Sevdiğini özleyenler buyurun

İnşallah dilediğin gibi olur canımcım yaaa:1hug:

ewttttt günaydınlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızz bakalım a.s.
benim askerimiz şafağı 57 SİNOP 'A selamlar :teytey: a.s.

ayşe ablanın gelmesininde ŞAFAĞINI SYAALIM MI a.s.
şafak 16 BURSA'YA slmlar a.s. :teytey:

:sm_cool:

selam kızlar.
hızınıza yetişmek mümkün değil. 200 sayfadan fazla yani.okuyamadım.kaydirigubbakcemile3
şafak 448...opuyorumnanaktan
nişanlımla günde en az 2 kez konuşuyoruz.ki daha 5 dk önce 2.görüşmemizi yaptık ve akşama kesin yine arar. dün beni çok özlediğinden,fotoğrafıma hala bakamadığından söz etti. bakarsam kndmi koyvercem diye korkuyorum dedi. sesi gitti,ağlamaklıydı. çok kötüoldum. kapattıktan sora bende ağladım,dayanamadım üzülmesine.
ama bugün iyiydi sesi. azcık grip olcak gibimiş. inş olmaz bişey.:Saruboceq:
çok özledim çok:gitme:

sayfaları okum okum bitmedi inş. yorumunu okumaya atladığım yoktur varsa çooook özr diliyorum a.s.
bu alıntıyı daa tekrarrr hatırlatmak için yapıyorum :gitme:

ewtttt ilk önce hepinizeee tşk ederiyorum dün gece arkamdan iyi geceler demişsiniza.s.

şimcikkkk ben tek tek alıntı yapamıyorum renkte değiştiremiyorum sorunlu biraz yani:S o yüzden bu msja uzun yazıcam affedin a.s.

pati'm duygu'm saolasın aklıma bişey gelmiyor demişsin ama yinede ilgilenip okuyup yazmışsına.s.

extreme Cansu ablam sende saolasın a.s. vallaha büyük ihtimal uçak ... çünkü uçakla 1 2 saat mi nedi unuttum ama otobüsle 18 saat kafamçokkarıştı

senem81 ablacım sende saolasın a.s. ablacım özel günleri hatırladığımı biliyo buda çok mantıklı ama bu takvimi nerde nasıl yaptırabilirim :uhm:

betül ablam a.s. herrrr öneriye açığımm :jeyyar: :roflol:
sakat işlerr olmaz ablamm senden de fikir bekliyorum :jeyyar: lütfen :roflol:
ablam bnm hesap sorunlu sanırım 2 alıntı yapmak kolayyy ama yapamıyorum tıkladığım halde olmuoyr... meselaa yazı renginide değiştiremiyorum bu :jeyyar: smileleri var yaa onları kendim yazıyorum tıklıyamıyorum vs. o yüzden yani a.s.
masumanee :jeyyar: olurr ablam düşün a.s.

nisan'ım saolasın sende a.s.
oyyy oyyy kıymetlinizim demikkk :kedi: a.s. Şeniz opuyorumnanaktan

mervem ben bu ara izlemediğim malemsef :gitme:
nisan ablaaa :teselli: çok özledim bende :gitme:

haklısın ama kendimi ona göre ayarlamalıımm :uhm: o yüzden şetmiştim...
aslında ayşe ablamın kalem hadiyesi süperdiiii hihoyyyt
amaa o sanırım netten aldı :kafamçokkarıştı:

selamlar kızlar.giremiyorum çok.gizoşum benimde aklıma bişey gelirse yazarım.ayy ayşe şimdi kocasına kavuşuyo dimi ne mutludur kimbilir opuyorumnanaktan

haklısın ama kendimi ona göre ayarlamalıımm :uhm: o yüzden şetmiştim...
aslında ayşe ablamın kalem hadiyesi süperdiiii hihoyyyt
amaa o sanırım netten aldı :kafamçokkarıştı:

canm niye fazla alıntı yapamıyosun anlamadım :uhm: anlatmıştı biri sana

bak şimcik...
MQ kutucugu var ya...kimin msjna alıntı yapcaksan ona tıklıyosun canm...en son hangi MQ ya bastıysan ona ALINTI YAP a da basıyosun...sonra yazman için sayfa açılıyo zate :icecream:

her birinn mesajınn altına yazını yazıyosun oki Şeniz

renk degştrme de büyük harfle A simgesi var ya...heh işte ona tıklıyon renkler çıkıyo...birini seçiyon işte....sana sadece yazmak düşüyo bebiş zemuszemus

smileleri de gelişmiş mesaja tıklayıp bulabilirsin yada alıntı yaptıgında çıkıyo zaten.bunu biliyosundr

daha yapamıym de de valaa döverim heee :mymeka: kaydirigubbakcemile3

denyocuğum paticiğim,
Gizoşun bilgisayarından kaynaklanıyor sorun, o nedenle yapamıyor bazı şeyleri.
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…