Sevdiğini özleyenler buyurun

bende seni seviyorum canım:)
kızlar askerlik düşücekmiş göya başbuğ açıklama yapmış dün gece bilgisi olan varmı canlarım?

hakkat mi la ASOOOOOOOO :1shok:

la durum halaya bağlayacam evde kendi kendimee hihoyyythihoyyythihoyyyt

durun bi araştırayım...

eğer düşerse aşkım Mayısta terhis oluru laaaaaaaaa
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sıkıcııı....sevdiğimin bugün ilk iş günü..onu da mrk ediyorum napıyo diye daha haber gelmedi :Saruboceq:

aa canım hayırlı olsun bidenem,
nerde başladı işe, Allah kolaylık virsinnnnnn
Şeniz kaydirigubbakcemile5

eneeeeeee nisan'ım gelmişşş
anlat heminn :jeyyar:

ne annatim kız meraklı kediii :jeyyar: hihoyyyt

yaa bitanemmm bu sene şuybatta çıktı
seçimlerden sonra cumhurbaşkanı karar vercekmiş dedi bnmki amaa halaa ses yokkk kafamçokkarıştı
bende çok umutlanmıştımm 3 ay düşüyoo diyeee ama düşsee çoktannn yanındaa olurdummm delikafadulden

siz genede çok umutlanmayın ama mutlaka araştır bitanemmm opuyorumnanaktan

bi dakka bi dakka şaka yapmıoruz demi gercekten var mı öle bişey...şuan askerlik yapanlara da gelcek mi acaba yoksa bilmem kaç dönemine falan mıı ay keşke gercek olsaa

bi dakka bi dakka şaka yapmıoruz demi gercekten var mı öle bişey...şuan askerlik yapanlara da gelcek mi acaba yoksa bilmem kaç dönemine falan mıı ay keşke gercek olsaa

6 buuçuk ay önce bizde bölee sevinmiştikk
seçimden sornaaa kesin karar çıkçakk dediii

belki o kesin krar şimdi çıkıyodur bilemem
amaa umutlansanızz bilee çook çoook sevinmeyinn derim tecrübe delikafadulden

inş. çıkar rahatlarsınız

[B]nisancımm bende senii öpüyorumm kokulu kokulu=)=)gizem yaa keşke çıksaa iki dua edelim bacılarr....bu arada sabah radyoda duydum ve felaket üzüldüm 4 şehtimze Allah ana babasına eşine sevddiğine sabır versin inşallahh[/B]

her zmn böle konular gündeme geliyo ama hala bişi görmedik :) inşş düşerrr kardeşim var daha askere gidicek seneye...

şimdiq msj attı ilk gün için izlenimleri güzelmişş biri ona işi öğretiyomuş tlf yasakmış gizli saklı msj yazdı
dedim ki askere mi gittin yauww delikafadulden

canım bu olay uzun dönemler için mi? hiç duymamısım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…