Eve gidiyorum, babam bilmiyo benimkini, telefonla konuşamıyorum o yüzden.. accuk da asabidir telefon konusunda mafoldumben
benimde babam bilmiyo canım evde gizli saklı konuşuyorum valla.dışarıya çıkınca falan ararsın canım.bi yolunu bulursun elbet..
neden öyle Aroram? :çok üzgünüm:
canım ben seni alırım Yenikapı iskeleden otogara kadar götürürüm uygun olursam kuzucum korkma sen...:)) kaydirigubbakcemile5
Acemilikte olduğu için ben arayamıyorum canım, çok zor ulaşıyolar.. Ev de kutu gibi imkan yok gizli saklı konuşamam.. oyy oy mafoldumben
Sağoll bitanecim nisanım benimmm =)) Sevenlerin kavuşmasına vesile olucan =)
Hem ayak üstü tanışmışda oluruzz =)
Joeycim valla doğru diyosunn öğrenicez bi şekilde napalım =) Aktarmalı olması düşündürüyoo bidee ben böyle soramamda nerden binicem felan diye biraz soğuğumdur =)
bende çekingenimdir mervecim ama yolun sonunda sevdiğini görmek olunca herşeyi sorup soruşturuyosun vallaa
anladım canım benim zor oluyo acemilikte cidden.bizde 2 hafta falan aramamıştı konuşamamıştık.1 ayda 2 kez falan konuşmuştuk
çiğdoşuma katılıyorum canım, zamanla alışırsın, hatta zevkli gelmeye başlıyor yalnız seyahat etmek...:))
ben çok severim yolculuk etmeyi ama uçağa binemedim hala çok aşırı korkuyorum uçaktan...:umursamaz:
otobüs kamyon tren jip bibippppppp araçlarında sorun yokkkkkkk :roflol::roflol::roflol:
İnşallah hevinim ama bizim daha en az 2 sene var :))
ya kızlar bizim isteme nişan durumu da belirsiz hala.
Hevinim haklısın..... Açtığımız yaraları sarabiliriz umarım....
Ya ben napıcam yaa mafoldumben
40 gün kadar telefonla bile konuamıcam sevgilimle mafoldumben
Eve gidiyorum, babam bilmiyo benimkini, telefonla konuşamıyorum o yüzden.. accuk da asabidir telefon konusunda mafoldumben
benimde babam bilmiyo canım evde gizli saklı konuşuyorum valla.dışarıya çıkınca falan ararsın canım.bi yolunu bulursun elbet..
çok pis politika yaparım, bi de üstüne Trakya karşılama havası oynarık valla :)) :lepi: :roflol:
Ben hiç sevmem yolculuğu.. Bu akşam yine 10 saat yol gitcem.. Nasıl gitcem bilmiyorum :1ninca: Fenalık basıyo bana yolda delikafadulden
'duramam gayrı sensiz' diyor, bence de öyle
çiğdemim askerdeyken nişanlı olmak istiyordu sevgilim, ama gitmeden önce zaman olmadı istemek için çünkü 3 gün içinde teslim oldu devre kaybı olduğu için...
dağıtım izninde ise, ablamın düğünü vardı, yani imkansızdı... :a015:
askerden hemen sonra evlencez diyor kendisi, 'duramam gayrı sensiz' diyor, bence de öyle o nedenle de önceden nişanlanmış olmak lazım geliyor :)) :roflol:
Aroram babana 3G'den bahsetsen? Merak etmiyor musun desen? Telefonu ona sevdirsen? sırnaşık şey
saka bi yana odanda falan konusursan duyar mı ki canım? ayy dert etme buluruz bi yolunu kavustururuz sevenleri sengözlerimebaksanab
:roflol: :roflol: sositososito
o zaman en erken ne zaman düsünüyorsunuz nisanı kuzum? bayramdan sonra falan olabilir mi ki yada bayramda izin veriyorlar mı askerine? :uhm:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?