Sevdiğini özleyenler buyurun

geçmiş olsun canm :teselli: umarım aynı şeyleri yaşamazsın...sonuçta ameliyat canm agrı olması normaldr belki de :uhm:
erkek arkadaşmda amelyt olmuştu kasıktan,doktoru 1 yıl sonra bile hssedersin sızlamasnı demiş benneyaptımki
benmde çok olmaz ama hastalancagıma yakın olur :bbo: gtmemz gerek dr a yaaa :a015:

tatlım 35'e kadar senede 1 diyor doktorlar,
Sonra 6 ayda 1 Smear.

hala senede bir gitmem gerekiyor o zaman kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana ama benim de kuzenin yumurtalığını aldılar daha 20 yaşında canım, onun kisti o kadar büyümüştü ki yumurtalığı içine almıştı, tek yumurtalık gitti, sağlık başka bir şeye benzemiyor cidden.

balım, ameliyat yerinin sızlaması ve hissiyatı ayrı zaten.kafamçokkarıştı

ama bu ameliyattan sonra reglilerin daha az sancılı geçmesi lazım teknik olarak..ki ilk 3 ay hiç ağrım olmadı, son zamanlarda çok fena. hele ki alakasız şekilde, ameliyat öncesi gibi, reglimin 4. günü korkunç bir ağrı oluyor ilk günden beter. bacaklarım uyuşuyor. mafoldumben

mutlaka gitmem lazım...ama yoldaşım yok yanıma, sevdalım mafoldumben :gitme:

off canım çok üzüldüm...
bende de bu durumdan endişelendiler, aldırdım...

gerçi, tek yumurtalıkla da gayet sağlıklı üreyebiliyoruz, karamsar olmamak lazım.

çünkü, benim ameliyat olduğumun ertesi günü hastanede bir genç kız vardı bnm yaşımda (22), kistleri almak için ameliyata almışlar ve tüm jinekolojik organların kanser olduğunu görmüşler, patalog hekim de girmiş hemen ve mecburen rahim dahil hepsini almışlar...daha 22 yaşında...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

halime hep şükrediyorum canım, kuzeninin de bebikleri olacak :) :1rolleyes::Saruboceq:

[QUOTE=tuce;8759589]canım sen yine de kontrolleri aksatma a.s.

hoşgeldin tucecim Şeniz
aşk olsunyerimseniben
[/QUOTE]

:1hug:

öyle tabi aprilim, önümüzdeki ay evleniyor kendisi zaten, neler çekti ama kurtuldu o da ameliyatla opuyorumnanaktan

beterin beteri var ya, tüylerim ürperdi, 22 yaşında rahmini kaybetmek, annelik hakkından mahrum olmak çok zor:gitme:

sen de gelsene kız patik,
sen de görükürsün doktora, erkek ama utanmak yohh :) kaydirigubbakcemile3
sevdalım gibi kapıda gaste okursun ehhehe ay ne komikti
:roflol:

aaa şansa bak benm sevgilimde gaste okurdu hastaneye her gtmemzde :teytey:
irkek dr a heç gtmedm yaaa :kedi: çok utanrm beeeen

aaa şansa bak benm sevgilimde gaste okurdu hastaneye her gtmemzde :teytey:
irkek dr a heç gtmedm yaaa :kedi: çok utanrm beeeen

kuzum ben o süreçte tam 7 farklı jinekologa göründüm. ilkin kadın olsun diye ısrar etmiştim, ilk kadın doktor faciaydı...Çok üzgünüm çoook sonra akıllanmadım gene kadın buldum gittim, o da denyoydu.

4ü kadındı ve anladım ki kadın jinekologlar zalak oliyi baya...

erkek jinekolar çok daha bilgili. çok utanmıştım ben de ama yersizmiş, adamcağız bıkmış zati kukudan lülülülülülü :roflol:

benim doktor da hatun ama irkekler daha iyi oluyor sanki :uhm:
evet bnce de canm ama daha ilk muaynede kadn olsun istiyorum :kedi:

kaydirigubbakcemile3 eevt bkmşlardr cidden kızz
annemin doktoruda irkek bu arada...ona götürcem seni diyo of of :a015::a015:

Gunaydınllarr... kaydirigubbakcemile2

Bugun mısafırlerımız var, bırazcık mutfaga gomulıcımm ama selam vereyım dedım..
Arada vakıt bulursam yoklarım sızıı, :1ninca:

Aprılım hastamısın gecmıs olsunn kuzumm... :teselli: Herkesler ıyıdır ınsallahhh.... mucukluyorum... Şeniz
Kacıyorumm yıne geluruunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…