bende seni seviyorum canım:)
kızlar askerlik düşücekmiş göya başbuğ açıklama yapmış dün gece bilgisi olan varmı canlarım?
rica ederim canım olurmu öle şey...allah bağışlasın ayrıcaŞenizaşkım söyledi banada,arkadaşının kı arkadaşı sölemiş telde,şubatta 3 ay düşüyomuş göyakafamçokkarıştıben dedim yok öle bişey duymadım:sm_confused:
sıkıcııı....sevdiğimin bugün ilk iş günü..onu da mrk ediyorum napıyo diye daha haber gelmedi :Saruboceq:
eneeeeeee nisan'ım gelmişşş
anlat heminn :jeyyar:
=)=)=) iy yapmışınnn söle bakalım nasılsın nasıl gidiiii
rica ederim canım olurmu öle şey...allah bağışlasın ayrıcaŞenizaşkım söyledi banada,arkadaşının kı arkadaşı sölemiş telde,şubatta 3 ay düşüyomuş göyakafamçokkarıştıben dedim yok öle bişey duymadım:sm_confused:
aa canım hayırlı olsun bidenem,
nerde başladı işe, Allah kolaylık virsinnnnnn
bi dakka bi dakka şaka yapmıoruz demi gercekten var mı öle bişey...şuan askerlik yapanlara da gelcek mi acaba yoksa bilmem kaç dönemine falan mıı ay keşke gercek olsaa
zübeyde be senem sizleri de öpürüm canlarımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaa bitanemmm bu sene şuybatta çıktı
seçimlerden sonra cumhurbaşkanı karar vercekmiş dedi bnmki amaa halaa ses yokkk kafamçokkarıştı
bende çok umutlanmıştımm 3 ay düşüyoo diyeee ama düşsee çoktannn yanındaa olurdummm delikafadulden
siz genede çok umutlanmayın ama mutlaka araştır bitanemmm opuyorumnanaktan
[B]nisancımm bende senii öpüyorumm kokulu kokulu=)=)gizem yaa keşke çıksaa iki dua edelim bacılarr....bu arada sabah radyoda duydum ve felaket üzüldüm 4 şehtimze Allah ana babasına eşine sevddiğine sabır versin inşallahh[/B]
tşk ederimm türkcell abone merkezinde yiwrummCADIARZU
çok güzel kuzucum, hayırlı olsunnn =) opuyorumnanaktan
ya kızlar aradım öle bi haber bulamadım yaaaaaaa
2010 da gerçekleşecek diyorlar ama...bakalım... :sinifsinif: :Saruboceq:
Anammm herkesee günaydınn =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?