Sevdiğini özleyenler buyurun

Aroram da burda olaydı keşkem...

Denizcim gözün aydın cnm çok sevindimmmmmmm
kaydirigubbakcemile5

cnm kafasındaki dusunceleri deistircek ne olucakki buzamana kadar aramısta takılma bence yogundur...kaç gun oldu konusmayalı??

Bence fazla bogma oglanı balım... sesını daha cok duymak ıstıyorum, elım telde beklıyorum desen belkı derdınden daha ıyı anlar... yerimseniben

Charmım bu öyle bırsey değil :S:S:S adem ustume tıtrıyodu benım :S:S
Şimdi sanki kaçıyo benden :S:S

Bu ayrılık yaramadı bize...Aslında en yogun dönemmm alt devre geldı ve ademler ıslemlerı halledıyolar qecen aksam konustugumuzda kımlıklerı cıkartıyoruz dedı..

Nöbetlerı felanda adem ayarlıyo ama bılemıorum :S:S

Yogunlukdan arıyamıyosaa basımın ustunde yerı var..Ama acaba sogudumu benden ayrı kaldıgımız sure zarfında dıye dusunmeden edemıyorum :S:S bıde cok pimririkliyim:S:S

Yoğundur kızlarr yoğunlardır yaa...... nelerle mesguller bılemıyoruz kı bızım gıbı net basında keyıf yapmıyorlar elbet... :))

extreme canparem, doya doya hasret gider kocacığınla...yavaş yavaş gidin tımam mı canım ? a.s

E canım ıste askerlık psıkolojısı denılen bısey var o bı yana cok yoruluyorlar...
Nelerle mesguller nasıl yoruluyorlar bılemıyoruz kı.. nıye sogusunkı senden hem.. daha da ısınır.... :jeyyar:

Kızlar valla benı bekarlıgıma dondurdunuz hee.. bekarkende gec saatlere kadar takılırdım..
evlenınce bı zaman devam ettım baktım yalnız kalıyorum kocişle tavuk gııb erkenden yataga gırmeyı alıskanlık ettım..
ama sımdı safagı 1 eksıltmeden yatmıyorum valla.. ıyıkı varsınız, kafa dagıtmaya moral bulmaya bırebırsınızz... Şeniz

mervecim çocuk askerde sonuçta evinde degl ki...kim bilir nasl yogun çalışıyodur...sen psikolojik olarak ayrılıga baglıyosun olayı...belki de untmştr çoktan adem

oyyy canm benm Şeniz valla muabbetinz olmasa vakit geçmez cidden a.s

sende eiki varsın canumm
bende burda şafağı eksiltiyorumm netin gitmediği zamanlar :çok üzgünüm:
birbirmizin derdi aynı tesellerimizde biz oluyoruz haliylenn Şeniz

doğrudur betüşüm ya,
benim uyku düzenim şaştı, köyde 3-4 ten önce yatmıyoruz, muhabbet çay çekirdek kaydirigubbakcemile3
evde annemler 1 de uyuyor, ben kazık sıçanı gibi ayaktayım :)
sabah ta kalkamaz oldum.lmaz:

normalde geç yatsam da sabah en geç 8.30 da kalkarım beni pirensbim bu zemuszemus
amaaaaaaan okul da bitti zati, inek gibi yatıp gaplan gibi yimek yiyom :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…