Sevdiğini özleyenler buyurun

saol mavişim Şeniz

hoşbldm cicim naslsn canm mülakatlardan bi hber var mı

2eylül......beklemedeyimm.....

delüüü feministlik kadın erkek eşitliğidir kaydirigubbakcemile3
erkek düşmanı degelll

ilgim alakam olmadıgı için erkek düşmanlıgı diye biliydm ben opuyorumnanaktan

izlicem kuzum çıkınca söle bakalımopuyorumnanaktan

insan bii ceeee yaparr eskiden onu yapıyodun şimdi onuda yapmıyon
lmaz:
:umursamaz:
Laa yapıyozz sen yoksun ben gelince kaçıyonmu ne:mymeka: yarım saattir kaynatıyoruz yoktun cadı gizoşnaniknanik
betüş geçmiş olsun a.s.
sağol canımmopuyorumnanaktan
betülcüm oglunun ismi aslan mı?
gs limisinz :))

benim oğlum yokki adı aslan olsunfisfisfis hea eskisi akdar koyu olamsamda Gs liyem:1ninca: noldu kız nerden çıktı bu merak ettim:bbo:

Yaa topiktee bi betül daha varrr ben hep sazan gibiiii bana yazıyosun diye cevap veriyorummm:sinifsinif: kendimi çok kefal hissettim laamafoldumben

kız sen hakkat sazansınopuyorumnanaktan canum benimm diğer betül yauuww charm varya:lepi:
leee ben kefal yaptım sezanlıktan kurtulmak için yinede sazan dedin OMG OMGmafoldumben
kaydirigubbakcemile3 charm ın adı betül canm yerimseniben adaşın
hea farkettim geç oldu ama:kedi:
oyy oyy yok kuzumm olur böle şiylerrsositososito opuyorumnanaktan

:dilcikar: bida olmucak amaaa oruçluyum halim yok ondann oluyomirmirmirmir

offfffffff cok sıkıldım kızlar kaynanamla konustum.timuçin immuneks ilaç istedi benden bağısıklık sistemi güçlendirici bende kullanıorum ufacık cocuklarda neyse babası gidicek şırnağa die ben dedim aldım ben siz getiriyim babasına veririsiniz.yok efendim nasıl bi ilaçmış o yok efendim timuçin sürekli ilaç kullanıomusta vitamin tehlikeliymiş ne gerek varmış offff delirtti beni ya bende bi yan etkisi yok bu ilacın dedim her ilacın yan etkisi var dedi ay delirtti beni delirtti

amannnnn sanki ogluna bişi olmasını sen istermisin ki ne tuhaf kadınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…