Tamam öleyse ramazandan sonraaa kutluyakksağol tatlımm ramazanda olmassslaelaelaelaelae delikafadulden
a.s aynen öyleee cnm atlatıcaz inşallah:Saruboceq:güzelim o kadar olur yau...:teselli:
doğudan geldi hem,
hem de evlilik arifesi çok zor gerçekten ablamdan biliyorum. benneyaptımki
Valla yavaş yavaş alıyorz benim ceyiz tamam gibi demir başları almadım daha ama (yatak odası ve bulaşık makinesi=) ) Altın işleri tamam zemuszemus şimdik en önemli beklediğimiz ev :sinifsinif: ev alınacakkkfisfisfisbaşladımı yiwrum hazırlıklarŞeniz
yaaa ben yeşili tanımıorum galbaaaaaa
Bende bilmiyorumkii tarih henüz belli değil ama daha var seneye ilkbahar veya yaz olcak tahminimcea.sbetüşüm düğün ne zaman?
yaaa betüşşşşşş naptın sennnnnn bitirdin beniiiiiiii.........
tarifini ver hemen yapıcammmm çabukkk çabukkkÇok üzgünüm çoook
Buyrunn kızlarrrrr kekimmmopuyorumnanaktan
Herhaldee ne sandınn:dilcikar: Yalan söylemekte ne kadar beceriksizsem kek yapmada o kadar maharetliyimdir :roflol:Yeşilim züpersonik kek olmuş valla billa :smiley-cool:
Betüş İstanbılda nirde oturcanız la ? a.s
ye abloş sana yaptımkaydirigubbakcemile5 istersen kargolarım hee:roflol:canım çekti cokacimcoook
SÜper kek olmus valla:lepi:
Anamm betüşümmm evleniiiiiiiiiiiyoohihoyyyt:jeyyar:
Seni mi kırcam al tarif tatlımmmopuyorumnanaktan valla çok zevk aldım yaparken kekide çok sevmem ama çok severek yaptım ve gerçekten çok güzel oldu:lepi:
Malzemeler,
3 adet yumurta
2 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
2,5 su bardağı un
1 su bardağı havuç rendesi
1 su bardağı ceviz
1 paket kabartma tozu
2 tatlı kaşığı tarçın
1 paket vanilya
Hazırlanışı,
Geniş ve derin bir kaba yumurtaları kırın.
2 su bardağı şekeri ekleyip (şeker tamamen eriyene kadar) mikserin en yüksek hız ayarıyla karıştırın.
Sıvıyağ, rendelenmiş havuç ve 1 su bardağı dövülmüş cevizi ekleyip karıştırmaya devam edin.
Unu ve tarçını ekleyip tamamen özleşmelerini sağlayın.
1 paket kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip, en düşük hız ayarında 2-3 kez karıştırın.
Fırını kek ayarında 175C'ye getirin.
Kek kalıbının tüm iç yüzeyini fırça yardımıyla sıvıyağ ile yağlayın.
Harcı kalıbın içine boşaltın.
Kalıbı fırına yerleştirip kekin içi tamamen pişene kadar pişirin.
Kek pişince kalıbından çıkartmadan biraz soğumasını bekleyin.
cokacimcoook
betüş evi satın almayı mı düşünüyorsunuz?
hemen yapıcammmmm bekleyinnnsositososito sositososito
evet abla memleketteki evlerini satılığa çıkardılar evler satılsın burdan daire alınacak inşallah evin satışını bekliyoruz hala:sinifsinif:
Betüşş yeni evine gelecemm kekimii orda yiyicemm anlamam bakk
Gelinn vallaa o zman tek kek yapmam ki kısırlar börekler patates salataları kurabiyelerrr allahhhhh oruçlu oruçluuuu gaza geldim yine:kedi:kaydirigubbakcemile3
ohh süpermiş
kira derdiniz olmayacak ne güzel
tabii sonradan ev taksidi eklenmezse daha süper olur
Betüşş yeni evine gelecemm kekimii orda yiyicemm anlamam bakk
Gelinn vallaa o zman tek kek yapmam ki kısırlar börekler patates salataları kurabiyelerrr allahhhhh oruçlu oruçluuuu gaza geldim yine:kedi:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?