saol mavişim Şeniz
hoşbldm cicim naslsn canm mülakatlardan bi hber var mı
delüüü feministlik kadın erkek eşitliğidir kaydirigubbakcemile3
erkek düşmanı degelll
ne alaka kız ? kaydirigubbakcemile3
ciddi feministim ben kadın hakları alanında sivil toplumcuyum,
beni eylemlerde görebilüüsünüz TV de falan ama çaktırman hee yerimseniben
sevgilim de gayet feministtir ayrıcana.şakkıdı
2 eylül akşamı burdasn haberleri bekliyoruz o zmn canm yerimseniben
Laa yapıyozz sen yoksun ben gelince kaçıyonmu ne:mymeka: yarım saattir kaynatıyoruz yoktun cadı gizoşnaniknanikinsan bii ceeee yaparr eskiden onu yapıyodun şimdi onuda yapmıyon
lmaz:
:umursamaz:
sağol canımmopuyorumnanaktanbetüş geçmiş olsun a.s.
betülcüm oglunun ismi aslan mı?
gs limisinz :))
benim oğlum yokki adı aslan olsunfisfisfis hea eskisi akdar koyu olamsamda Gs liyem:1ninca: noldu kız nerden çıktı bu merak ettim:bbo:
benim oğlum yokki adı aslan olsunfisfisfis hea eskisi akdar koyu olamsamda Gs liyem:1ninca: noldu kız nerden çıktı bu merak ettim:bbo:
Yaa topiktee bi betül daha varrr ben hep sazan gibiiii bana yazıyosun diye cevap veriyorummm:sinifsinif: kendimi çok kefal hissettim laamafoldumben
Yaa topiktee bi betül daha varrr ben hep sazan gibiiii bana yazıyosun diye cevap veriyorummm:sinifsinif: kendimi çok kefal hissettim laamafoldumben
Selamlar kızlar ...
Extreme ya ben goremedım resımlerıı ?(
leee ben kefal yaptım sezanlıktan kurtulmak için yinede sazan dedin OMG OMGmafoldumbenkız sen hakkat sazansınopuyorumnanaktan canum benimm diğer betül yauuww charm varya:lepi:
hea farkettim geç oldu ama:kedi:kaydirigubbakcemile3 charm ın adı betül canm yerimseniben adaşın
oyy oyy yok kuzumm olur böle şiylerrsositososito opuyorumnanaktan
niahahahahah :roflol: -tatlicadiarzu-
Gülme laa şurda gururumz incildiii :mymeka:-tatlicadiarzu-
offfffffff cok sıkıldım kızlar kaynanamla konustum.timuçin immuneks ilaç istedi benden bağısıklık sistemi güçlendirici bende kullanıorum ufacık cocuklarda neyse babası gidicek şırnağa die ben dedim aldım ben siz getiriyim babasına veririsiniz.yok efendim nasıl bi ilaçmış o yok efendim timuçin sürekli ilaç kullanıomusta vitamin tehlikeliymiş ne gerek varmış offff delirtti beni ya bende bi yan etkisi yok bu ilacın dedim her ilacın yan etkisi var dedi ay delirtti beni delirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?