Sevdiğini özleyenler buyurun

mervecim çocuk askerde sonuçta evinde degl ki...kim bilir nasl yogun çalışıyodur...sen psikolojik olarak ayrılıga baglıyosun olayı...belki de untmştr çoktan adem

Haklısın patişş hemen kendime bağlıyorumm :S:S:
Halbuki qecen aksam konustugumuzda bıle uykuluydu esnıyodu cok yogunuz hayatım dedı ayrıntısına kadr anlattı :S:S:S

Ama benı de anlamasnı beklıyorum..2 Hafta cok zordu...Bıraz ılqılenmesını ıstıyorum:S
Bencılce belkı ama ıhtıyacım var buna :S:S

Nazi kampımı diycem orası olmucak....

:roflol:

Valla bende ne kadar gec yatarsam yatayım oglan 7-8 de dıkıldıgı ıcın bende onunla hazırol konumuna gelıyorum.. :mymeka:

bannagında oynatıyo ıste velet... olsun vakıt gecsınde.... deger valla...

bak uykuluymş yorgunmş işte,hem hayatmlı konuşmuş :)) benim sevgilim bana kırgn oldugunda hayatm canm cicim demz de kaydirigubbakcemile3
bence sen ona destek olmalısın,askerde olan o sonuçta a.s

kızlar ii gecler mervecim takılmaaa yogunlar cnm haklısısn sende ayrılık girdigi için etkileniosun ama barısmazdıki sogumus olsaydı kafanda böle seyler türeterek kendini üzmeeeeeee tamam mı

Gaplan yıne ıyıdır canım... Camıs gıbı yemekte var.. yıdım yıdım doymadım... sımdı de vermeye doyamıyom valla... :mymeka:

Kocıs gelene kadar daş gıbı olmam lazım... herufun geldugune degsın valla soyle bı suzsun vesselam..
sengözlerimebaksanab

kuzum alınma ama,
azcık abartıyorsun bence,
ayrılık konusu kapandı bitti gitti, az buçuk kabahatli olduğunu da kabul ediyorsun.
2 hafta evet zordu senin için de onun için de, ama sen de diyorsun ki,
'dersimi aldım'
tamam işte bu...
daha neyin telafisini talep ediceksin çocuktan ?
'hem kabahatliyim ama sensizlik beni üzdü, hadi şimdi yok yere özür dile benden, şımart beni' mi diyeceksin ?
yapma bunu hayatım, asıl böle yaparsan soğuyacak senden.

Adem olgunlaşıyor askerde şimdi, sen de ona paralel gitmezsen eksik kalırsın, üzülürsün...

Lütfen, dediğimden alınma, seni çok sevdiğim için söyledim bunları tatlışım güzeller güzelim.
:1rolleyes:

bak uykuluymş yorgunmş işte,hem hayatmlı konuşmuş :)) benim sevgilim bana kırgn oldugunda hayatm canm cicim demz de kaydirigubbakcemile3
bence sen ona destek olmalısın,askerde olan o sonuçta a.s

Öyle de bu durumda benım yerımde sen olsan benım sözlerım senı tesellı edermıydı soruyorum sanaaaaaaa

Aşkımın teselli etmesi lazımm
:jeyyar::jeyyar:

a.sa.sa.sa.sa.s

Öyle de bu durumda benım yerımde sen olsan benım sözlerım senı tesellı edermıydı soruyorum sanaaaaaaa

Aşkımın teselli etmesi lazımm
:jeyyar::jeyyar:

yok bu gıza ne derseniz deyin anlamazz
çünküü dermanı aşkıı bikere arasa seni seviyorum dese
bütün düşüncelerini unutçakk
ama bilmiyorkii askerlik nassı bişeee :mymeka:

Sağol canım benım bılıyorum sonuna kadar haklısınn
Söz konusu adem olunca 15 yaşında gibi davranıyorumm farkındayım :S:S:

Peki napmalıyımm....Yarında aramasını beklıyımmı yoksa..bıtanem özlledım sesını duyım bı arıyım dedım dıyerek arıyımmı ???

bende almak istiyorum canım yaaa
eşim geldimi azcık beni kilo almış görse ne çok sevnir
sakın dertlenip verme daha çok dedi bol bol ye dedi
ama bende iştah yok
1.63 boyum 45 kiloyumm senağlama
nasıl alıcam bilmiyorumm senağlama

yok bu gıza ne derseniz deyin anlamazz
çünküü dermanı aşkıı bikere arasa seni seviyorum dese
bütün düşüncelerini unutçakk
ama bilmiyorkii askerlik nassı bişeee :mymeka:

Ben bı uzun yaptım geldım cozdum dıyosun... kaydirigubbakcemile3

valla olayları bılmıyorum ama Nısanıma katılıyorum.... a.s

bence eskiyi deşer gibin,bide hesap sorar gibin deme
özlediğini söle tabeee hoşuna gider
aramamasını ayrığıa bağlama sakın ok yerimseniben

Yaa şakamı buu... keske benım de derdım kılo almak olsaaa... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…