Sevdiğini özleyenler buyurun

bende seni seviyorum canım:)
kızlar askerlik düşücekmiş göya başbuğ açıklama yapmış dün gece bilgisi olan varmı canlarım?

Asocum nasıl yapılacagını ogrenmısın sanırım canım ılgılenemedım kusura bakma oglus uyandı...

Ayrıca askerlık dusecekmıs derken nasıl ? tek tıp askerlıgımı kastedıyorsun bu baskamı ? bende duymadım..

rica ederim canım olurmu öle şey...allah bağışlasın ayrıcaŞenizaşkım söyledi banada,arkadaşının kı arkadaşı sölemiş telde,şubatta 3 ay düşüyomuş göyakafamçokkarıştıben dedim yok öle bişey duymadım:sm_confused:

Canlar ben kacar...
Allah hepımzı sagsalım kavustursun..
Gunler oyle cabuk gecsın kı yarına sevdıklerımızle uyanalım ınsallah...
Hayırlı geceler...

asom şafak takvimin hayırlı olsun hayatım
a.s.
cansu abla olmamış galiba seninki ya da bende çıkmıyor kafamçokkarıştı
gelince sölee yardım ederim a.s.

senem ablam çok sevindim nasıl geçtii günlerinizz anlatsana a.s.

hasta gecti tatlım yaa :çok üzgünüm:
beni yoldaki klima ve görüme yerindeki günes carptı grip oldum cigerlerim bile su toplamıs. simdi raporlıyum evimdeyim. görüsme odası yoktu bankın üstünde sabah 9 dan aksam 3 e kadar günesin altında oturduk. her tarafta askerler ve konutanlar oldugu için dogru düzgün öpüp sarılamadım bile :umursamaz: sadece gördüğüm yanıma kar kaldı. tam bir asker olmus boyu uzundu egitim sayesinde kalıplıda olmusturkbayragi tabi kara böcükk gibi. cok cirkinim diyip durdu:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…