evet herboslukta uyumus cok yorgunmusss cnm saol buarda
kavuşan kavuşana...Allahm biz de cumartesi kavuşalım nolur işallah dinimiz amin... :Saruboceq:
Anamm ölemi diyosunn =)))
Ben evlendımde ılk qecem kaldı
Cocuk ortada yok bugunde sesını duyamadım zate =(
Yarın ben arıcam sorucam..Hayatım bı sorunmu var neden eskısı gıbı değil :S:S
Yogunluk mu aramana enqel yoksa kafandakı dusuncelermı enqell ....
Ne dersınız kızlar sorayımmı :S:S: Genelde her aksam arardı ....Hadı her aksam olmadı 2 gunde bırr arardı :S:S:Slaelaelaelaelae
Aroram da burda olaydı keşkem...
Denizcim gözün aydın cnm çok sevindimmmmmmm kaydirigubbakcemile5
Bence fazla bogma oglanı balım... sesını daha cok duymak ıstıyorum, elım telde beklıyorum desen belkı derdınden daha ıyı anlar... yerimseniben
Charmım bu öyle bırsey değil :S:S:S adem ustume tıtrıyodu benım :S:S
Şimdi sanki kaçıyo benden :S:S
Bu ayrılık yaramadı bize...Aslında en yogun dönemmm alt devre geldı ve ademler ıslemlerı halledıyolar qecen aksam konustugumuzda kımlıklerı cıkartıyoruz dedı..
Nöbetlerı felanda adem ayarlıyo ama bılemıorum :S:S
Yogunlukdan arıyamıyosaa basımın ustunde yerı var..Ama acaba sogudumu benden ayrı kaldıgımız sure zarfında dıye dusunmeden edemıyorum :S:S bıde cok pimririkliyim:S:S
extreme canparem, doya doya hasret gider kocacığınla...yavaş yavaş gidin tımam mı canım ? a.s
mervecim lütfen sıkboğaz etme çocuğu...yüffen...
patim siz de buluşun kız =)
Kızlar valla benı bekarlıgıma dondurdunuz hee.. bekarkende gec saatlere kadar takılırdım..
evlenınce bı zaman devam ettım baktım yalnız kalıyorum kocişle tavuk gııb erkenden yataga gırmeyı alıskanlık ettım..
ama sımdı safagı 1 eksıltmeden yatmıyorum valla.. ıyıkı varsınız, kafa dagıtmaya moral bulmaya bırebırsınızz... Şeniz
Kızlar valla benı bekarlıgıma dondurdunuz hee.. bekarkende gec saatlere kadar takılırdım..
evlenınce bı zaman devam ettım baktım yalnız kalıyorum kocişle tavuk gııb erkenden yataga gırmeyı alıskanlık ettım..
ama sımdı safagı 1 eksıltmeden yatmıyorum valla.. ıyıkı varsınız, kafa dagıtmaya moral bulmaya bırebırsınızz... Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?