula döndüm kızlar, bu hafta sonu gidemedim askerimin yanına, izin yoktu...:çok üzgünüm:
haftaya artık...çok özledim ve özlicem...ıstanbulu da hiç özlemememişim.........ama sizi çok özledim herkese öpücük mucurukkkkkkk -tatlicadiarzu- :lepi: ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Ayy sevindirik oldum valla delikafadulden şöyle şıkır şıkır karşılıklı 2 göbek atarız demi kız april zemuszemus
Hatta bakarsın bizim nikahı da çıkarırız aradan belli olmaz :1ninca:
Geri Döndümmmmmmmmmm =)
Artık benn eskii benimm =))))))
BARIŞTIKBARIŞTIK BARIŞTIK =)
Şafak 185:asigim:
mervikim, ben devamlı Çorluya gidiyom, gel sen de kuzum aşk olsun :))
ya kızlar bizim isteme nişan durumu da belirsiz hala. izin almicak ki 25 gün erken terhis olacak...
ama istemeye gelmeleri için izne çıkması lazım, sanırım evci izniyle olacak...bilemiyoruz yau...
Aprılım ciddiyim valla ya ben bayramdan sonra yada bayramda felan gitsemmi acaba diyorum....Ama yolları bılmıyorum...Senınde gıtcegın bı zamana denk gelırse =)
Alırsın ıstanbuldan benı olur demi =))
İnşallah joeycımm tsekkur ederım =)opuyorumnanaktan
hayırlısıyla olur inşallah nisanımm.darısı da bizleirn başınaa :Saruboceq:
bitanem yol bilmeye gerek yok ki :))
bursadan çorlu var mıdır bilmem ama
İstanbuldan biniyorsun İstanbul Seyahat firmasının otobüsüne, 1.30 saatte Çorludasın. kaydirigubbakcemile2 iki yakadan da her yarım saatte bir otobüs kalkıyor, çok rahat gelirsin, ben planlı gitmiyorum tatlım, ama gideceğin zaman haberim olsun mutlaka, kendim gitmesem de seni bindiririm otobüse kuzumm a.s :1hug:
inşallah çiğdemimm nasılsın bir aksilik yok di mi canım sizde ? Şeniz
Ya ben napıcam yaa mafoldumben
40 gün kadar telefonla bile konuamıcam sevgilimle mafoldumben
Aprılım ben bursada bile şehir içi otobüslerine binemiyorum...Fobım var korkuyorum..
Ayda yılda yanımda bırıyle binsem bile ..Ay bişi olucak kaybolcazmı dıye korkuyorum=))
Sanırım bunu hiç aşamıycammm .... Bursadan otobüs var ama saatler uygun değıl..
Benn denız otobusuyle yalovadan ıstanbul...Istanbuldan corlu yapmayı düşünüyorum =))
Ama ıskeeyle otogar arası kendım gıdemem :S:S:S
Bırının mutlaka benı bındırmesı lazım =))) Bakalım kısmet olursa denk gelırse haber verırım sana senın işin olursa hıc kurtuluşu yok başka bi ıstanbullu arkadas bındırcek benı =))
Ya ben napıcam yaa mafoldumben
40 gün kadar telefonla bile konuamıcam sevgilimle mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?