Sevdiğini özleyenler buyurun

ah mervecim işbaşa düşünce nerlere gidilmiyoki tekbaşına.ben hiçbişyere yalnız gitmemişken balıkesirden nevşehire gittim hemnde aktarmalı.öğreniliyo canım

Eve gidiyorum, babam bilmiyo benimkini, telefonla konuşamıyorum o yüzden.. accuk da asabidir telefon konusunda mafoldumben

benimde babam bilmiyo canım evde gizli saklı konuşuyorum valla.dışarıya çıkınca falan ararsın canım.bi yolunu bulursun elbet..

Eve gidiyorum, babam bilmiyo benimkini, telefonla konuşamıyorum o yüzden.. accuk da asabidir telefon konusunda mafoldumben

üzüldüm kuzum ya, ben gelim de söyliim babana, çok pis politika yaparım, bi de üstüne Trakya karşılama havası oynarık valla :)) :lepi: :roflol:

benimde babam bilmiyo canım evde gizli saklı konuşuyorum valla.dışarıya çıkınca falan ararsın canım.bi yolunu bulursun elbet..

Acemilikte olduğu için ben arayamıyorum canım, çok zor ulaşıyolar.. Ev de kutu gibi imkan yok gizli saklı konuşamam.. oyy oy mafoldumben

neden öyle Aroram? :çok üzgünüm:

canım ben seni alırım Yenikapı iskeleden otogara kadar götürürüm uygun olursam kuzucum korkma sen...:)) kaydirigubbakcemile5

Sağoll bitanecim nisanım benimmm =)) Sevenlerin kavuşmasına vesile olucan =)
Hem ayak üstü tanışmışda oluruzz =)

Joeycim valla doğru diyosunn öğrenicez bi şekilde napalım =) Aktarmalı olması düşündürüyoo bidee ben böyle soramamda nerden binicem felan diye biraz soğuğumdur =)

Acemilikte olduğu için ben arayamıyorum canım, çok zor ulaşıyolar.. Ev de kutu gibi imkan yok gizli saklı konuşamam.. oyy oy mafoldumben

anladım canım benim zor oluyo acemilikte cidden.bizde 2 hafta falan aramamıştı konuşamamıştık.1 ayda 2 kez falan konuşmuştuk

bende çekingenimdir mervecim ama yolun sonunda sevdiğini görmek olunca herşeyi sorup soruşturuyosun vallaa

bende çekingenimdir mervecim ama yolun sonunda sevdiğini görmek olunca herşeyi sorup soruşturuyosun vallaa

çiğdoşuma katılıyorum canım, zamanla alışırsın, hatta zevkli gelmeye başlıyor yalnız seyahat etmek...:))
ben çok severim yolculuk etmeyi ama uçağa binemedim hala çok aşırı korkuyorum uçaktan...:umursamaz:
otobüs kamyon tren jip bibippppppp araçlarında sorun yokkkkkkk :roflol::roflol::roflol:

Ben hiç sevmem yolculuğu.. Bu akşam yine 10 saat yol gitcem.. Nasıl gitcem bilmiyorum :1ninca: Fenalık basıyo bana yolda delikafadulden

Noldu birden siteye :umursamaz:

İnşallah hevinim ama bizim daha en az 2 sene var :))

2 sene dedigin ne ki, göz acıp kapayıncaya kadar gecer kuzum yeterki hakkınızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

ya kızlar bizim isteme nişan durumu da belirsiz hala.

Askerlik bittikten sonra istemiyormuydunuz bu söz nisan isini bitanem yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum? :bbo:

Hevinim haklısın..... Açtığımız yaraları sarabiliriz umarım....

Hakkınızda hayırlısı olsun Mervem, üzmeyin birbirinizi bidaha emi opuyorumnanaktan

Ya ben napıcam yaa mafoldumben
40 gün kadar telefonla bile konuamıcam sevgilimle mafoldumben

:sinifsinif:

Bir arkadasın oldugunu söylesen Aroram? 40 gün cok uzuun :gitme:

Aaa Cigdemim ben sizi nisanlı sanıyordum :1shok:

oruc basıma vurdu valla.

çok pis politika yaparım, bi de üstüne Trakya karşılama havası oynarık valla :)) :lepi: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar yaa iftara cok var daha benneyaptımki

Ben hiç sevmem yolculuğu.. Bu akşam yine 10 saat yol gitcem.. Nasıl gitcem bilmiyorum :1ninca: Fenalık basıyo bana yolda delikafadulden

pıs otur kız, uyu veyahut :)
yolda pırtlama ama...:roflol: bu aralar bende mi sorun var bilmiyorum otobüste her yolculukta pırt kokusuna maruz kalıyorum...:roflol: :bbo: kafamçokkarıştı

çiğdemim askerdeyken nişanlı olmak istiyordu sevgilim, ama gitmeden önce zaman olmadı istemek için çünkü 3 gün içinde teslim oldu devre kaybı olduğu için...
dağıtım izninde ise, ablamın düğünü vardı, yani imkansızdı... :a015:

askerden hemen sonra evlencez diyor kendisi, 'duramam gayrı sensiz' diyor, bence de öyle o nedenle de önceden nişanlanmış olmak lazım geliyor :))
:roflol:

hevinim, babam erkek arkadaşımla değil herhangi bir arkadaşımla telefonla konuşmama kızıyor.. cep telefonu mantığına karşı bir adam.. azcuk huysuz yani çok kurcalamamak lazım -tatlicadiarzu-

aprilim yazık sana yau delikafadulden
uyanıkken pırtlamam da yurken kaçarsa mesuliyet kabul etmiyorum delikafadulden

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Aroram babana 3G'den bahsetsen? Merak etmiyor musun desen? Telefonu ona sevdirsen? sırnaşık şey
saka bi yana odanda falan konusursan duyar mı ki canım? ayy dert etme buluruz bi yolunu kavustururuz sevenleri sengözlerimebaksanab

Aroram babana 3G'den bahsetsen? Merak etmiyor musun desen? Telefonu ona sevdirsen? sırnaşık şey
saka bi yana odanda falan konusursan duyar mı ki canım? ayy dert etme buluruz bi yolunu kavustururuz sevenleri sengözlerimebaksanab

3G li telefon alıp hediye mi etsem kız valla iyi fikir delikafadulden
Odam yok bitanem, ben üniversiteye gelince küçük bi eve taşındılar.. artık bi çaresine bakıcam..40 gün dayanamam.. evden kaçarım yoksa delikafadulden

:roflol: :roflol: sositososito

o zaman en erken ne zaman düsünüyorsunuz nisanı kuzum? bayramdan sonra falan olabilir mi ki yada bayramda izin veriyorlar mı askerine? :uhm:

bidenem Eylül de istiyorduk ya da Ekimde Ramazandan sonra ama evci izni alması lazım İstanbula gelmesi için. 1 gün içinde olacak iş değil çünkü, telaş olur Edirneye zamanında dönemezse...uzun izin almayı düşünmüyoruz ki şafaktan düşelim diye ama bakalım zaman ne gösterecek... süprizzzzz yerimseniben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

oyyyyyy ağlama sen benim güzelimmmmmmm :teselli::teselli: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…