Susunn leynn vefasızzlarrrr muahhaha:roflol: :roflol:
hastayızz ölsek bilen yok:sinifsinif:
O ayrıı insan sevdiğini yanındayken bile özler ben başka özlemden bahsettim cicişimmturkbayragihoşgeldinnnopuyorumnanaktan
hıhhhh...benmkisi geleli çok olduu geldi diye hemen gidiym mi senin gibilmaz:
hem ben bi gün görmesem yine özlüyorm sositososito
Hoşgeldinn ayşii oruçlusundur belki ama havuçlu tarçınlı keki yaptım sanada ayırdım ekliyimmiii hehehehkaydirigubbakcemile3selam kızlar ben geldim
yatılı misafirim vardı
dün gönderdim
girme imkanım olmadı
nasılsınız görüşmeyeli
Napalım bildiğin gibi hayla bekleme modundayız =))turkbayragi
Anamm herkes qeliyo bugunn =))
hosqeldınnn cicişimm =)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim,
hoşgeldinnnnnn iyiyiz kuzum, ben dün gene Edirnedeydimm
çok iyiyim yane,:jeyyar: sen nassın ayşe ablacım? a.s
Susunn leynn vefasızzlarrrr muahhaha:roflol: :roflol:
hastayızz ölsek bilen yok:sinifsinif:
selam kızlar ben geldim
yatılı misafirim vardı
dün gönderdim
girme imkanım olmadı
nasılsınız görüşmeyeli
de get! :sinifsinif:
hem suçlu hem güçlü ayaa yapıyon... :1no2:
hep bi duygu sömürüsü, hep bi hasta edebiyatı...lmaz: :roflol:
hakkat noldu gız ? benneyaptımki
Solunum yolları enfks. önemli değil geçer bahane bulmaadım onu öne sürdüm iştedelikafadulden naniknanik sırnaşık şey
Kızlarr bişey dicem benimki askerdeyken şeker gibiydi şimdik azcık asabi sankü heee
hoş buldum güzelim opuyorumnanaktan
ben de iyiyim canım
şuna bak yaa, var mı senden daha ballısı
böyle asker yolu beklemek mi olurmuş :jeyyar:
betüşüm ne oldu
geçmiş olsun
O ayrıı insan sevdiğini yanındayken bile özler ben başka özlemden bahsettim cicişimmturkbayragi
Hoşgeldinn ayşii oruçlusundur belki ama havuçlu tarçınlı keki yaptım sanada ayırdım ekliyimmiii hehehehkaydirigubbakcemile3
turkbayragi Allahım tez zamanda kavuştursunn..
Kızlarr bişey dicem benimki askerdeyken şeker gibiydi şimdik azcık asabi sankü heee:1closedeyes:
hoşgeldinnnn şekerimmsositososito
ben de iyiyimmm sevdiğim işe başladı bugün mutluyumsositososito
Solunum yolları enfks. önemli değil geçer bahane bulmaadım onu öne sürdüm iştedelikafadulden naniknanik sırnaşık şey
Teşekkür ederim ablişş boğaz ağrısı işte oruç vurdu azcık sanırım bünyem çöktü:bbo:
utanmaz bide sölüyoookaydirigubbakcemile3
geçer kuzum daha yeni geldi seninkisiisositososito
ooooo hayırlı olsun canım benim kutluyak bunu :içelim:
:1ninca: inşallah geçerrr gereksiz şeylere takılıyo surat yapıyo onu öle görünce bende üzülüyorummafoldumben sonra oda beni üzdüğünü görünce daha bi üzülüyoo kaydirigubbakcemile3 manyadık yahuuu derdimiz yok dert arıyoruz heebenneyaptımki sanırım ev sitresi filan, evlilik hazırlıkları çok zormuşş yahuubenneyaptımki
:1ninca: inşallah geçerrr gereksiz şeylere takılıyo surat yapıyo onu öle görünce bende üzülüyorummafoldumben sonra oda beni üzdüğünü görünce daha bi üzülüyoo kaydirigubbakcemile3 manyadık yahuuu derdimiz yok dert arıyoruz heebenneyaptımki sanırım ev sitresi filan, evlilik hazırlıkları çok zormuşş yahuubenneyaptımki
Buyrunn kızlarrrrr kekimmmopuyorumnanaktanAllahh gönder hemen
bir de sütlü bir tatlı yapsan hayrına
aşkım isyanda, artık sütlü tatlı yemek istiyormuş cokacimcoook
hamurlu tatlılar göbek yapıyormuşklava:
ne yapsam ki yawfff
ben de tavukgöğsünden başkasını denemedim ki :bbo:
geçer kuzum zaman ver biraz
adapte olamamıştır daha
orucun da boğaz ağrısı yaptığnı ilk kez duydum valla Betüş. bu kaa da yalan olmas ki yane. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
kız kimseden sakladığım bişi yoğ, ahuahuah :roflol: :kedi:
gerçekten küçük gösteriyorsun canım ya çok güzelsin =) maşallah nazar değecek şimdi...zemuszemus
doğru sölüyolar cnmm ama bu kötü bişi diil hiç yaşlanmıycansositososito sositososito
cicim gözün aydın
sevgülün işe başlamış
kız istemeye gelirler artık yakında kaydirigubbakcemile2
Buyrunn kızlarrrrr kekimmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?