offfffffff cok sıkıldım kızlar kaynanamla konustum.timuçin immuneks ilaç istedi benden bağısıklık sistemi güçlendirici bende kullanıorum ufacık cocuklarda neyse babası gidicek şırnağa die ben dedim aldım ben siz getiriyim babasına veririsiniz.yok efendim nasıl bi ilaçmış o yok efendim timuçin sürekli ilaç kullanıomusta vitamin tehlikeliymiş ne gerek varmış offff delirtti beni ya bende bi yan etkisi yok bu ilacın dedim her ilacın yan etkisi var dedi ay delirtti beni delirtti
Açıktım ben yaaa:S:S:S:S
amannnnn sanki ogluna bişi olmasını sen istermisin ki ne tuhaf kadınkaydirigubbakcemile3
bende kk dan bi tarif aldım brazdan yapcam üşenmezsem yada uyuya kalmazsam :)))))
of tuhafki ne tuhaf beni delirtti ay bidaha arayasım yok artık kadını
oy kıyamammm kıyamammm:teselli: :teselli:
eline saglık cicimmmm :))))))
fincanda krem şantili kekler cicim :)))
yapmaya didiyoom
Şeniz
Cicişim süper olmuş kekinnncokacimcoook ufff ya ben susadım Allahın gücüne gitmesin ama bikaçgündür boğaz ağrısından mıdır nedir çok susuyorummafoldumben
neen yorgunsun ne ettın kuzum .. :jeyyar:ne alaka kız ? kaydirigubbakcemile3
ciddi feministim ben kadın hakları alanında sivil toplumcuyum,
beni eylemlerde görebilüüsünüz TV de falan ama çaktırman hee yerimseniben
sevgilim de gayet feministtir ayrıcana.şakkıdı
İyiyim ben de tatlım, yorgunum ama malum naniknanik
betülcüm oglunun ismi aslan mı?
gs limisinz :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yaa topiktee bi betül daha varrr ben hep sazan gibiiii bana yazıyosun diye cevap veriyorummm:sinifsinif: kendimi çok kefal hissettim laamafoldumben
Merhabaaa.... opuyorumnanaktanAdaşımmmm melebaavereliniortak
buyrunnnnnnnnn
opuyorumnanaktanAskerine tez zamanda kavuşursun inşallah
Gülme laa şurda gururumz incildiii :mymeka:-tatlicadiarzu-
bende kk dan bi tarif aldım brazdan yapcam üşenmezsem yada uyuya kalmazsam :)))))
Laa yapıyozz sen yoksun ben gelince kaçıyonmu ne:mymeka: yarım saattir kaynatıyoruz yoktun cadı gizoşnaniknanik
sağol canımmopuyorumnanaktan
benim oğlum yokki adı aslan olsunfisfisfis hea eskisi akdar koyu olamsamda Gs liyem:1ninca: noldu kız nerden çıktı bu merak ettim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?